Diskutera

Det är så fascinerande när man väl hittar någon att sitta och diskutera med, händer så sällan. Ikväll sitter jag & diskuterar för fullt, om både roliga, tråkiga och hypotetiska saker. Hjärnstimulans på hög nivå.

Just nu funderar jag på att koka kaffe... Något underligt har hänt, och det är att jag är sömnig dygnet runt. Det känns otroligt obekvämt och jag vet inte riktigt om det beror på näringsbristen eller något annat, men jag ger det en-två veckor till innan jag börjar oroa mig tror jag. Det kan ju vara något så enkelt som att det börjar bli mörkare ute.


Kommentarer
Postat av: Egoinas mamma

Nu kan jag inte kommentera i inlägget här ovanför igen.. Du är inte den enda, jag har upplevt det ibland de senaste dagarna i ett par bloggar..



Jag tycker det bästa är att man är sig själv om man går på dejt. Det handlar ju bara om att man äter en middag tillsammans eller annat. Att vara nervös tycker jag enbart är positivt, det visar på att man har förväntningar och det är gulligt så länge man inte har bröllopsklänningen hängande klar bakom dörren.. :D



Lär dig att säga "Å, vad gulligt av dig" eller "Å, tack så mycket" varenda gång någon säger något positivt till dig. Jag till och med korrigerade mig när jag sa "Äh, det här gamla trasan" och skyndade (när jag kom på att jag gjorde fel) säga "Förlåt, det menade jag inte, Tack! jättemycket för komplimangen". Det är nämligen så att en komplimang är en GÅVA man får och då tackar man, man skrynklar inte ihop den och slänger den i soporna. Så tänker jag och det har fått mig att bli NÄSTAN helt bra. :D



God morgon!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback