Vandrar på moln.

Jag slutar aldrig förundras över hur jag blir glatt överraskad i livet och starkt motbevisad i mina negativa funderingar. Jag hann bara sitta i mina bittra tankar någon timme igårkväll innan jag blev glad och munter igen. Oh sweet wonderful life. Efter att ha känt i flera år hur allting bara går emot en (även om det egentligen var lite halft en "som man bäddar - får man ligga" sits) så känns det som att vandra på moln numera.

Ekonomin, vänner, självförtroende, stöd, självdisciplin och så mycket mer är bättre än jag nånsin vågat hoppas på. Och jag bara fortsätter att bli glatt överraskad.



Var vaken hela natten eftersom jag satt i telefon, vilket resulterade i att jag sov bort en bit av dagen. Därefter var pappa gullig nog att hjälpa mig hämta hem det där nya soffbordet jag försökte övertyga mig själv om att jag inte skulle köpa. Haha. Och så har jag nästan levt uteslutande på frukt sen igår. Underbara ljuvliga frukt! VARFÖR i hela friden äta godis, glass, saft osv som har fått en syntetisk smaksättning av frukt när man kan sätta tänderna i RIKTIG saftig melon, kiwi eller liknande? Oh yumyum.

Är förvisso lite övertrött idag, men det har varit en bra dag, en dag då jag tänkt på allt som är bra i tillvaron, en dag då jag känt mig allmänt tacksam mot livet, en dag då jag bara gått runt med ett leende på läpparna.

Thoughts never fade..

Har så dumma tankar. Verkligen skitdumma, idiotiska, kan-aldrig-komma-något-bra-ur-det - tankar. Upphakad. Tänker för mycket. Romantiserar. Melankolisk, nostalgisk och alla jobbiga känslor på en gång. Ibland önskar jag att jag kunde plocka ut hjärnan och lägga den på hatthyllan tills alla dumma tankar tynat bort.

Kluven. Minst sagt. Velar. Är det en bra eller dålig idé? Är det bara tillfälligt? Om jag visste att tankarna skulle försvinna med tiden så hade jag bara bitit ihop, men jag vet ju hurdan jag är. Mina tankar försvinner aldrig.

Haha. och lustigt nog, inser jag att jag är dum i huvet. För jag är arg på mig själv. Arg för att jag bränt bron jag nu så desperat vill gå över. Jag brände bron för mitt eget bästa. Jag brände den totalt och fullständigt för att aldrig ens ha möjligheten. Därför fattar jag hur puckad jag är just i detta nu.

Jag har lite ont i magen. Det går inte riktigt som jag vill. Och när jag väl öppnade mig själv för möjligheten för första gången på så väldigt länge så gick jag på en riktig tvärnit. Jag förlorade inte bara på en punkt, utan två. Kul.

Urs. är det regnet? Det regnar. Kanske är det därför jag känner mig såhär deppad, hopplös, ensam och allmänt UUUUAAAAUUUUAARGH ?

Kan man ens sakna något man aldrig haft? Kan man sakna något som var en lögn? En illusion. Och är det MÖJLIGT att hitta det på riktigt? Väntar jag på något som inte existerar någon annanstans än i hoppet och drömmarna - men aldrig i verkligheten?

"Incompatible... it don't matter though..."

Jordgubbar av guld?

Igår fick jag hem ellospaket no #2! Yippiekayey! Och allting passade, tillochmed baddräkterna! Jag är i chock! En rosa aaaasskön topp, ett mönstrat respektive enfärgat linne, och sen två par rejält utsvängda jeans (ett par svarta och ett par blå).


Idag väcktes jag klockan två av en faster som ville promenera... Urs. Hemskt att min sömn är så rubbad.. nåja. Jag tackade Ja och vi begav oss till en fruktaffär där jag shoppade massor med gottigott. Var dödligt sugen på att köpa jordgubbarna -som uppenbarligen var värda sin vikt i guld.. men lät bli. Kiwi, melon och banan är gott det med! Vi snubblade in en snabbis på myrorna också.. och nu försöker jag ganska lönlöst övertyga mig själv att jag inte alls behöver det där fina soffbordet i mahogny...

Nåja. Idag SKA jag vara produktiv! Jag SKA.

Ps. När solen sken igår passade jag på att ta tiomiljoner egobilder. Ungefär nio-och-enhalvmiljon blev asdåliga... men jag lyckades ta en fin illustration av:

hur duktig jag är på att hinka kaffe



och en fin bild på Charlie när hon solar och är gossugen :)

A first for everything

Underbar dag som inleddes med en promenad på vätterstranden, därefter lunch med Emelie som följdes av presentshopping till papi som fyller år imorn och därför också skall firas självfallet! För en gångs skull hittade jag något jag verkligen tror han kommer bli glad för :)

Min första beställning från ellos kom också idag, och nu har jag ju lovat två att lägga upp bilder av kläderna... och jag gillar verkligen inte att bryta löften, så här kommer det lite bilder där jag försöker modella....(?) haha.



Jag är VÄLDIGT fascinerad över att alla kläderna satt bra, kändes bra, var i rätt size och att de stämde överens med vad jag förväntat mig. Första gången EVER som det hänt! Absoluta favvisarna är den stickade klänningen och den gråa jackan/tröjan. Den vita bylsiga toppen har jag egentligen tänkt matcha med en vit kjol som inte inhandlats ännu.. och det är nog smart. Tycker icke att den passade med byxor.

Allt som allt blev det 1 tunika, 1 topp, 1 jacka, 1 klänning, 2pack leggings och 2 trekvarts-byxor. Känns himla najs. Men jag hoppas verkligen att beställning nr två kommer imorn... för i den finns både baddräkter och jeans... det jag bävar mest inför att prova!

Nej, nu ere dags att kojja. Promme + födelsedagsfirande väntar imorn! Nighty.


Ps. Jag & Emelie delade på en subway macka som lunch, och hon påpekade att den var stark å innehöll sånna där "gröna starka saker" vilket jag snabbt avfärdade och sa att det var inlagd gurka. Men när jag senare åt upp mackan (ja, jag är snål och sparar mat jag inte orkar äta upp på en gång) så höll jag på att brinna upp! "Hey! hon hade rätt?! Varför har de stoppat feferoni i mackan?! Det skulle ju vara en pepperoni och salami-sub!" tänkte jag.. dessutom har jag råkat ut för detta förr - den gången var det en inbakat pizza de fyllt med grönt, starkt vider... och nu när jag tagit hjälp av google så har jag fastslagit att världen är fylld av IDIOTI!

Enligt wikipedia:
Feferoni = mild peppar med en lätt stark hetta
Peperoni = söta varianter av peppar
Pepperoni = är en korv av salamityp

Två SÅ olika saker borde inte ha så löjligt snarlika namn. Det är ju farligt!

Svartrockare(?) & sugig förebild

Underbar underbar dag. Fick lite dötid runt lunch vilken resulterade i en snabbis-fika med Sofie, därefter bar det av till stadsparken med syster + avkomma för att leka. Det var kul, men jeees vad ungar blir hyper av att mata getter med knäckebröd! Och efter att ha plockat tiotusen vitsippor utan stjälkar (försök inte övertyga någon under 5år vad den fula gröna stjälken ska vara bra för) så traskade vi iväg och åt glass. Jag var en duktig moster och gömde mig bakom ett träd med en av mina giftpinnar, för det räcker med att gudsonen redan frågat en gång (för flera månader sen) om han också kunde få en... urs vilken sugig förebild jag är.

Vi åkte hem till päronen för att omedelbart bli tvångsmatade med fruktansvärt hemska saftiga varma nybakta specialbullar papi bakat. Dessutom var han elak nog att skicka med oss varsin påse hem. Urs. Fy. Verkligen superäckliga.... Jag tänker absolut inte leva på bullar framöver och strunta i att äta riktig nyttig mat. Jag tänker absolut inte glufsa i mig hela påsen på några dagar. nejdå........ Skit också. Jag kommer bli tjock igen.


Invigde mitt löshår idag också. Var väldigt spännande faktiskt.
Pappa märkte ingen skillnad (eh..), mamma tyckte det var för svart och för rakt, och syster påpekade att jag liknade en svartrockare. Höhö. Jag skyller på läderrocken.


Tur att jag börjat komma över det där med att anpassa mig efter andras smak. Känns skönt att vara ego. Skit också, nu fick jag lust att både gadda och pierca mig lite extra.
One step at a time.


Kvällens sound:
Michael Bolton - A Love So Beautiful

The summer sun went down on our love long ago
But in my heart I feel the same old afterglow
A love so beautiful - in every way
A love so beautiful - we let it slip away

We were all too young to understand to ever know
That lovers drift apart and that's the way love goes
A love so beautiful - a love so free


Ps. Hjärnkollaps lär inträffa snart... Känner att jag ska typ, avstyra så gott som allt de nästkommande dagarna för att ta några djupa andetag, och sedan ta itu med de viktigaste punkterna på min "to do -list" såsom deklarera, göra en ny budget anpassad för min nya ekonomi, betala räkningar, fakturor och vårdkostnader etc. Oj, I'm all grown-up? Men en fika + ett ärende imorn står på schemat iaf, därefter får jag ta mina djupa andetag.

Jag vill ha en Wiggle Walker

Impulsfika once again idag. Dessa fikor tar visst aldrig slut! Idag multitaskade vi iaf genom att dricka kaffe, äta glass och röka - alltsammans samtidigt. Provade den där Magnum Gold som tydligen ska vara så fantastisk med salt i, guldöverdrag och allt, men nja. Den hamnade inte högt på min lista.

Imorgon runt lunch ska jag iväg till stadsparken med syster yster och hela barnaskaran hon klämt ut. Vi ska mata getter och suga musten ur småparvlarna så de är lugna och snälla lagom tills vi åker hem till mormor & morfar (mamma och pappa för min del) och frossar loss på morfars nybakta bullar. Härligt härligt.


Och tillsist har jag nu insett vad för typ av kille jag ska gifta mig med..

...En som kan dansa såhär:



If you can, I'll give you my number!



Nu ska jag äta lite goa' köttbullar jag stulit från mami och papi. Bye bye

Hår och Gräl

Idag fick jag hem mitt människohår (höhö, låter verkligen mega ofresh).

Alla säger att "äkta hår" man beställer från nätet inte alls är äkta, så jag testade att elda några slingor med min tändare. Det krullar sig som mitt eget hår gör, och det luktar sådär äckligt som bränt hår gör, så jag accepterar det som äkta hår... fast det hade varit kul att mejla Happyhair och berätta att man utsatt deras hår för eldprov ifall det nu hade varit syntet eller nåt. hoho. Undrar hur de hade reagerat? :D


Så najs att kunna ha kort grabbig frilla de dagar jag känner mig som en tomboy, och sedan slänga i löshåret de dagarna jag känner för att vara flickig och ha klänning. Håller tummarna att alla kläder kommer på måndag. Hoppashoppashoppas. Jag är löjligt otålig + att jag tröttnat på att leka cirkustält varenda dag.


Nej nu ska jag ta en cigg på balkongen och sedan somna till Vampire Diaries.

Ps. Det är spännande att vara matte till Charlie. Vissa dagar känns det precis lika eländigt som om jag vore i ett "bumpigt" förhållande.. Idag har vi:
1. Grälat (hon jam-gnäller och jag väser "tyst" åt henne),
2. Surat (vi blänger på varandra),
3. Jäklats (hon kissar nånstans som protest), 
4. Skrikit (ja, vad gör man efter punkt 3?)
5. Kallignorerat varandra
6. Slutit fred med massor av gos och pussar


Pps. Jag drömmer psychodrömmar om att jag blir asfull och snetänder, skämmer ut mig och och börjar bråka med folk som inte gjort mig något. KUUUL att vakna med dagen-efter-ångest när man inte ens druckit!

Mah new thingie: Impuls-socialisera

Höhö, jag blir bättre och bättre på det här med att pressa in allt jag vill hinna med.

Igår kastade jag mig iväg vid halv tio på kvällen för att ta en impulsfika med Ida-bus då hon tydligen ska lämna stan på fredag, och jag ville verkligen hinna träffa henne. Så vi fick köpa oss lite ta-med-i-påse-fika och så satte vi oss i juneports-bron/tunneln/whatever á la skolka-tonårsstyle. Gud, hur många förmiddagar satt jag inte uppkrupen där vid fönstrena (antingen ensam eller med tonårsbästisen Ewe) eftersom man inte hade någon annastans att ta vägen när man skolkade? Mysigt till tusen iaf.

Och idag/ikväll insåg jag att det var lika bra att impuls-dejta
Rävisen på stört istället för att invänta en specifik dag som passade. Sagt och gjort, fyllde en termos med kaffe och kastade mig iväg för att promenera sönder fossingarna, men eftersom vi båda blev alldeles blåa utomhus så gick vi hem till henne efter ett tag istället. Myspys :) Att kedjeröka under en fläkt och babbla i timtal e grejjer det! (btw, älska att det FINNS pålästa/upplysta människor man kan prata öppet med utan att behöva oroa sig för saker såsom fördomar -uppstådda ur okunskap).

Och imorgon ska jag hem till föräldrarna. Jag ska lära mami att använda webcamera så hon kan videochatta med barnbarnet i örebro. Hoho. Jag bävar! Minns fortfarande när jag var tonåring och hon tog datalektioner, och hur hon en gång frågade "Deborah, vad gör den här jättelånga tangenten nu igen?". Ah, man måste älska de äldre generationerna. Sen ska jag städa hos dom också.. med mopp. Me not likin'. Dammsugaren är min bästa vän, moppen min fiende.


Puh.. jag känner mig så stressad när jag är hemma i min lägenhet. Känns som att jag har tusen saker som behöver göras... ARGH! Men men, när jag väl fått allt gjort så kommer jag sväva på moln, är alltid så det blir. Synd att det säkert dröjer flera dagar innan jag faktiskt blir klar.. buhu.

Nej, nu ska jag äta nattkrubb och sedan sussa. I need mah strength for tomorrow!

NOT OKAY!

nänänänäNÄNÄNÄNÄNÄNÄ?!

Vid två satt jag på balkongen med en kopp kaffe och solbadade nyllet, och nu när jag tittade ut genom fönstret så SNÖAR det?! Och inte lite heller. Nej nej. Snöstorm deluxe. Och med stora jävla blaffiga flingor i typ 4cm i diameter?! NEJNEJNEJ. soooooo NOT okay!

Det var ju sommar vi hade beställt!! JAG VILL RETURNERA FELBESTÄLLNINGEN!



Ps. Jag har kommit på att jag ÄLSKAR fjantiga serier. Serier som verkligen inte är ett dugg realistiska. Kan inte sluta lyssna på låtsamlingen från musikal-avsnittet i Buffy the vampire Slayer-serien.


Jag menar.. hur många serier har med en ascool svängig demon som både steppar, dansar och sjunger? :D Fast Buffys sångröst fick mina öron att blöda lite.. vissa ska inte sjunga så andra kan höra helt enkelt.



inatt var jag en Hjälte!

Oh yay! Mina psychodrömmar has returned!!

Jag och min pappa hade på något sätt fått kontakt med en tjej över internet som var i "knipa", och hölls fångatagen hos en elak man. Vi reste dit och hittade henne.

Vi drack kaffe, pratade om våra och hennes liv. Det visade sig att det var hon, och en tjej till som var tillfångatagna av mannen (fråga mig inte hur vi kunde sitta och dricka kaffe under flickans tydligen-gisslandrama). Den första flickan var blond och smal, och berättade att den andra var svarthårig och tjock.

Vi letade upp den andra flickan, och det visade sig att rummet de hölls fångna i var MITT gamla rum i föräldrarnas hem. Den svarthåriga flickan låg inlindad i gladpack i en stor förvaringslåda som nästan liknande en kista pga längden.. Det luktade tång och havsvatten i luften, och golvet knastrade under våra fötter av sand som blåst in. Vi måste ha befunnit oss vid kusten.

Pappa tog fram en kniv ur verktygslådan han tagit med sig (?!) och började försiktigt att skära sönder gladpacken för att befria den svarthåriga flickan.

Jag traskade runt i rummet, och råkar plötsligt stöta till en garderob så alla galjarna började skramla. Vi alla fryser till sten och hoppas att Mannen inte hört.. men dörren öppnades på glänt och han kikade in på mig och såg arg ut, han verkar inte ha se pappa och flickorna. (För övrigt hade mannen inget ansikte, utan liknade mer en mörk siluett)

"Åh förlåt så mycket. Jag skulle bara försöka hitta en klänning i min storlek.. jag menade inte att väsnas" sa jag, varpå mannen nickar och stängde dörren igen.

Pappa lyckades få bort gladpacken runt den svarthåriga flickans ansikte och vi ser att hon har stora ärr runt munnen, vid första anblick liknande det kraftiga bristningar. Vi frågade blondinen om hon vet något om ärren, men hon bara skakar på huvudet. Vi får veta att mannen håller dom inlåsta men tar ut dom ur rummet ibland för att...(här blir det suddigt. men jag tror det var våldtäkt, misshandel och tortyr betingat).

Här tar drömmen en helsjuk vändning, för helt plötsligt började blondinen bete sig konstigt. Hon förklarade att hon älskade sin nya "look", och när jag frågade vad hon menade så hade hon helt plötsligt fått ljusrött hår, och det växte ut ett tunt-tunt lager med orangerandig päls över hela hennes kropp. Sen börjar hon springa på alla fyra och leka med min katt Charlie, och hon ropar att de nog har så roligt eftersom de båda har samma färg. (??!!?!??!)

Pappa fångade in henne och jag tog tag i gladpack-kåldolmen och började släpa med mig den. Vi tog oss ut ur huset och bort från mannen! Vi hade räddat dom!

Sen blev allting svart.. när jag öppnade ögonen så ser jag att jag är tillbaka i rummet. Ensam. Jag var inte bakbunden eller inlindad i gladpack, men dörren var låst. Min syn känns aningen förvrängd, och när jag tittar i spegeln så ser jag att mina ögonvitor är fyllda av blåsor och sår.

Jag tog fram en ölburk från under sängen och började såga itu den med en brödkniv (spännande hur allt behövligt i den här drömmen bara poppade upp precis i rätta stunden). Jag visste att Mannen skulle höra det sågande ljudet. Jag ville göra honom arg. Och lagom tills dörren flög upp och han stirrade på mig så hävde jag i mig hela ölen och blängde trotsigt på honom.



Där vaknade jag.

Alltså... eh? Jag skulle ju helst vilja koppla ihop allting och tolka det som att jag återupplevde någon form av tonårsrebell-händelse, som bestraffades av utegångsförbud eller nåt av mina föräldrar... Men eftersom jag aldrig någonsin blivit bestraffad, slagen eller fått utegångsförbud/inlåsning av mina föräldrar så kand et ju inte vara det. Dessutom skulle nog inte jag och pappa TILLSAMMANS ha intagit Batman & Robin-rollerna om så var fallet.

I vilket fall var det gött att drömma igen. Jag blir alltid orolig när det går alltför lång tid utan att jag äventyrar om nätterna.

Pengasmart


Just nu kvider mitt stackars bankkonto.


Det är ju larvigt att kläder ska kosta så himla mycket, och då har jag ändå bara lagt in 2 av 3 klädbeställningar! Den sista får bli senare, kanske nästa månad..

Men ingen kan iaf säga att jag är vårdslös och shoppar loss som galningarna i "Lyxfällan" (har aldrig sett på det, men enligt säker källa är det de mest otroliga dumpuckarna som deltar i showen)! En beställning på 1500 så jag kunde utnyttja en 500kronors rabatt, och en beställning på uteslutande reavaror - damn I'm good!

Sen beställde jag något litet somethin' somethin' som jag verkligen velat ha lagom tills det är dags för sommarn (då sommaren innebär volanger, tunikor, klänningar, kjolar och allt nödvändigt ont med girlie-girlie-stämpel..) men som egentligen INTE var nödvändigt. Men lite måste väl jag också få leva? ;)



Och nuuu så ska jag leta reda på lite bankpapper. Fick allt jag skulle gjort igår FÖRUTOM stängning av ett asgammalt bankkonto.. hade ju glömt att ta med mig de rätta uppgifterna för att det skulle gå.. Så det får bli idag istället!

Det är väldigt kul att ha en ultrapromenadglad-faster bara några hundra meter bort. Får jag sällskap väljer jag att slita på fotsulorna istället för busskortet vid vartenda tillfälle som ges. Har at the moment 3 skavsår på hälarna och ytterligare ett på vardera lilltossingarna. MEN VAD GÖR DET? "Hey, tryckavlastande plåster? SWEET!".










Ps. HATE the fact att man inte får ta med sig egna kort till polisen längre! För det första hade jag ju gått igenom en mindre orkan påväg dit, så jag liknande ett penntroll i skallen, och sen babblade kvinnan bakom glaset så mycket att jag rörde på ögonen (det ser ut som att jag skelar)... Så nu kommer jag få ett skitfint nationellt-ID där jag liknar en förrymd mentalpatient. Oh life.

Mama's boy

Satt uppe hela natten med klädväljandet. Jag fattar verkligen inte nöjet med att shoppa. Enda gångerna det är kul, är när man inte tänkt shoppa, men snubblar och slår halvt ihjäl sig på ett riktigt löjligt bra fynd. DÅ är det kul. Överraskningar är kul! Att sitta timme ut och timme in på internet i ett försök att få ihop en jävla basgarderob - INTE kul. Och att handla ute i affärer? Döden. Känner att jag tjatar om detta ganska mycket, är nog för att jag inte varit medveten om just hur enormt mycket jag hatar att shoppa kläder.

Men myrorna och andra second hand-butiker... DET är grejjer det! underbart! Älskar! Jag gillar old stuff. Hursomhelst, senare idag ska jag klicka hem alla nya kläder och bli så fattig att jag grinar, men kläder måste man ju ha, så det är inget att hänga läpp över.

Nu sitter jag nuduschad med en enorm kopp kaffe och skriver en prydlig liten "ärenden"-lista åt mig själv. Faster och jag ska promenera längs med vätterstranden, och när vi nått piren ska vi svänga inåt stan. Har tre ärenden på min bank (HATAR bankärenden. Allt är så krångligt och invecklat.. urs urs urs), och sen ska jag skaffa någon form av nationellt ID kort hos polisen. Vet ju att det är där man tar kort, så nu gäller det att se ofantligt löjligt snygg ut idag då.. bwahaha.

Ujuj. So much to do and so little time. Dessutom verkar pappas konstnärshjärta brista en aning för att jag försummar mitt skrivande. Ska bli skönt när alla superviktiga och brådskande saker är över så tyngden lättar från mina axlar, då kanske min konstnärssjäl vaknar upp ifrån sin dvala..

SEE YA!

Ps. Umgås och pratar allt oftare med faster, ser alltid MYCKET fram emot att träffa mina föräldrar, får aldrig slut på saker att prata om, systrar som tror att deras ungar bränner ut mig och bröder som tror att jag får kramp av allt städande hos dom... Visst kan UPPGIFTER verkligen stressa sönder mig när jag har mycket på gång samtidigt.. men själva umgänget? Har insett att jag verkligen ÄLSKAR min familj, och inte kan få nog av dom. Insåg det rätt nyligen faktiskt, och fick en chock. Trodde nog att jag forever and ever skulle älska min familj och föräldrar pga blodsbanden och pliktkänsla, men samtidigt vara döirriterad. Jag menar, bråkad eju jämt med mina systrar, och bröderna hade jag nätt å jämnt någon relation med alls upp tills jag var 16-17år. Men nej. Jag bara dunderälskar min familj. Mina föräldrar mest. Jag har lust att köpa godishjärtan till dom och en stor jädra bukett med blommor. tacksam för att de gav mig liv, tacksam för att de alltid varit där för mig, älskar dom för allt jag "ärvt" av dom, älskar dom för att jag har en form av underlig vänskap med dom utan att de förlorat föräldrarollen för mig.

... Nu framstår jag säkert som en riktig mammagris, men det skiter jag i. Jag är så GLAD över att jag har en så underbar och intressant familj! Happyhappyhappy :)

Pps. Bra att mitt "ps" typ fyller upp halva inlägget. och SNYYYGGT att ögonen ser ut att sakna både iris och pupill på kortet när jag tittar mot solen... DEMON-DEBBIE! Är säkert sådär läskig jag ser ut när mitt hat mot banker och shopping är som värst..

Piff-me-up

Lördagkväll.
Skulle tagit en öl med Fidde, men eftersom han vaknade upp och var nästintill dödssjuk fick vi ta en rain check på det. Funderade ett ögonblick på att strosa iväg till kinarestaurangen i hopp om att den icke-kinesiska grabben med snällt ansikte skulle jobba ikväll, men tyckte att det var bättre att käka jordnötter tills jag tuppade av på soffan istället. Haha. sååå Debbie-i-ett-nötskal. Ena sekunden grabbtokig och nästa sekund redo att planera ett liv i ensamhet med massa böcker och katter. Att bli lesbisk är inte ett alternativ, tjejer är alldeles för jobbiga. Om jag gifte mig med en kvinna skulle jag säkerligen bli dömd för mord förr eller senare.

Och nu när jag tagit den längsta powernapen i världshistorien funderar jag på att raka benen, göra pedikyr, manikyr och allmänt rå om mig själv till tusen. Känner mig lite hängig å gulblek, skulle behöva någon form av piff-me-up (haha, älska att leka med orden sådär).

Hm, jo jag gör nog så. Och sen när jag sitter här fräsch som en nyponros (jag luktar nog nypon. Svepte just ett enormt glas med nyponsoppa) så kan jag kolla igenom en sista gång vad jag ska beställa från ellos, la redoute osv. har skjutit upp det i säkert en vecka nu. Jag är en underlig tjej... HATAR shopping. Oavsett om det är på nätet eller ute i verkliga livet. Kul att HA fina kläder, döden att behöva köpa dom först. Tacka vet jag när man var 7 år gammal och fick kuta till skolan iklädd rosa tights med en knälång tröja mamma stickat av rosa, turkost o kycklinggult garn. Tror dessutom det var lama/giraff/elefant-mönster av något slag hon stickat.

Happ happ. Time 2 go. Imorgon ska jag hem till huset jag växte upp i för att städa det skrämmande rent. Vill att mamma ska komma hem till ett hus hon blir tårögd av att se.


Ps. Glo på Ally McBeal & äta kaffeglass samtidigt kanske kan underlätta shoppingen? Hell yeah. Let's try that.

Är det Fredag?

Mamma opererade om sitt ena knä i onsdags, och idag traskade jag & faster iväg och hälsade på henne :) Min oro lättade betydligt för hon såg riktigt pigg och glad ut.

Igår shoppade jag lite reafynd, och stack till A6 efter sjukhusbesöket idag också i hopp om att fynda mer.. Blev ett par superfina skor (såg dom på Fannys fötter sist hon var här, så jag sprang iväg och köpte likadana - lömsk som jag är hoho) men inget mer. Efter att ha torterat mig själv i provrummen så gav jag upp. Det får bli postorder nu helt enkelt. Sprang även iväg till donken vid halv fyra då syster med hela barnaskaran var påväg dit. Var helmysigt! Att jag aldrig tröttnar på mina systerbarn.. de är så himla goa hela bunten. Ska försöka övertala bröderna att det är dags för ett lillasyster-besök snart igen, dels för att jag saknar dom och dels för att jag vill träffa äldsta syster & hennes lilla grabb också. Är inte alltför lätt att hålla kontakten på alla håll..


Hursom, jag tänkte muntra upp mig efter provrums-katastrofen när jag kom hem, så jag traskade till ica å köpte cashewnötter, gräddfil, woksås mm och tänkte mysa till det lite här hemma... Då hör jag dånande musik i huset. Jag blir helt paff å undrar vem det är som är döv... men sen inser jag. Fredagkväll. HAHA. Det är väl en förfest nån har helt enkelt! Fick sån fetångest över att folk i huset festar medan jag sitter här å funderar på att bara laga käk som kvällens höjdpunkt (sen att jag har en skrikande katt som inte kan sluta skälla på mig för att jag övergav henne heeeela dagen får mig inte att känna mig MINDRE tråkig direkt). Varför ska man ha sån ångest över att man inte hivar alkohol medans musiken spränger trumhinnorna? Har ju umgåtts med folk så mycket på sistone att jag enbart borde uppskatta en lugn kväll för mig själv, men neeeeejdå.

...Nu ska jag laga min förbaskade wok, hacka nötter till müsli-blandning jag planerat i flera veckor och sedan glo på supernatural. Fredagkvällen är fulländad haha.

Skogspromenad med en Räv :)

Idag stack jag först iväg med storasyster för att luncha på Cicki Má Má (guuud vad gott det är med grillade revben! Skulle lätt kunna leva på det!), medan vi tjattrade som två hönor i ett hönshus. Min syster försöker dessutom leka matchmaker åt mig haha. Lika kul varenda gång.

Därefter begav jag mig till Öxnehaga för att möta upp
Räven och promenera. Är alltid lika nervöst att träffa någon från internet, tur att man är översocial och babblar på som ingenting. Hon var i vilket fall supertrevlig, så henne ska jag släpa iväg till myrorna vid lämpligt tillfälle :)

Länkar en av bilderna hon tog på mig och den fina skogspromenaden.

Vi promenerade i lite över 2 timmar i skogen, var supervackert även om backarna sög musten ur mig. Men det som inte dödar en - härdar en! Fick i mig massor med kaffe och frisk luft, så vad finns det att beklaga sig över? Har dessvärre varit dödligt sugen hela dagen på både kladdmuffins och cheesecake som hon berättade om.. Får nästan hämta lite kaffeglass tror jag?


Och nuuu sitter jag och velar. Urless på min bloggdesign, framförallt färgerna å nåra fler småsaker... så den vill jag ändra, men jag vill sitta och sålla vad för kläder jag ska beställa också, och jag vill förnya budgeten nu eftersom ekonomin ser annorlunda ut... Where to begin? Klockan två kastar jag mig i säng iaf.


Ps. ARE YOU KIDDING ME?!
LÖJLIG LÄNK 1
FJANTIG LÄNK 2
SKRATTRETANDE LÄNK 3

Självgod & Kaffeglassfrälst

Det här har varit en bra och produktiv dag tycker jag. Kom iväg i tid för ett pinsamt ärende, därefter fick jag köket uppstädat! Woho! Wonderful. Seeeen blev det inte så mycket mer vettigt gjort, det är tur att veckan har sju dagar och inte bara en ;)

Utöver det så har jag funderat mycket på
om jag inte borde göra ett såhär sexigt ansiktslyft?
Håliga strama kinder med synliga kindben - CHECK!
Gigantiska plastiga silikonläppar - CHECK!
Och ögon som är helt snea (pga all hud som stramats åt
för att förinta rynkorna som inte ens existerar)
- CHECK!

För visst är det väl det här som är SKÖNHET idag? Om man ska tro hollywoodskvallret och vissa storbloggerskor så jo...

Nej jag gillar mitt ansikte au naturel faktiskt.

(höhö, praktiskt att ha en bild där man ser löjligt självgod ut!)

På tal om bloggerskor.. såg på blogg.se s förstasida att bloggerskor efterlyser en baseball-jacka från bikbok som tydligen är så ultrapoppis att den är slutsåld landet runt ungefär. Eller var det Sthlm? I vilket fall så blir jag helt paff. Om den är SÅ poppis lär ju VARANNAN tjej mellan 15-25 landet runt gå runt med just denna jacka nu i vår/sommar.. VARFÖR fanken vill man ha något alla andra kommer ha? Vi kan ju lika gärna införa en irriterande policy på att alla måste ha någon jädra ful skoluniform-liknande skit på sig så slipper vi tänka själva överhuvdutaget? Jisses... Att folk är så ofantligt fantasilösa kommer aldrig sluta förbrylla mig.


Imorgon har jag promenadplaner, och förhoppningsvis ska jag fortsätta vara produktiv också om det hinns med. Börjar känna mig lite halvt sönderstressad igen... Kanske borde ta några dagar off för att vila själen? Hm. Ja NU ska jag dyka i säng iaf, för en gångs skull är jag pömsig och jag tänker INTE missa nattens sömntåg!

Ps. Provade glass med kaffesmak till kaffet idag och oh my gosh vad mumsigt!! Fick för mig nyligen att jag gillade kaffeglass (vilket är konstigt med tanke på att jag avskyr mjölk, choklad, grädde etc i kaffet, och jag hatar chokladgodis med kaffesmak?) så jag var tvungen att köpa och prova. MUMS MUMS MUMS! Och det räckte med bara någon dl för att bli nöjd! Jag har blivit kaffeglassfrälst :D

Koma? nejdå. Djupsömn!

Ja, vad händer och fötter? Inte mycket. Mitt totalretardade dygn är som det alltid varit, men de senaste 10 dagarna eller så har något mycket skumt börjat hända, och det är att jag nu även blivit svårväckt. Och jag menar inte svårväckt som i grinig-hormonfullsmäckadtonårsparvel-vägrar-stiga-upp... utan jag menar:

Idag
09:20 : Inställda mobil-larmet ringer
09:25 : Timerinställda kaffebryggarn sätter fart
09:27 : Väckarklockan jag ställt vid bryggarn larmar
09:33 : Det ANDRA inställda mobil-larmet ringer
09:35 : Hemtelefonen ringer
09:36 : ...ringer fortfarande
09:37 : ...ringer fortfarande (här ska jag tydligen svarat också?)

10:36 : Dörrklockan ringer
10:37 : Dörrklockan ringer igen
10:38 : och igen! (här vaknade jag i panik och rusade till dörren)

Kan väl tilläggas att jag inte har något minne av att ha vaknat eller ens reagerat innan 10:38. Och hur vet jag allt detta om jag nu sov? JO. Larmen o bryggarn ställde jag in igårkväll, min faster berättade också att hon ringde tre gånger innan jag svarade, och att vi då bestämde att ses vid rondellen 10:10. Sen berättade hon att hon fick ringa på min dörr tre gånger innan hon ens hörde att någon rörde sig i min lägenhet.

KÄNNS JU ASBRA. Vill dö av skam. Har varit NÄSTAN såhär hopplöst den senaste veckan, och det trappas upp och blir bara värre och värre. Som om jag hamnar i hjärndöd-koma varenda gång jag somnar. "Jippie". Tur att jag ska till sjuksköterskan på torsdag, för dååå ska jag be om roliga sussagott-piller :D Wow. Jag som aldrig mer ville ta sånna... Men vad gör man inte. Min faster har nog ett hjärta av guld för övrigt, för hon blev varken sur eller irriterad vad jag kunde märka (och då är det inte första gången hon stått å väntat på mig medan jag snarkat i sängen), och efter promenaden bjöd hon tillochmed hem mig på frukost och kaffe! Jisses.


Utöver att jag vill krypa in under golvbrädorna och försvinna av skam.... Mina absolut smalaste smaljeans jag äger - behöver bälte för att sitta uppe. Jag borde ju verkligen inte klaga överhuvudtaget utan enbart vara skitlycklig, men nu börjar det suga att inte äga några kläder i rätt storlek. Men snart får jag cash, och då jävlar :) Jippiedijoe!


Ps. Tror alla tjejer haft en såndär snyftlåt de lyssnade sönder i tonåren, min var "Toni Braxton - Unbreak My Heart", men just nu RÅDIGGAR jag min 61åriga mammas tonårssnyftare! Hundra gånger bättre än min:

Bobby Vinton - Mr. Lonely

Brudarna

Igår så rullade jag ur sängen och började min morgon med faster-promenaden runt rocksjön. Kom hem och påbörjade städningen, Sofie dök upp och fick hålla mig sällskap medan jag fortsatte. Fick REJÄLT städat och svävade på moln av lycka. Ibland undrar jag lite försiktigt om jag skjuter upp städning just FÖR att få en sån kick när jag väl städar senare och ser hur fint det blir. Höhö. Rubbat.

Fanny & Lexxa ploppade också in allt eftersom, och när Lexxa sa "Bara så du vet, mitt kök ser precis likadant ut. Jag har precis lika mycket disk stående" så släppte jag diskborsten och satte på kaffebryggarn istället. Ibland känner jag mig lat & värdelös när jag tittar på mitt växande diskberg, och varenda gång någon säger att de har det likadant känner jag mig betydligt bättre. Samma sak ifall jag är hemma hos någon och det faktiskt finns två odiskade koppar på diskbänken eller ifall det GÅR att hitta två dammkorn under soffan. Bekräftelse att "Det är mänskligt" typ.


Hur som helst, vi drack kaffe och tjötade som bara den. härligt härligt. Jag hade nästan glömt hur kul det är att bara vara en massa brudar som pratar skit. Mycket killsnack som alltid, och det är bland det bästa. Sitter man och grubblar själv så blir man överanalytisk och knäpp, men om man får ösa ur sig alla sina tankar kan man få höra saker som ger en perspektiv. Fanny får guldstjärna efter å ha sagt "Du, jag vet en tjej som ....... så tro mig, du är INTE desperat eller liknande".


Vi tittade på megapinsamma filmklipp vi gjort som skolarbeten och liknande under gymnasietiden, UNDERBART hur man kunde skämma ut sig på det där viset! Och hjälp vad mycket dumma grejjer vi sa som vi trodde var heeeelt sanna när vi sa dom. Tänk att vi Nu 5-6 år senare sitter och skrattar åt hurdana vi var Då.

Lexxa åkte hem och därefter stack vi andra ner och köpte käk somn vi glufsade i oss framför Roswell. Det var en rejält kul överraskning att Fanny och Fii var roswell-nördar precis som jag! Känns som att nästan ingen vet vad Roswell är... Är inte ett duuuuuugg sugen på att bjuda hit dom med sovsäckar för att köra nördigt Roswell-maraton. Nejdå.

Vi pratade lite löst om att kanske dra ihop lite folk och sticka till liseberg nån dag i sommar, vore verkligen skitkul. Sist jag var på Liseberg så liksom.. jag var trött, grinig, fick inte plats ordentligt i stolarna och sen vare en massa annat som gjorde att jag sprutade gnistor ur ögonen. Vore ju fantastiskt att åka dit nu i sommar för att få lite nya roligare minnen :D


och tillsist satt jag och stirrade på Fannys nya tatuering på foten tills mina ögon nästan trillade ut. Hon visade mig också tatueringen hon hade i sidan som jag inte sett förr. Nu är jag löjligt sugen på att göra iaf en till tatuering, gärna FLER. haha.


Happ happ. Det var gårdagen, idag då? Jo idag ska jag ha en Ego-Dag då jag typ bara chillar å gör roliga lugna saker. Iof nödvändiga saker, men jag har sett fram emot dom hehe. CIAO!

HALLELUJAH

oh my gosh!

Alltså.. BAM BAM BAM BAM! Lyckogrej på lyckogrej nu alltså. Snart dör jag i hjärtinfarkt av alla lyckosmällar! Hela den här veckan börjar ju kännas som typ julafton? Och jag är helt... för att citera söta Phoebe ur Friends (jaja, jag vet, jag är nördig):

<-- "You're like Santa Claus... on prozac... in Disney Land... getting laid!"

MWOHAHAHA.


För att förtydliga DAGENS galna lyckosmäll: Min ekomiska skitiga och totalt vidriga sits har nu förändrats, och jag kommer dessutom ÄNTLIGEN kunna betala av en skuld som inte bara flåsat utan dessutom obehagligt dreglat mig i nacken ganska länge!

De andra lyckosmällarna är lite allt möjligt, både smått som stort.

Det här känns helt. wow. Är detta verkligen mitt liv? Jag tror ju på karma, men kan för mitt liv inte förstå vilken helt gudomligt god gärning jag gjort som fått mig att förtjäna en sådan helt underbar tillvaro?

Finns bara ett enda ord som poppar upp i mitt huvud gång på gång at the moment och det är HALLELUJAH!


Nu ska det käkas (haft en otroligt rörig dag fylld av krångel och lyckorus om vartannat, så hela grejjen med att äta föll liksom i glömska höhö) därefter dolas, dansas, studsa som en studsboll och sedan.. Ja vem vet.

WOOOOOOOOHOOOOOOOOOOOOO!
Lär ju studsa runt som en studsboll out of control de resterande timmarna av dygnet!

Tandkrämskaffeskum.

Har haft en fantastiskt kul dag :)

Vaknade 13:20 av att mobilen pep, och det är ju mina gamla kompishaj från den kristna skolan som står och väntar sen 20min tillbaka på mig vid station. YEHA! Turbo-ur-rullning ur sängen, vatten i håret, tandborste i munnen, dricker en kopp iskallt kaffe från gårdagens bryggande (jättesmaskigt när gammalt skitkallt kaffe blandas med tandkrämsskum - rekommenderas!) allt på en gång SAMTIDIGT som man försöker klä på sig med den enda lediga handen. Debbie the multitasker är ju helt fabulös.

Jag kom iaf äntligen dit, och det är ju helt sanslöst vad annorlunda alla ser ut som vuxna till skillnad från när man kände dom som tonåringsparvel. Ida-snaps-svepardrottningen har jag ju redan träffat två gånger, men det var ju eeeeevigheter sen man såg Fidde! Och hjälp vad underligt och underbart det kändes att bara sitta å prata precis som förr. Älskar när man bara kan slappna av och vara sig själv :) Ida övergav oss iaf vid fyra eller nåt, därefter irrade jag å Fidde omkring i kylan som två blåa ispinnar å fortsatte prata. Kom inte hem förrän efter 22:00 hehe. Och vad mycket vettigt Fidde sa, sög i mig en liknelse han drog för att man inte ska låta sig dras med för mycket i sina tankar så allting skiter sig.. Tankeverksamhet är bra grejjer.


Jahaja, å nu sitter jag bara här. Har slösurfat hela kvällen/natten, för imorgon ska jag städa hade jag tänkt mig. Vill ju kunna bjuda hem mina gymnasiebrudar på fredagskaffe utan att skämmas ihjäl!

Och tillsist insåg jag igår att jag försummat en "gammal" goding-serie, och att det hunnit komma hela två nya säsonger jag helt missat! Är löjligt korta säsonger iof, men man tager vad man får!

Primeval here I come !

Ps. Den där bruden får mig att vilja bleka sönder håret fullständigt. Vilket inte alls funkar då jag hade HELT andra planer som INTE funkar med vitblont hår... urs urs. Jag försöker intala mig att sönderblekt hår aldrig är fint, men min hjärna vill inte lyssna alls :/

Triumf & Lyckorus

Den här dagen känns väldigt speciell. Av många skäl.

På en punkt känns det som att jag fick en väldigt efterlängtad triumf, på en annan är jag omfamnad av ett varmt och tryggt lyckorus, och på den viktigaste punkten känns det som att jag börjar finna mig själv mer och mer.

Dessutom nådde jag min målvikt idag, känns ganska overkligt, men än är det inte över. Jag vill nå min drömvikt, och jag tänker inte ge upp i första taget.



Igår städade jag hos päronen, idag fikade jag med min op-kompis, och imorn ska jag fika med två gamla vänner från grundskolan, varav en jag inte träffat på vääääldigt länge. Känns jättekul :) och på fredag blir det lite mer umgänge med tjejerna från gymnasie-tiden, och på lördag blir det med största sannolikhet att gå på födelsedagskalas hos en kamrat jag fick på folkhögskolan.

Tänka sig
, jag som trodde att mitt socialliv i den här staden var dött, haha. Härligt att man fortfarande blir glatt överraskad av livet!





Kvällens sound:
Michael Bolton - Go the Distance




I have often dreamed, of a far off place
Where a hero's welcome, would be waiting for me
Where the crowds will cheer, when they see my face
And a voice keeps saying, this is where I'm meant to be

I'll be there someday, I can go the distance

I will find my way, if I can be strong
I know ev'ry mile, will be worth my while
When I go the distance, I'll be right where I belong

Down an unknown road, to embrace my fate
Though that road may wander, it will lead me to you
And a thousand years, would be worth the wait
It might take a lifetime, but somehow I'll see it through

And I won't look back, I can go the distance

And I'll stay on track, no, I won't accept defeat
It's an uphill slope, but I won't lose hope
Till I go the distance, and my journey is complete

But to look beyond the glory is the hardest part

For a hero's strength is measured by his heart

Like a shooting star, I will go the distance

I will search the world, I will face its harms
I don't care how far, I can go the distance
Till I find my hero's welcome, waiting in your arms

I will search the world, I will face its harms

Till I find my hero's welcome, waiting in your arms

ägg-äggigare-påsk

Påsken fick ett fint avslut! Päronen och jag åkte hem till systra mi Anita idag och åt ytterligare ett minipåskbord :) Vi pratade och hade det jättemysigt.

Petrus underhöll pluttis-Hanna med såpbubble-show, Emil "bar mig på axlarna" (alltså, att SPRINGA på tå med bresade ben -medan Gudsonen stuckit in huvudet mellan benen på en och sätter iväg i en jääädra fart.. ain't no damn piece of cake!) medan vi båda vrålade våra bästa Tarzan-vrål. Hanna fick hoppa jämfota på min mage tills jag nästan dog, Emil & Petrus åt upp mormor&morfar med Vasstandar (har man inte sett "Landet för längesedan" ska man skjutas på fläcken, för det är banne mig kult att veta vad en Långhals, Vasstand osv är!) i plast, det badades, Hanna visade mig att hon minnsann både kan tvätta nävarna och jaga tandtroll helt på egen hand, och sen avslutades kvällen med mycket gos och fruktsoppa.


... Jag älskar dom där ungarna, fy så goa de är!

Nej nu ska jag sova. Imorn kastar jag mig hem till päronen IGEN (haha, de lär strypa mig snart så mycket som jag våldgästat dom den här veckan) och då behöver jag några timmars sömn på nacken.

Nighty!

Såhär snygg var jag på påskafton :) Krull au naturell Debbie

Påskafton 2010

Vilken underbar underbar påskafton!

Åkte hem till päronen och åt minipåskbord, städade, fikade, hinkade kaffe, pratade tills tungan blödde osv. Lovely. Hann få en snabbis med Jessica på hörnet (HAHAHA, på hur många sätt kan det där INTE misstolkas då?!), hennes lillasyster Kmullsen fick också vara med. Najs najs.

Började smsa med söta Fannybunny och åkte tillsist hem, gjorde mig iordning och gick sedan ut med Fanny och körde natten nykter (!) och det känns lite som att jag har sett ljuset faktiskt. Hade helt underbart roligt, och jag drack inte ens en hel öl under hela kvällen! Dessutom blev det en hel del bilåkande där det pratades lesbiska sexakter, killars otroliga förmåga att krångla eller att ge subtila vinkar, etc.


Underbart underbart och underbart :)


Nu ska jag dock dyka i säng eftersom jag ska upp imorn för att äta ett till minipåskbord, möjligen städa, och defintivt busa med systersönerna. Jag ska pussa sönder tissetatten också när jag ändå är i farten!

GONATT!! :D:D:D:D:D

Ps. Ska definitivt ha mitt galna tantkrull nästa gång jag går ut, å konstiga byxor. Lockade till mig betydligt mer intressanta människor ikväll. Tänk att clownbralls å en ful frilla kan ge en så mycket nöje? :D

Bubbles.

Gårdagen var underbar! Åkte hem till föräldrarna och fick suuupergott käk (de kör på LCHF igen, YAAAAY! Det blir alltid lika kreativt å skitgott då! Vem behöver potatis när man har blomkål liksom?), därefter slingade jag mammas hår som blev dundersnyggt, damn vad bra jag är, först syrrans hår och nu mammas! Sen klippte papsen mami med sin nya fina frisörsax han införskaffat, och då blev det perfekt. Far & Dotter Stenberg är duktiga frisörer! Och medan papsen klippte så passade jag på att lägga mig i deras jacuzzi nån halvtimme och bara njuta... Sanslöst vad underbart det är att känna vatten/bubblor mot kroppen...
Jag stal lite mat från dom också, namnam!

Idag gör jag absolut inget, vilket är FEL. Jag hade tänkt passa på å göra viktiga viktiga important things idag ju, nu när jag äntligen hade lite ledig tid till det! Ska försöka komma igång nu (haha - sure).

Imorn bär det hem till föräldrarna igen för lite middag och städning. Ska försöka bevisa för mamma att hon visst kan bli bra på kort dessutom. Att ta porträtt med blixt i kass belysning när det är beckmörkt ute blir typ aaaldrig bra! Och på söndag ska vi hem till syster yster för att busa med barn och käka lite gott. Myspys :)

Försöker att proppa kommande vecka full med saker, hittills har jag bara två fikor inbokade, hoppas på iaf en tredje också!

Nej hur vare nu? Dola och äta? Jajjamen!

Laters.

Shi

Hah. Shi fick jag för att jag sa att jag inte har tid att tänka på saker som gör mig ledsen.
Igårkväll gick jag ut på en rask promenad (jag hatar raska promenader, HATAR, tempot ökade helt enkelt för att jag kände mig uppsvälld som en spärrballong av stormande känslor) medans jag rökte tills det började bränna i halsen, och sen hann jag inte mer än innanför dörren innan jag bara sjönk ihop på golvet å började grina som en liten unge.

Emotion overload deluxe.

Tisdagen var dock fantastiskt kul. Träffade Fanny, Sofie och Alexandra på en fika som varade i flera timmar. Och vilka samtalsämnen! Ibland är det underbart att sitta och tjattra på samma vis man gjorde i skoltiden, prat om pojkar, sex, alkohol, fester, gamla bekanta osv. Det funkar helt enkelt inte att prata med vem som helst om vad som helst.

Igår träffade jag en gammal vän från folkhögskolan. Det är otroligt vad folk kan hinna vara med om på bara några år! Kändes lite som att lyssna på en härlig story fylld av hollywood moments när hon berättade om de senaste åren!

Och jag har fått en inbjudan till fest ikväll, men känner att jag ska det det lilla lugna efter lördagens äventyr. Istället beger jag mig hem till mina föräldrar för att leka frisör åt mamma! Haha. Pappa kommer närsomhelst och hämtar upp mig nu.


Undrar om någon kommer lura mig idag? :P