Let me sleep

Jag har packat hela dagen. Och packat lite mer. Sen kom Linn och började packa det som faktiskt fortfarande var ÄTBART i mitt skafferi (skrämmande...) och sen fortsatte jag packa, sen kom bror (på min egen begäran) och tjatade på mig för att hålla mig igång, sen tog jag snabb-paus och åt middag hos mina föräldrar (curly fries med vitlöksmarinerad kyckling och sedan friterad camenbert som dessert är inte direkt fy skam!), och sen återvände jag för att fortsätta packandet.

Det är verkligen inte mycket kvar, bara småplock, men nu drar jag verkligen fötterna efter mig. JAG VILL KRYPA NER i min mjuka gosiga säng och sova! Jag är urless på att packa nu. Jag vill inte mer!

Men jag måste... No choice.

Killing me softly..

Ja alltså. Har börjat få huvudvärk igen. Den började försvinna och försvann helt förra hösten, så varför den kommit på återbesök vet jag inte. Men jag är stolt över mig själv, för trots att jag vaknade med ett huvud som försökte klösa sönder mig från insidan så hasade jag mig upp och skyndade mig iväg till mötet jag hade med doktorn imorse.

Nu sitter jag här och har proppat i mig mina morgontabletter (seriöst, känner mig redo att kallas Ulla-Märta och ta fram rullatorn varenda gång jag tittar på min dosett) och dricker kaffe långsamt och ber till gudarna att koffeinet ska mildra huvudvärken. Linn är påväg hit också för att hålla mig sällskap medan jag packar! Funzies :)

Kanske beror huvudvärken på stress?
Idag ska jag packa, imorn ska jag & bror åka till nya lägenheten för att sätta upp lampor osv, imorn kväll ska jag och Linn på förhandsvisning på bio (gratis é gott) och på onsdag blir det flytt! Ojojoj. Kan jag få allt detta att gå ihop måntro?

31kvm

Pust. Stön. Stånk. Stön.

Jag har börjat packa.
Jag hittade min PÅ-knapp yaaaaay! ...Inte så yay när jag insåg hur mycket jag faktiskt har att packa.

Man skulle ju kunna tro att det inte ryms så mycket på 31kvm. Man kan ju tro fel. Har hittills packat 3st stora flyttlådor och 6st banankartonger men har inte ens skrapat på ytan av mitt berg av skit. Börjar verkligen oroa mig att den där löjligt stora mängden flyttkartonger min bror prackat på mig (utöver alla banankartonger jag fick av Sofie) inte kommer räcka till....

Men jag försöker föreställa mig mitt nya hem för att hålla lågan brinnande. Med större yta. Med en till tissetatt. En ny början på vad som blev en småtrist höst. och gångavstånd till galpal så jag slipper åka buss så fort man vill ses. Whitetrashtrailermoms foe life!

Tänker mycket på urfina kissen jag får hämta hem när jag flyttat. Fina fina silvergråa killen. Har redan bestämt namn å allt. Nej nu ska jag faktiskt ge upp för kvällen och knyta mig. Att vara uppe hela natten och packa är ingen bra idé när jag måste upp i vettig tid imorn.


Ps. Imorn ska jag städa hos föräldrarna, sen avsluta kvällen hos Linn med massa smaskiga kladdkakemuffins och sånt! omnomnomnom!

Kissemjaou?

Oh yes baby!

Idag spontankastade jag mig iväg för att kolla kissekatten jag spanat in, möttes av en väldigt trevlig kvinna som jag stannade och pratade med länge och väl för att slutligen betala och komma överens om att jag skulle ringa om några dar och berätta när jag hämtar den.

Snacka om morot för att börja packa, ringa och ta reda på vem som kan köra vilken dag osv! Här ska flyttas! Här ska packas! Här ska grejjas! Och som belöning när hela köret är klart så kommer jag bo i en större lya med två söta katter :)


Charlie is gonna get a buddiefriend!

Gimmegimmegimme

Suck. Stryp mig. Jag är ju hopplös.

Som extremt fattig jävel ska man INTE prova kläder i klädaffärer och börja sukta. Som extremt fattig jävel ska man INTE surfa runt på smyckessidor och sukta efter krimskrams man aldrig lär använda ändå. Som extremt fattig jävel ska man inte planera att spara ihop pengar till ytlig skit man kan leva utan. Som extremt fattig jävel ska man helt enkelt inte göra såhär mot sig själv?!

:C

Har suttit hela dagen med en kelgo kisse i knäet och försökt samla motivation att börja packa. Det gick - inte. Jag har ingen lust alls! Jag vet ju inte ens vilket datum jag ska flytta?! Bara att det blir precis i början av september. Jag HATAR att leva bland lådor, så jag vill bara skjuta upp det till sista sekunden.

Funderar på att gå och lägga mig. Jag är bara arg och irriterad just nu. Jag vill köpa, slösa och vara rik. Jag vill vara färdigflyttad. Jag vill ha den där kattungen jag spanade in för veckor sedan. Jag vill finna ro att skriva klart bokjäveln. Jag är bara fattig, oproduktiv och lever i en lägenhet jag inte vill bo i.

Gonatt

Lazy crazy

Har en lustig déjà vu känsla i kroppen idag. Sen känner jag mig sådär alltinggårislowmotionochjagstörihjälmig typ. Kan vara utdrivningen av förkylningen, kan vara att jag VERKLIGEN borde resa på arslet och börja packa (vilket jag inte har någon lust alls att göra).

Har iaf ringt på en blocketannons nu. Förhoppningsvis blir det att åka och kolla på ny kissemjaou i helgen eller början på nästa vecka. Förra gången norpade någon annan den ut-tittade tissetatten jag tänkt mig rakt under näsan på mig, så vi får väl se hur det går den här gången.

Nu ska jag skutta ut på balkongen och ta en cigg.

Ps. Jag börjar tro att galpal Linn har rätt i att jag drar till mig psykbrytsmänniskor faktiskt. En snubbe från telia ringde mig igår och samtalet lät som följande:

TeliaSnubbe: Hej! Jag ser här att du tidigare varit kund hos oss!
AwesomeDeb: Jo...
TeliaSnubbe: Var du missnöjd med något?
AwesomeDeb: Nej, men jag ska flytta och tänkte helt enkelt passa på att prova något nytt.
TeliaSnubbe: Haha jaha! Så då kan jag inte intressera dig med ett erbjudande som kommer sänka dina kostnader?
AwesomeDeb: Nej tyvärr inte
TeliaSnubbe: HAHAHAHA nej precis! HAHAHA! För INGEN är ju intresserad av att sänka sina kostnader? HAHAHA
AwesomeDeb: Öh.. nej inte nu tyvärr..
TeliaSnubbe: Nej det är ju självklart HAHAHAHAHA
AwesomeDeb: Öh.. hejdå..
TeliaSnubbe: HAHAHAHA HEJDÅ HAHAHA

Vad han säkert gjorde på kontoret efter att jag lagt på..

Varmt huvud

Urs. Trodde förkylningen var påväg bort, men idag känner jag mig sämre igen :C Har haft en dundrande huvudvärk hela dagen som vägrar försvinna. Blörk.

Igår galpalade jag lite med bestis, struttade runt på stan, hyrde film, gick på Way-operpriced-nes coffeehouse och lunchade samt köpte en ny mössa då storebror Franks lägenhet slukade min gamla. Kvällen avslutades med ett långt politiskt snack på öxnehaga där de röda jagade röster. Var riktigt kul faktiskt, jag som spyr på politik haha..


Idag ska jag fika lite med idabus och senare möta Linn och vinka adjö till Daniel nu när han flyttar. Imorn fyller bestis lillvuxen och då ska vi relaxa på rosenlund och gotta oss :D

Höst

Knepig dag idag. Känt mig både arg och ledsen. Som jag sa till galpal "dumma tillvaro som försöker få en att känna sig misslyckad för att man inte passar inom de trånga samhällsramarna". Vilket idag kändes påtagligt.

Var och hämtade en drös med tomma banankartonger hos Sofie idag så jag kan börja packa lite smått, sen åkte jag hem till föräldrarna och åt av deras mat som vanligt, och utöver det har jag väl mest dragit fötterna efter mig och grubblat alternativt kedjerökt på balkongen.

Jag ser fram emot att bege mig hem till Linn för att se en skitsnuskig skräckfilm och förtära hjärtinfarktstriggande-saker i veckan. Och jag ser fram emot att flytta om snart bara en vecka. Och jag ser fram emot Stockholmstrippen jag ska göra med galpal och bror nångång i höst. Och jag ser fram emot att skaffa en till katt.

I onsdags pratade jag och Mattias, och nu är det över. Och hösten verkar ha kommit.

Life goes on - indeedio

Geggig gröt

Vaknade i ganska vettig tid imorse, hela lägenheten var (and still frikkin' is) iskall. Mår absolut bättre än i helgen, men frisk är jag inte heller. Första frukosten bestod av kan jang, echinagard, vitlökskapslar osv. Sen gömde jag mig under täcket i hopp om att komma på någon fantastisk idé i form av mat/frukost.. slutade med att jag gjorde lite geggig gröt och sörplade i mig.
Har absolut noll matlust.. Lär leva på torra knäckemackor-diet á la jagorkarfaninte-
gånertillicaochhandlanåt
har jag en känsla av..

Blandade känslor idag, men jag inser mer och mer att jag gjorde rätt. Jag har helt enkelt för mycket i huvudet, för mycket att reda ut, för mycket att bearbeta. Min goda vän Linda sa för inte så längesen till mig att jag borde lugna ner mig, varva ner, sluta vilja ha allt på en och samma gång. Hon hade nog rätt.

Nu ska jag nog koka mig lite kaffe och ta dagens första giftpinne på min balkong, för snart ska jag sluta med pinnarna. Skönt att jag kom till insikt och fick stöd att genomföra det som behövde göras NU och inte efter att jag slutat röka. Det hade ju gått superbra - inte.

Home.

Kom hem till Jönköping för ungefär en timme sen. Charlie stryker sig mot allt för att förnya sitt revir och understryka sin roll som härskarinna här hemma, själv sitter jag och funderar på att lägga mig. Hoppas att förkylningen försvunnit tills imorn, har varit totalt värdelös och oproduktiv den här helgen ju :C


Ps. Att åka bil mitt i natten, stirra på alla orangea väglampor och den snövita månen medan man lyssnar på typ Celine Dion och Bonnie Tyler är nog bland det dystraste och vackraste jag vet.

a sign

Att ligga på soffan och våndas, verkligen fysiskt plågas medan man undrar hur dum i huvudet man egentligen är, för att precis i det ögonblicket få ett telefonsamtal som skingrar alla mörka moln - är helt magiskt.

Hur ofta ropar man till universum för att få klarhet i saker, för att få svar på en fråga man inte ens kan formulera - för att faktiskt få ett omedelbart svar? Ett svar som gör att allting känns så mycket enklare, så mycket mer rätt?

Det är ju nästan så jag börjar grina av lättnad.

Karma for sure

Kan inte minnas sist både själ, hjärta och kropp brakade samman samtidigt.
Det här är säkert karma.

Nu har jag knarkat dunderkur och tänker lägga mig att sova ett tag.

Fan.

Kill me now

Kände mig så matt hela dagen igår att jag lade mig å sova gång på gång. Mentalt slutkörd tänkte jag gång på gång, men sen visade det sig lagom tills kvällen att jag började bli förkyld.

Och JAJJAMEN! Hej sprängande bihålor, tungt huvud, kliande ögon och skorvig hals. Välkommen till Deborahs kropp som var det enda fortfarande fungerande eftersom huvudet redan sagt tack och adjö i onsdags eller nåt.

Sitter med morgonkaffet och undrar hur fanken jag ska kunna vara till någon hjälp alls idag. För det MÅSTE jag. Mitt huvud tänker hejvilt på dunderkuren, frågan är om jag faktiskt kan övertala Simon att åka iväg å handla häxbrygdsingredienser åt mig...

Just nu bråkar mina bröder i rummet bredvid. De pratar om tider, pizza, bio, äldsta syster osv. Jag fattar inget. Ska hinka i mig kaffet och delta i diskussionen innan saker blir bestämda utan mitt medgivande (för det händer ju aaaaaldrig).

Numbness

Och så var man i örebro ännu en gång. Bröderna begav sig för ett tag sedan till banken i lite ärenden och själv är jag inne på min 3e kopp kaffe för att tvinga igång min hjärna. Är även smålycklig över att bror nu lovat bort sin gamla datorstol till mig, så det är en sak mindre jag behöver tänka på att införskaffa till nya lägenheten.

Mår lite bättre idag, tror jag kommit till lite mer insikt eller nåt. Inte för att något blir bättre av det eller så, men att kunna omsätta röriga tankar i en enda mening för mig själv gör att det känns bättre. Jag är rejält tillvriden, mer än jag anade, men att erkänna det och säga det högt till mig själv lindrar faktiskt. Eller bedövar kanske är ett bättre ord för hur det känns. Avtrubbad.

Först sa bror att vi nog skulle åka hem redan på lördag, men nu tycks det inte bli förrän söndag kväll ändå. Får väl se vilket det blir, det är ju han som kör så jag tänker inte lägga mig i. Är skönt att vara här istället för hemma iaf. Skönt å bli satt i arbete å ha långa knasiga diskussioner som får mig att tänka på annat.

Nu tänker jag ta mig en cigg. Rökte upp nästan två paket igår, ska försöka hålla nere konsumtionen idag, för jag är inte rik nog att skaffa mig cancer ännu.


Jag önskar livet var enklare. Att jag var enklare.

Det regnar.

Värsta natten ever. Drömde så mycket mardrömmar att jag kastade mig av och an ackompamjerat av ständiga vakna-med-ett-ryck moment..

Har hittils bara fått i mig en kopp kaffe och en endaste cigg. Denna dagen lär dock fyllas av betydligt fler koppar gift och cancerpinnar. Bad for your health - great for your nerves. Linn ska svänga förbi om ett tag också, är bra, precis som att Charlies löjligt stora kel-och-uppmärksamhetsbehov är bra. Och jag är i stort-stort behov av en dusch, så det ska också göras.



Jag vet att man inte ska hålla tyst om grejjer. Jag har lärt mig av erfarenhet att man inte ska lägga lock över saker som gnager i bakhuvudet. Jag vet att det på sikt antingen börjar äta en från insidan eller växer tills det en dag exploderar och bryter genom ytan. Men även om jag vet detta, så hatar jag hur jobbigt och smärtsamt det är att bryta tystnaden. Jag hatar att det på ett sätt är bekvämare att aldrig yttra sina tankar högt utan låtsas som att det regnar. För säger man det aldrig högt, är det inte sant, säger man det inte högt så är det inte riktigt verkligt.


Nu smsade Linn, hon är visst på väg. Då är det dags för mig slå igång giftbryggaren. Ska dessutom packa och grejja för fullt idag, för i eftermiddag/ikväll åker jag och storebror Simon till äldsta storebror Frank i örebro. Det är förhoppningsvis bra. Miljöombyte är bra.


För att citera mig själv: "Hur jag mår? Inte bra alls. Som jag förtjänar. Jag är ett riktigt ärkepucko"

Kaffe.

Haha. Tryckte i mig en portion risgrynsgröt som lunch/middag, och insåg först nu att min numera laktosintoleranta mage kanske inte kommer vara alltför glad på mig för det... GAH. Dumdumdumelidumdum..

Ska iaf strax bege mig iväg för att fika med Fannybunny, sen får jag inte träffa henne nåt mer på lääänge :C snyft.

Är fortfarande osäker på vad jag ska tycka om håret, men jag kommer nog inte närmre min naturliga hårfärg än såhär. Hade ju min helt naturliga i mars förra året, så turligt nog har jag ju lite bilder att gå efter.

Vore skönt å bara kunna låta håret växa nu.


Well well. Dags att hinka kaffe med Fanny! Ciao!

Blowing in the wind

Har en lustig känsla i magen.

Fått allt gjort som jag skulle idag. Mitt nya abbonemang kickade in, gick till läkarn och fick en ny B12 spruta, galpalade med Linn och impulsfärgade håret. Insåg även stolt att jag väldigt succesfully bytt ut mina skitdumma sena middagar och nästan-mitt-i-natten-mackor till frukt och youghurt.. Känns skönt. Skönt att inte behöva kämpa som en gnu och tvinga mig själv att göra saker, utan att det sitter i bakhuvudet och gör sig självt nästan. Vem sa att man inte kunde lära gamla hundar att sitta?!

Och håret vet jag inte vad fanken jag ska tycka om... Slipper ju se en kyckling i spegeln om mornarna nu iaf.


I övrigt känns det som att allting går framåt nu. Om bara lite mer än två veckor så flyttar jag, och det blir en stor ändring, kommer bli granne med min bestis och skaffa ett till kattskrälle. Hösten överhuvudtaget kommer innehålla en hel del.



Har haft mycket tankar i huvudet idag. Vissa skitdumma, andra asbra, några oroliga och andra lugna. Sitter nu med en kopp kaffe trots att det egentligen är på tok för sent för koffein, men jag kunde inte låta bli.

Knasiga ranchägor

Nattens äventyr...

Vår familj ägde en stor ranch på västkusten dit hela släkten tydligen tågade i tropp lite nu och då när tillfälle eller semester gavs.

Det började med att de satte igång någon form av spel (en stor maskin) som spottade ut passande tävlingskläder, sen skulle man jaga gigantiska såppubblor och för varje bubbla som sprack så fick man en strumpa (??!). Jag var snabb att samla ihop alla mina strumpor på led för att senare kunna visa upp mitt fantastiska resultat, men bubblorna gled längre och längre ner på ägorna, och tillslut hamnade jag utanför en mindre stuga som fungerade lite som lägenheter.

Där bodde min äldsta syster med make och barn och som granne bodde Mattias, och varje gång jag ville komma ner ifrån lägenheten var jag tvungen att kliva ut på (den GEMENSAMMA) balkongen och glida nerför en bärande stång á la brandman style.

En småbarns familj kom som sommarboende i tält på vår mark, och av någon anledning hade Mattias börjat umgås med ett gäng busar (från min tonårstid), så när småbarnsfamiljens äldsta dotter på ca 14 år klättrade uppför stången och började umgås med grabbgänget var jag snabb att varna hennes föräldrar som omedelbart hämtade henne och sedan åkte sin väg.

Jag fick sova på min systers soffa eftersom jag inte orkade gå tillbaka till huvudbyggnaden på natten, och då gjorde jag en räd i deras skafferi där de föreberett en massa för-och-efterrätter inför nästkommande dag. Jag åt upp alltihop, varenda smula, och sedan satt jag med de tomma faten i knäet och började fundera över hur jag skulle förklara mig nästa dag.

Och däääär vaknade jag av att mamma ringde mig.

Nu sitter jag och dricker kaffe, charlie slickar, biter och gosar med mina fötter här vid datorn (aldrig hänt förr, de måste lukta ovanligt spännande denna morgon.. höhö) och snart ska jag börja göra mig iordning för jag ska till läkarn.

Brainmoush

Ujj ujj så trött jag är! Blev sömnig redan vid sextiden ikväll men har hinkat kaffe för å hålla ögonen öppna...

Helgen har varit superbra! I fredags gick jag som sagt på zombiewalk (hittar inga bilder nånstans.. suck. Men det dyker väl upp tids nog) och sen ölade jag med Mattias, Simon och Safet. Och i helgen blev jag lite såld på Gudfadern-filmerna. Har halva sista filmen kvar att se och jag lääängtar!

Sitter just nu och försöker planera min vecka. Har två möten, ett läkarbesök, minst en dejt med galpal, en adjö-fika med Fannybunny innan hon reser "hem" igen och soffsittande (läs: se sista snutten av Gudfadern III). Allt detta skall hinnas innan torsdag, för då kidnappar bror Simon med mig till örebro för att agera slavhjälp AB åt honom med hans flyttgrejjande.

Utöver det sitter jag och letar hårfärger.. har insett (/börjat tycka) hur fult och ojämnt håret blev efter blekningen och jag står inte ut. Har använt silverschampot flitigt men det hjälper ju inte.. Har inga cash förrän på onsdag förvisso men det ger mig desto mer tid att leta reda på nåt vettigt att slänga i håret...


ilandsproblem? Vem? Jag?

Cheezy giant meatballs

Lång dag detta.. Steg upp och gjorde iordning tvätten som skulle tvättas och samlade ihop skräpet som skulle slängas, blev upphämtad av bror slavhjälp AB och vi begav oss till öxnehaga för att dumpa av mitt gamla soffbord hos Linn som hon ville ha, sen slängde vi skräp och handlade mat eftersom bror skulle laga sina dundersmaskiga ostköttbullar(!) och därefter åkte vi hem till Grästorp. Syster dök upp strax därpå med hela barnaskaran, jag tvättade, Simon lagade mat, Linn rände runt och socialiserade, och så blev det ju en hel del lek och snack med knottarna.

Dagens fetaste besvikelse var nog när jag fick reda på att mitt abonnemang inte kickar igång förrän på tisdag :C för alltså.. nu har jag gått utan pengar på telefonen i en vecka i väntan på det förbaskade nya kortet, och när jag ÄNTLIGEN fick hem det så måste jag vänta ytterligare 5 dagar?! SNYFT! Utöver det så satt jag och suktade efter söta kattungar halva dagen samt fantiserade om att vara flyttad. JAG VILL HA DEN HÄR SKITEN ÖVERSTÖKAD! Hatar att vara i "mellanmoment" i livet. Blörrrrgh.

Ps. Imorn ska
Linn tydligen kidnappa mig på någon slags zombiewalk, min mogna sida bävar men barnet i mig hurrar över att få klä ut sig höhö.


Changes

Det tar tid att acceptera förändring tror jag. Oavsett om det är positiva eller negativa förändringar så tar det verkligen tid, och även när man ibland tror att man kommit över något, eller accepterat en förändring, så kan det långt senare visa sig att man aldrig accepterade det fullt ut.

Jag vet inte exakt vad som fått mig att tänka så mycket på gammalt nu det senaste... Men jag tänker mycket på det hela tiden. Tänker på åren som gått, hurdan jag varit, vilka vänner som kommit och gått, krossade drömmar, nya drömmar, svaghet, styrka, och ja.. allt.

Gudarna ska veta att jag ältar saker, att det nästan är omöjligt för mig att gå vidare från vissa händelser. Det är ju inget nytt. Men den här gången river det extra i min själ och hjärta.


Jag har bytt liv.



Det är inte en, två eller tre saker som försvunnit eller förändrats utan ALLT? Hela tillvaron. Vänskapskretsen, kärlekslivet, boendet, fritiden..

Och varenda gång jag blundar så ser jag snöflingor i det orangea ljusskenet från en av stockholms gatlyktor. Jag minns lukten och gatan utanför bowlinghallen.

Det var en annan tid, ett annat liv, men ju längre bort ifrån det jag glider, desto tydligare minns jag det. Och desto mer värker det i mig. På många sätt har jag det bättre nu, men ändå kan jag sakna det där orangea ljusskenet ibland.


"Life goes on" känns så kliché, men också så sant.

Raindrops keep fallin' on my hips

Idag klev jag upp, åt knäckebrödsfrukost med melon som efterätt och ringde några samtal jag behövde göra. Nu sitter jag med kaffekopp #2 för dagen och ska värma lite ostpaj med sallad till lunch, därefter måste jag kasta mig i duschen och bege mig till banken och apoteket.

Det regnar och är mulet, och jag har verkligen NOLL lust att bege mig ut.. men livet handlar inte om viljen utan måsten!



Uff...


01:34
Fått allt jag skulle uträttat idag. Storhandlat på apoteket bl.a. (hur ofta får man en LARGE kasse för att bära med sig grejjorna ut från apoteket då?) samt shoppat kaffebryggare med Sofie.

Har också suttit en halv evighet å försökt knåpa ihop en ny bloggdesign vilket inte går bra alls. ARGH. Jag ser verkligen i kors nu av trötthet, så jag kastar in handduken och säger gonatt till herr dumburk tror jag bestämt.

Ps. Jag vill vara flyttad. Jag vill VERKLIGEN vara flyttad. Hela den här månaden känns.. panikartad men seg på samma gång. Allt folk jag vill träffa, alla grejjor jag vill hitta på, alla ställen andra vill att jag ska vara på, allt som veeerkligen måste göras... Suck. Helvetesmånaden skall jag kalla detta tror jag...

Säg upp, skriv över, teckna nytt och blargargl

Idag har jag gjort lite viktiga telefonsamtal, avbokat ett möte, bestämt med mor att vi ska ta en tripp ut till min faster i mullsjö för att dricka kaffe och hönstjattra på eftermiddagen och bestämt med bror att vi ska uträtta lite viktiga ärenden imorgon.

Dessutom känner jag mig löjligt bortskämd för att jag har en så snäll bror!
Både han och jag HATAR att flytta, men på helt olika sätt. Jag hatar allt pappersarbete, telefonsamtal, saker som ska sägas upp, skrivas över och tecknas på nytt, han hatar det där med att packa upp och ner lådor. SÅÅÅ, han fixar det jag tycker är jobbigt, om jag fixar det han tycker är jobbigt! PERFA! Vem hade anat att synk-flyttande skulle bli så gynnande?



Nu ska jag ringa mamma och sen kasta mig i duschen. När hon ringde och väckte mig imorse tror jag bestämt hon sa något om att dagens lunch kommer bli en liten burgare med sallad, och sen sa hon något om att min faster skulle baka någon form av bärkaka. Onomnomnom. Sånt där kan väl få vem som helst att flyga ur sängen?


Duschen vare ja! CIAO!

Sista sidan

21:49
Lustigt. har haft en jättefin dag med Linn, fått mycket uträttat och det kändes himla himla bra.

Men nu tittar jag ut genom fönstret där solen försvunnit, och jag satte igång musik jag lyssnade på för över ett år sedan... Musik jag lyssnade på när jag var som mest vilsen och helt absurt drömsk. Lösflytande mellan förflutna och krossade drömmar samtidigt som framtiden verkade lovande men skrämmande oviss.

Jag känner mig så dyster.  Kanske är det för att det nu gått en tid. Kanske är det för att jag snart lämnar mitt första alldeles egna hem. Kanske är det för att jag lämnar de här väggarna som omhuldat mig i de lyckligaste och mest sorgliga tiderna i mitt liv.



Det känns lite som att jag lade ner boken när det fanns en sida kvar att läsa. Som om jag slog ihop den och lade undan den för att jag inte hade orken att läsa ut den. Och jag vet ju inte om jag någonsin kommer att få läsa den där sista sidan heller.



01:47
Nu ska jag sova. Blev på lite bättre humör tidigare, nu vet jag inte vad jag är på för humör. Sova-humör gissar jag. Vill ha flytten överstökad.. Vill ha allt pappersarbete klart. Alla jobbiga telefonsamtal som måste göras. Jag vill bara vara färdigflyttad. Trött. Känner mig så trött. Och Det Där gnager i mitt huvud. Det där jag är urless att tänka på nu. Out of my head please. Gonatt.