Awesomeness

Yeeeehaaaa! Idag kommer bästaste galpal hem ifrån norrlandsriket där hon dansat "hummaheyya hömmaheyyah"-dans och haft torkade bisamråttor som örhängen medan alla infödingarna svängt med sina medicinstavar och... höhö. Det är iaf roligare att föreställa sig det där än att hon druckit kaffe med familjen.. :D

Ska iaf iväg å möta henne på stationen när hon kommer, sen blire galpaltimez fram till kvällen.

Och igår fick jag en jävlans massa uträttat. Ringde alla telefonsamtal jag skjutit upp (telefonfobi - vem jag?), betalade alla räkningar (och av bara farten lyckades jag betala en elräkning två gånger...) samt att jag städade, diskade och dolade. Ujujuj I'm the Queen of Awesomeness right naaaow!



Träffade dessutom Fannybunny på kvällen och tog en lång fika. Var jättemysigt :) Aldrig kan man få för mycket Fannybunnybabbel!


NU ska jag häva i mig kopp kaffe #2 för dagen och sätta lite fart på fläsket!

Blonett... Brundin...

Såhär blev håret efter den orangea-fluff fasen.. höhö.

Jag gillart faktiskt.

I fredags blev det ölande i huskvarna, och idag (söndag) åkte jag hem till mina föräldrar för att äta och umgås.

Nu i veckan blir det damafton nån dag, en annan dag ska jag ut med en gammal stockholmsbekant från min tonårstid, och på lördag blir det lite fest med gymnasiebrudarna mfl.


Jag saknar min bestis tokmycket! ARGH! Vill ha september NU. Då ska vi leka, frukosta, promenera osv aaaaall the time..

Crazyness

Höhö. Har nog aldrig haft så kul när jag färgat håret tidigare! Bror assisterade genom att läsa manualen som en blind dyslektiker och pappa garvade hejdlöst åt mig.


Tycker inga bilder blev bra i kvällsljus, så jag ska försöka ta lite fräsiga bilder imorn istället. Var ganska nära att behålla det orangea fluffet just because of the awesomeness of it! Men eftersom mamma garvade så ögonen tårades valde jag att låta bli..

Ps. Jag hade glömt hur FÖRJÄVLIGT det kliar i hårbottnen när man bleker! Jag sprang runt och ryckte och knyckte som en galning och vrålade efter ett rivjärn som ingen ville ge mig. Yyyyyl!

Rulla tummarna

Jag känner mig lite rastlös i kroppen.. Bestis festis sticker ju iväg för att galoppera med renar, ha torkade råttor i håret och leva på tranbär i sitt fosterland (ja jädrar vad jag driver med norrland och folket däruppe, haha, trots att jag har lite norrlandsblod i mig och allt!) medan jag får stanna kvar här i Jerusalem och rulla tummarna.

Nåja. Imorgon ska jag fixa mammas hår, och förhoppningsvis kan pappa fixa mitt. Känns så ofantligt fult och livlöst just nu.. I NEED A CHANGE! ..Vill inte vara blond.. men inte heller rötott.. och det svarta känns så mörkt nu.. haha.

Aldrig nöjd? Vem? JAG?!

På fredag ska jag solbada lite med Sofie och på kvällen blir det eventuellt ölande i huskvarna.

Nej nu ska jag.. ööh.. slöa å inte göra ett skit.

My head is somewhere else

Suck, allt jag kan tänka på numera är flytten och kattungar. Hopplöst! jag som varit så duktig på att leva i Nuet var självfallet tvungen att dra iväg därifrån...

Nåja. Helgen har varit bra! Suttit husvakt i huskvarna, sett mycket på film och haft det väldigt mysigt! Veckan inleddes idag med lite promenad, solande och kaffedrickande med galpal Linn! Det inköptes även god grillad kyckling med potatissallad och frukt. Hon rymmer ju till norrland på torsdag så jag måste galpal:a så mycket jag kan tills dess!


Utöver det så nångång i helgen ska jag, syster Anita och Mamma ha en riktig Damafton med bio, god mat och dricka. Yumyum.

Nej nu är det nog dags att dra sig mot sängen så jag inte sabbar sömnen helt. Har ju ÄNTLIGEN börjat få lite rätsida på min annars totalfuckade dygnsrytm.


Ps. Lätt bäst idag:

Jag: Hm, nej nu måste jag nog dra mig hemåt..
Linn: Men suck.. vad ska jag göra ikväll då?
Jag: Du kan ju alltid diska och döda alla bananflugorna?
Båda: *TYSTNAD*
Båda: BWAHAHAHAHAHAHA !

Regn och rusk

Strandplanerna i tisdags föll igenom då jag och fröken Galpal helt enkelt blev dyngvåta efter rejält spöregn med tillhörande skitläskiga blixtar, detta skulle "gottgöras" genom solstek idag, vilket ännu en gång föll igenom pga regn och ilskna mörka moln.

Vi begav oss till A6 där min syster Anita shoppade loss rejält, det åts donken äppelpaj och tjattrades endel. Efter A6 samt Linns farväl till oss så bestämde systrarna Stenberg sig för att kasta sig ut till piren och dela på en barkorg och tjattra likt hönor i några timmar - vilket visade sig vara SÅ trevligt att vi beslutade oss för att göra om det snarast.

Imorgon skall det göras ytterligare ett försök att steka i solen med galpal, och senare på kvällen ska jag till huskvarna för att öla :)


Ps. Har lyssnat sönder Bette Midler - The Rose varenda morgon den här veckan..

The beach

Det är ju otroligt att jag vuxit upp i den här staden och aldrig tidigare uppskattat den helt underbara stranden vi har intill staden? Det har det iaf blivit ändring på, för nu ÄLSKAR jag den!

Just nu ska jag kasta mig upp från datastolen och fixa en termos med kaffe, lite mackor och göra iordning en väska.

För jag och bästaste galpal Linn ska ju ner till stranden och chilla idag!



På torsdag eller fredag blir det roadtrip med kära lilla mamma. Om allt går bra så kommer Charlie få en liten kattkompis i höst! Hoppas hoppas. Detta blir en bra vecka tror jag!

Glargh..

Jag vet inte om det är värmen, vätskebrist eller ifall jag underskattat vikten av förkylningen jag dragit på mig... Men idag har jag:

-Ringt och avbokat ett möte vid nio
-Ätit frukost nr 2 (åt frukost en gång hos Mattias också)
-Tagit en "powernap" som varade hela förmiddagen
-Lagat vårrullar med ris som lunch
-Vilat några timmar framför TVn
-Ätit resten av lunchen som middag
-Tagit ytterligare en 2 timmars "powernap"

Kan tillägga att hela dagen spenderats i underkläder, nerdragna persienner och takfläkten på högsta hastighet.. GLARGH KILL ME!

Nu är jag dunderkladdig av svett och ska se om en iskall dusch hjälper, jag MÅSTE nämligen ner till ica för att inhandla mer cancerframkallande grejjer eftersom jag har slut av den varan. Nu försöker jag samtidigt mana mig själv att glass INTE är livsnödvändigt trots att soligaste mexicos värme beslutat sig för att turista i Sverige. Min plånbok säger mig att glass INTE är nödvändigt.

Av någon anledning verkar inte mitt huvud instämma alls.

Ps. Är det normalt att ligga i raklång på mage med armarna längs sidorna, flämtandes medan huvudet snurrar i flera timmar? Värmeslag eller förkylning är min bästa gissning.

Heat wave

Trots förkylningen så fick jag en riktigt bra helg. I fredags stack jag till huskvarna, på lördagen var jag hemma hos föräldrarna och umgicks med dom samt bror, syster och svåger med tillhörande avkomma. I söndags blev det en riktig grillkväll i Stenbergs anda med busiga ungar, stressade föräldrar och småtjattrande systrar och svågrar.

Just nu är jag hemkommen från huskvarna och känner mig superhängig. Försöker peppa mig själv att resa mig och städa men det tar emot som fanken. Huvudvärk och svettningar deluxe. Jag gissar på uttorkning efter den otroligt omänskliga värmen som varit i helgen.. Minns inte sist jag våndades SÅ av värme..


Nåja. Inget blir bättre av att jag sitter här och skjuter upp saker och ting.

Tjingeling!

Kraxeli krax..

Happ.. Den där orkeslösheten jag kände av avtog i onsdags eftermiddag och jag kände mig superpigg. Igår  under dagen dock så återvände orkeslösheten igen, och framåt eftermiddagen började jag både hosta och nysa.

Började dricka c-vitamin brus, echinagard och te med honung omedelbart när jag insåg vad som var påväg att ske.. men imorse vaknade jag likförbannat med igenbommat nylle. Känns precis som om jag svalt en golfboll ;C


Sitter och ber en liten tyst bön att bror ska våga sig hit med allt jag behöver för min dunderkur... har verkligen inget hemma. inte ens vitlök. Suck. Jag vet ju att sånt här inte går över utan riktigt krig.. Och jag har ju sett fram så emot den här helgen...

Skitimmunförsvar.

Orkeslös

Ujuj. Idag vaknade jag med noll energi i kroppen verkligen! Har känt mig superseg ett bra tag nu men är osäker på varför... Tur att livet leker med fin galpal iaf. Stressen sätter nog inte in förrän i augusti när det börjar dra ihop sig inför flytten.

Idag skulle jag hjälpt Sofie att flytta, men allting är tydligen klart och det enda som återstår är att packa upp kartonger. Hade lite tidsschema-panik ett tag tills jag ringde bror och mutade honom till att bli min privata chaufför denna afton.

Så nu skall jag kasta mig i duschen och göra mig klar. Ikväll går jag ut med Sofie och väldigt saknade Fanny! Orkeslös eller inte, jag måste passa på att umgås när tillfälle ges!

Jag & Fanny på visingsö (gymnasietiden)

Partaaay

Oh yes. Ikväll blir det utgång med galpal Linn och hennes väninna från örebro. Ska precis kasta mig i duschen å börja göra mig iordning, för klockan sex ska jag vara klar och stå utanför norrlänningarnas dörr!

Begav mig ut igår i hopp om att hitta något på rean, vilket jag inte gjorde,
men jag hittade ändå en tshirt och ett par byxor till vettigt pris, sen impulsköpte
jag skor å nagellack... ujuj. Det här kommer bli kul.

Värsta var att jag stod och velade i säkert 2 timmar över vilken av tshirtsen jag skulle köpa, men det blev den mörkgråa/svarta i slutändan. Tänker dock införskaffa både den vita och den blå vid senare tillfälle, dom var ju billiga så det kan jag gott unna mig!

Och alla som verkligen känner mig vet att palmer, fåglar, solnedgångar och annat fult rullskridskor/beach/90tals/-nörderi får mitt hjärta att börja slå liiite fortare. Tänka sig lyckan jag upplevde när jag hittade dessa gobitar för bara femtilappen styck då?! One down - two to go! :D

Btw är jag världens mest bortskämda lillskruttissyster med en alldeles på tok för snäll storebror. Jag kommer få åka med taxi Simon till galpal Linn vid sex!

o-ooh child...

Hälsan har med språngmarsch blivit bättre, I've got maself a galpal, lyckats hitta en större lägenhet att flytta till, och för första gången på åratal tog jag ju på mig en bikini och lade mig på en strand å solade ute bland folk.

Jag har för första gången i mitt liv börjat komma in i NU-tänket.


Fast okej.. LITE tänker jag fortfarande framåt! Just nu längtar jag ganska fetmycket till hösten så jag får flytta. Då får jag ju ett riktigt hem. Med ett sovrum. Jag kommer ha plats med sängbyråer!!!! Det låter väl aslarvigt men att faktiskt ha separata rum för allt, ha plats med sängbord, att kunna ha ett köksbord ATT SITTA VID (och inte behöva sitta i soffan eller framför datorn) känns helt enormt. Det kommer bli ett HEM. Min första lägenhet var mitt första egna hem, min milstolpe för självständighet.. och jag kommer sakna det löjligt mycket. Men nästa ställe kommer bli en riktig BOSTAD. Ojoj. Lyckoflimmer i hjärtat nu! Här skall införskaffas både säng och tvättmaskin ju! Vuxenpoängen rullar in.

Idag skall jag uträtta lite ärenden o framåt kvällen ska jag käka middag med storebror.

Imorgon ska jag partaja med Linn och hennes kompis. Will be fun! Ska ha en utstyrsel jag lär behöva vara vääldigt onykter för att våga visa mig ute i... haha.