Aye aye what a midsummer!

Hahaha ojojoj... Ja midsommaren var ju ganska lätt oförglömlig för min del!

Jag & Linn var verkligen överambtitiösa i vårat pirat-projekt


och jakten efter den perfekta cheesecaken! Vi hade en karta till den och allt!


Tänker inte ens försöka återberätta hur förmiddagen var, utan läs om treasure-hunten
HÄR


(Alla bilderna snodda av Cap'n Räv herself! Lägger upp dom i rent egosyfte eftersom vi var skitsnygga som pirater och jag nu allvarligt funderar på att klä mig på det där viset varenda dag.. höhöh)


Midsommaren fortsatte med att åka till huskvarna (finns mkt bilder från hela det spektaklet också, men dom har jag inte fått lägga vantarna på än!) Matte såg ut som en svartrockare och Simon som en misshandlad joggare, Linn övergav mig på ambitiösnivå och bytte till en mindre piratig och desto mer bekväm outfit och hennes sambo såg ut som hennes klädtvilling. Vi åt god mat, drack mängder med alkohol, spelade kubb och övade på kullerbyttor. it was such a fine evenin' indeed!

Lördagen spenderades med att småstäda (läs: stöna och slänga flaskor medan fötterna fastnade i det klistriga golvet efter utspilld dricka) och sedan glufsa pizza i soffan framför film efter film.

Och idag (söndag) begav jag mig till systers hus där jag spenderade resten av min söndag med att sitta barnvakt! Slutar aldrig förundras över hur abnormt utröttande det är med småbarn! En på höften, en man jagar och en som gallskriker och gråter får en verkligen att nästan tuppa av på fläcken. Men samtidigt är de ju SÅ goa... speciellt när man fått på dom pyjamasen, nattat dom och får massa gos och kramar! Inatt bad min gudson mig tillochmed att sova med honom, och han såg inte lite förkrossad ut när jag sa att jag inte kunde stanna. GOSUNGAR!

Och imorgon blir det mer av denna varan, för då ska jag hem till mina föräldrar eftersom jag och lilla mamma ska sitta barnvakt åt min enda systerdotter. Blir inte lika tungt som idag, men inte lätt heller. Hoppas på en inte alltför sen dag så jag kan klämma in lite galpal-tid också!

Nuuu måste jag fan kasta mig i sängen snart... AVLIDER snart..

Aj..

Idag steg jag upp vid fem och begav mig hem till galpal Linn där det åts bullar till frukost och ringdes important telefonsamtal, därefter åkte vi hem till mig och stack ner till vätterstranden efter att ha inhandlat bigaråer och grillad kyckling (som vi för övrigt slet loss köttet från med nävarna. Vad är detta "bordsskick" för något som alla tjatar om?!)

Blev rejäääält brun/röd/ajjig. Ska smörja mig som en tok strax och be till gud att inte allting flagnar bort imorn...

Det gör ont att ens bara rynka pannan just nu :(

På eftermiddagen stack jag iväg till huskvarna och sen hjälptes vi  alla åt att frakta över all alkohol och mat till huset inför morgondagen, och sen åkte jag hem. Nu sitter jag här med kurrande mage och ska dricka kaffe och äta tror jag... Måste även steka upp maten inför imorn, leta reda på deklarationen och städa samt fixa musik. STÖN.


Men imorn alltså. PERKELE vad kul vi ska ha!!

Uh

Den här veckan är på ett sätt superstressig men samtidigt underbar.

Först måste jag dock skriva hur min fredag blev, because I have to remember it!.. haha. Skulle ju bege mig till huskvarna efter inköpet av le alkohol samt herrshorts av annan modell än önskat (men helt okej. I like em'!) och tja.. När bussen inte åkte in till huskvarna utan fortsatte bort mot Gränna så frågade jag chauffören om det verkligen var 121:an jag klivit på, och nej, det var det ju inte, utan 122:an. Frågade då lite snällt om han kunde köra in till sidan och släppa av mig men icke, det kunde han inte alls tydligen. Han sa att han först kunde stanna vid "den där restaurangen därute" och efter mycket hummande och grymtande från hans sida frågade jag om han syftade på Gyllene Uttern - yepp. Så jag ringde käre bror som lovade att genast sätta sig i bilen och komma och hämta mig i Gränna vid Gyllene Buttern. Men när bussen väl var vid gyllene uttern så stannade inte chauffördjäveln utan fortsatte åka medan jag både plingade och hojtade tills han tillslut stannade mitt i ingenstans på någon sketen väg. Jag fick helt sonika börja promenera tillbaka till gyllene uttern iklädd -ej promenadrekommenderade- sandaler, en fullpackad väska med 3dagars ombyte över axeln, och två sprängfyllda systemetkassar i nävarna. Jag gick längs med vägjäveln utan trottoar/gångväg och fick därför typ kasta mig i diket varenda gång en bil kom, och när jag trodde att karman inte kunde tugga i sig mer av mina buttcheeks så började det spöregna.


Men jag behövde bara aggressionsröka 3 cigg innan käre bror dök upp och vi pratade om att man borde ha med sig hammare varenda gång man åker buss framöver, så man kan slå puckade och griniga busschaufförer över fingrarna vid behov liksom. Därefter fortsatte kvällen med groggande och babblande i huskvarna och mitt humör sköt i höjd. Slutet gott allting gott!


I måndags var jag iväg med finfina galpal + galpals svärmor till vätterhems kontor, senare på kvällen kollade jag på en lägenhet jag blivit erbjuden, och idag (tisdag) skrev jag på papprerna för lyan eftersom jag älskade den! Blivande granne med galpal! Yay!

Så jag blir en öxnehaga-bo nu i höst. Pirrigt!

Utöver detta underbara glädjande besked så lunchade jag med mina två "yngsta" syskon idag, samt åkte hem till päronen och gjorde lite nytta som senare belönades med supersmaskig laxpasta pappa trixat ihop. Mums mums! Mamma sydde in lite på min väst jag köpte i oktober som inte alls satt bra längre, så nu är jag fit for fight på fredag! Västen var ett måste kände jag.

Imorn är jag osäker på vad som händer.. på torsdag ska jag till arbetsterapeuten, inhandla allt som behövs på systemet inför midsommar.. Sen är det fredag. Midsommar. Den efterlängtade dagen. Jag och Cap'n Räv ska förmodlish bege oss ut på cheescake-treasure hunt samt skjuta varsin riktigt vild cheeseburgare att gnaga i oss. Oh life.


NU ska jag glufsa i mig laxpasta-matlådan jag stal med mig hem, och sedan däcka. Ciao!

Best summer evuhr !

Hemkommen från örebro sen några dagar tillbaka nu! Kom hem i tisdags kväll då jag direkt damp i säng typ, på onsdagen skuttade jag iväg till efterlängtade galpal Linn några timmar.

Igår (torsdag) steg jag upp (04.45) och begav mig hem till Linn once again där vi drog ut varsin vit plaststol á la white trash trailer moms (her own words) långt ut på gräset för att dricka morgonkaffet i den lilla gnuttan solsken som gick att finna i öxnehagas djungel. Senare -som den duktiga lilla bonusfrun jag är- ställde jag mig och lagade äggröra-frukost till henne hemma hos mig. Därefter skuttade jag till min finfina doktor där hon gav mig min första B12 spruta i rumpan (ska tydligen börja få sådana varannan månad), och sedan gjorde vi stan i jakt på shorts... och till min stora förtvivlan har JUST dom shortsen jag tänkte köpa tydligen blivit utsålda eller gått ur sortimentet :( Tröstade mig med två nya linnen eftersom jag har lite linne-brist as well.


Resten av dagen spenderade vi hemma hos mina föräldrar med mina bröder. Det grävdes men babblades mest. Mina bröder var mycket lyckliga över faktumet "om Debbie dör.. WE'LL HAVE A SPARE!". Höhö. Jag tror de vill adoptera Linn faktiskt ;D


Idag ska jag nu diska, städa osv. Har en svag förhoppning om att hinna förbi A6 idag för å se ifall shortsen jag så gärna vill ha kanske finns kvar där iaf.

Nästa vecka har jag och Linn lite planer på att leta outfit på myrorna inför midsommar, steka oss pepparkaksbruna på stranden, ha pyjamasparty (höhö, läs: sova över) med mera.

OH I LOVE THIS SUMMER!

Saknar

Man kan fira skatteåterbäringen på flera sätt, själv valde jag
att skutta iväg och slänga in en stav i läppen :)


Ikväll blir det städning och pizzaglufsande då vi är för lata för att fixa mat. Höhö..

Imorn åker vi tillbaka till Jönköping, och jag LÄNGTAR!! Saknarsaknarsaknar min galpal ju!

Kvällens sound:

Alphaville - Sounds Like A Melody


Örebro-action? Whaaat?

I torsdags kväll efter att jag med föräldrarna anlänt till örebro stad begav vi oss ut på lestaulang då bröderna skulle bjuda pappa på middag som försenad födelsedagspresent. Restaurangen var dock något utöver det vanliga och vi hade det verkligen otroligt trevligt hela kvällen!

Me brothas and I havin' fun!

La Pampa Steakhouse - Black Rock var helt otrolig..
Deras kött transporteras från argentina (woohoo lyxish liksom) och man
får in köttet på en lavasten som blivit uppvärmd flera hundra grader...

...så att köttet tillagas MEDAN man äter det! Och menyn var cool också.. utöver vanliga
rätter med vanligt kött (kyckling, fläsk, oxfilé, fisk etc) så hade dom t.e.x strutsfilé,
och sniglar -vilket Franken valde att ta som förrätt!

Såhär glad var papsen över sin present... höhö.

Och dagen efter på fredag bjöd bröderna hem föräldrarna till sin lya på lite fika, blev en rejält trevlig stund där det mest babblades (och av ALLA samtalsämnen så diskuterade vi Asterix och Obelix mest hela tiden... bwahaha) och på kvällen gick jag och bröderna på bio och såg Iron Man 2, och jag bjöd Simon som försenad födelsedagspresent.

Igår vankades det födelsedagskalas hos Frank och Simons kompis Lisa. Jag tyckte inte det var så jättekul i början (alla var ju betydligt äldre än mig, samt att jag knappt kände en endaste kotte) så jag tog några glas av Franks vin och somnade sedan med huvudet i knäet halva kvällen haha. Enligt Simon såg jag inte riktigt klok ut. Tydligen är det onormalt att sitta på en trästol, men benen i kors och huvudet i knäet när man sover?

Vaknade iaf till och var lite piggare, då dansade jag lite med födelsedagsbarnet och hennes kompis Tanya, tog många rökpauser där det småskvallrades och hade det riktigt trevligt! Vi begav oss hem vid soluppgången, käkade på donken där Simon och Frank började gräla över skitpetitesser gällande arbetsförmedlingen (allt jag fick ut ur deras gapiga diskussion var att Frank tycker man ska planera resor utefter hans WoW-spelande och att Simon går på sjögurke-skolan som inte är ett företag(?!) eller nåt sånt..)

Idag står nog inget alls på schemat vilket gör mig skitglad! Detta är första gången EVER jag hälsar på mina bröder och vi INTE suttit hemma vareviga dag - klistrade framför dumburkarna. Örebro-action?! Whaaat? Men imorn ska jag tvinga Simon att köra in mig till stan. Jag tänker fira skatteåterbäringen med något jag längtat efter hoho.

Ciao!

Örebro

Happ. Nu ska jag knöla ihop mina ägodelar + söndermosad kisse i min resväska och bege mig till örebro i eftermiddag med föräldrarna, och kommer inte hem förrän den 16e. Ska verkligen bli jättekul med miljöombyte och att få umgås med mina bröder jag träffar alltmer sällan..

Men FANKEN :(

Jag kommer ju få galpal-abstinens...



Najs helg

Har haft en najs helg!

Började ju med Mattes systers examensfest där det dracks,

åts (heter det "åts"?) gott, snackades och mycket mer!

Följdes av soffsittande med öl och minttu hemma hos Simon, som sedan
på nåt vänster utvecklades till kedjerökning hemma hos galpal Linn och hennes sambo :D

Det bidde många goda skratt och senare gunga svinggunga á la mellanstadie style!


Och just nu sitter jag och väntar på Linn som är påväg hit. Vi ska ha galpal-snack som vanligt, sen ska jag till min kära doktor, och sen sticker vi hem till Linn.

Imorn ska vi fira min Gudsons 3årsdag, och förhoppningsvis (läs: om vädret tillåter) ska jag gräva klart i mina föräldrars trädgård.

På torsdag rymmer jag till örebro i en vecka! Brotha-time!


Somrig frukost

Jag startade min morgon med en stor kopp kaffe, ett glas apelsin&blodgrape juice, samt en bit honungsmelon. GOTT! Är dessvärre dödligt trött, och jag har en del att göra, and I have to hurry! Ska ju på Mattes systers examensfest idag!


Igår var en lång dag. Började med att åka hem till föräldrarna där jag grävde i trädgården eftersom pappa vill bredda altanen... och SKITGRÄSMATTA säger jag bara. Sten och rötter ÖVERALLT. Det slutade med att jag fick STÅ PÅ spaden och HOPPA jämfota för att den ens skulle komma ner i marken! (Men sol fick jag iaf, hade rejält rödbrända axlar och rygg framåt kvällen igår).

Sen strosade jag runt i mina awesome "fladderbrallz med sol-o-fisktryck från tursist ort (typ Gran Canaria?) á la 90-tal" på A6 och systemet. Det var kul, var nog framförallt mode-klonerna som såg mest ogillande ut.

Nu ska jag hinka i mig kaffet! Adios!


Ps. Såhär sexy är jag när håret får självtorka + en bild på min mkt givande garderobsrensning!

4 stora pappkassar med kläder, 2 påsar med skor & dyl, 3 vinterjackor och en kudde.

Sommaren är här!

Idag skuttade jag iväg å lämnade blodprov på morgonkvisten, sen blev det A6 för universums snabbaste shoppingtur med best galpal Linn som avslutades med kedjerökning.

Dääärefter stack vi hem till mig för att kolla på superintressanta dokumentärer som visade sig både sakna ljud och intressant info, så vi lade ner det projektet, gjorde fruktsallad och drog till vätterstranden istället för att inviga sommaren! (Wooho! Galpal timez foe evah)


Imorn ska jag upp tidigt, hem till päronen och gräva i deras trädgård på förmiddan, sen iväg på ett möte och sen hem å städa inför helgen. På lördag ska jag på kalas hos Mattes familj.

Underbart väder, underbar tillvaro, underbart umgänge! Allt kom på en och samma gång! Det enda som saknas är att få flytta till öxnehaga nu!

Och nu... SÄNGEN! "Snaaaaaark..."

Dangerous Debs

I söndags åkte jag upp till Linn för att umgås och träffa hennes lilla mor ifrån norrland. Det var himla trevligt!  Därefter begav jag mig hem till föräldrarna efter att ha inhandlat lite fikabröd och blommor till mami (MORS DAG CAN'T BE ALLOWED TO BE FORGOTTEN!! Öjöjöj..). Och det blev ju som vanligt, massor med prat, kaffe och käk. Hjälpte även pappa att bära ut och montera ihop trädgårdsmöbler osv nu inför sommaren, samt att skyffla och dumpa kompost åt mami.

(Såhär happy är jag när jag är påväg till mina föräldrar /bild stulad från Räven)

Igår gick jag hemma och dolade (läs: drog fötterna efter mig) men lagade senare skitgoda varma mackor och glufsade i mig medan jag tittade på Viva la Bam. Känner dock att jag snart kommer bli helt knäpp, har sett hela Dudesonit-serien, två stycken Jackass filmer, Where the fuck is santa (Viva la Bam långfilm) och igår: första säsongen av Viva la Bam. Jag har sånna lustiga tankar och idéer.. så många idioter man skulle kunna använda sin kreativitet för att jävlas med. Hoho. Jag borde nog inte se sånna där filmer! Watch out!


Idag ska jag ge mig på mina garderober som är i desperate need of storröjning! Därefter hämtar mamsen upp mig så vi kan slänga alla tält på tippen, vi kommer även ta en sväng till myrorna och sen åker vi hem till dom. Där skall jag (som den duktiga och hjälpsamma dottern jag är) städa och sedan agera grävskopa i trädgården.

Seeya!