När rosa elefanter börjar flyga..

Livet känns verkligen asbra nu (bara aningen besviken på en punkt, men men...), och det känns som att jag har fullt upp hela tiden :)

Jag vet faktiskt inte exakt vad som fyller upp mina dagar, utan jag flänger runt för att träffa folk, jag tar tag i saker i mitt liv jag skjutit upp under en mindre evighet, jag är ute och promenerar (Oh my GOSH, har rosa elefanter verkligen börjat flyga?).. jag är helt enkelt bara ständigt sysselsatt! And lovin' it!


Positivt med detta är att jag typ ligger efter 3-4 veckor med alla mina serier. Har aldrig hänt förr! Jag har helt enkelt viktigare saker för mig än att glo på en skärm tills ögonen blöder. Det om något är bekräftelse för att jag inte låter livet flyta förbi längre!

Det negativa är att jag inte hinner med sociallivet på nätet. De som bor i stan göre ju inte så mycket, dom kan berätta om vad som händer när man väl ses... men sen har jag faktiskt en del utspridda vänner som jag knappt ens träffar en gång om året!! Känns INTE helt bra att vara ofokuserad gällande dom... dessutom vet nästan ingen hur man använder telefon (lagom tills vi är medelålders är vi säkert inpluggade med kontakter till dumburkarna) utan det är bloggar och fejjan som gäller ifall man vill hålla sig uppdaterad ;P


Nu är det dags att käka något, kan inte leva på en banan hela dagen (haha, och jag undrar varför jag känner mig så trött?) och sedan... hm. Ja, en del av mig vill fortsätta grejja med viktigheter, den andra sidan vill socialisera... ska undersöka om jag kan kombinera! Multitasker-Debbie är i gasen idag!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback