wiee

Vissa dagar sätter verkligen ett leende på ens läppar :)

Dagen började med att städa, diska osv. Hela lägenheten känns SÅ fin och ren nu! Därefter traskade jag hem till Linn där hon hade med sig en liten blondie. Vi drack alla te och började glo på en miniserie jag hade med mig. Senare slöt sig blondies karl till sällskapet, och det babblades sanslöst mycket. Ytterligare lite senare dök Linns hubbie upp, och vi klämde allesammans ihop oss i soffan för att se klart miniserien.

Underbart härlig och glad dag/natt som innehöll mycket snack å gotte. Linn skrämde livet ur mig med snack om trekanter och surrogatgraviditeter, men att vara surrogatmamma är inte min grej, hur singel jag än må vara. Den biten får galpal fixa på egen hand. her time to turn fat säger jag bara ;)

Blir förmodligen någon crazy maratonhelg med det här lilla gänget framöver! Wiee!! Tänk att man som vuxen kan hitta så mycket härligt folk att umgås med?

NU ska jag klämma i mig en smaskig falukorvsmacka och tappa medvetandet mot kudden! NIGHTY NIGHT!

Kreativitet

Uh. Har SÅ mycket jag vill göra. Det kliar i mina fingrar och hela min kropp.

Jag vill göra min balkong mysigare, två stela stolar med bord ger liksom ingen cozy-feeling över det... Jag vill fixa iordning sovrummet som ser ut som ett flyktingrum med bäddsoffa just nu.. Jag vill organisera alla mina miljarder bilder från mitt liv och göra RIKTIGA album av dom.. Jag vill sy ett par byxor (?!)..

Och mitt i detta kaos av kreativitet och idéer är jag DÖTRÖTT.
Så jag tror jag ska gå och lägga mig.


Nighty.

Oh happy day

Underbara dag!

Åkte hem till föräldrarna där jag åt älg, skrattade och tjötade. Åkte därefter hem till bestis Linnsie och tjötade vidare med henne och hennes samehubbie, och avslutade kvällen med att gå hem och äta lite.

Bra dag. Fin dag.

Livet är underbart och fullt av hopp! Man behöver bara se det hela i rätt slags ljus. Den här helgen föll igenom fullständigt dessvärre.. men nästa helg har definitivt potential att bli awesome :)

Brainmush

Känns som att hela mitt huvud, kropp och själ vrålar error just nu. Suck.

Komplicerad? Nejdå.



Att någon som inte träffat mig på åratal fortfarande ser rakt igenom mig och läser mig som en öppen bok? Aj.



Ska prova att dusha, dricka kaffe å allt möjligt. Hittills funkar ju inget.

Emotionell? Nejdå.


Tankfull

Hemma igen, kom hem typ 3 på morgonen. Är löjligt trött, har spenderat hela dagen som en säck potatis (utom precis efter uppvaknandet, för då fick jag kasta mig iväg snabbt som attan i ett ärende).

Känner mig djupt tankfull idag. Lyssnar på alla lugna låtar jag kan hitta, gosar med Eddie som verkat sakna mig mest, och ja.. Bara är.


Jag undrar ofta om jag är en deppad pessimist, eller om jag bara försöker bli en kallsinnad realist. Gör man sig själv en björntjänst eller inte genom att gilla läget oftare än vad man kräver förändring och förbättring? Ska man ha fötterna på jorden och nöja sig med det sämre eller ha huvudet i det blå och riskera att förlora allt?

Jag vet inte.


Energidryck

Bra dag idag. Lunchade med syster, blev sen medsläpad till ikea (jag svär, galpal fick knyta ihop mina skosnören och dra mig dit i öronen), åkte hem och åt dumheter framför tvn i många timmar hos norrlänningarna, och är nu tillslut hemma och har ondskefulla planer på att äta midnatts-middag ackompanjerat av min sista energidryck.


Imorgon kommer bror hit och ska försöka få klart det sista (ja gudarna ska veta att både han och jag är experter på att förhala trist arbete) i lägenheten, galpal lär nog sluta sig till sällskapet i ren tristess och själv har jag en del att stå i.

På torsdag ska ovannämnda trio bege sig ut på roadtrip och roa sig. Exakt hur är oklart men vi kommer nog på något. En sak är iaf säker när det kommer till storebror-Simon-roadtrips: There will be aaalot of donken food along the way. Inte hans fel iof.. Vem orkar vägra när lillasyster-Jobbig sitter och tjötar om cheeseburgare, glass, paj och kaffe var tredje minut (var fjärde när vi precis lämnat donkenparkeringen).

Känns lite pirrigt dock. Av vissa onämnda skäl.


Nej, nu är det dags för annat. Mat typ. Bye bye birdie


- - 5 min senare - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Vid närmare eftertanke kring vad som behöver göras imorgon så skippade jag energidrycken, den lagade maten å körde på en leverpastejmacka istället, och nu ska jag dyka i säng.

Reddish

Fått lite gjort idag, inte så mycket som jag velat, men ändå en hel del. Enda gången jag klev utanför dörren var för att ta en galpal-promenad i regnet. Fick verkligen prata av mig, och bestis är bäst, för hon liksom jag ger en den stenhårda kalla sanningen man MÅSTE acceptera i vissa situationer (istället för att dalta med en och bara säga det de tror man vill höra). Att göra det rätta är svårare än man tror, eller också är jag en ynkrygg som hellre skjuter upp otrevligheter i det oändliga eftersom jag är så konflikträdd. Då är det tur att ha någon som säger "ajja bajja" och får en på rätt spår istället.

Bror kom hit framåt kvällen och kopplade dels in en slags dvd-aktig grej jag velat låna aslänge av honom, sen satte han upp mina hatthyllor och tillsist hjälpte han mig att få en nack-spegel på plats i badrummet. YAY! Jag firade allt fixande genom att packa upp min fula rislampa från ikea och måla den i varma färger.


Just nu längtar jag efter ett komplett sovrum.. Bäddsoffan får ju agera säng tills jag får råd med en resårbottnen.. men just nu är jag löjligt sugen på att slänga ut soffan och lägga madrassen rakt på golvet, resårbottnen eller inte. Rislampan är förstås min blivande sovrumslampa, och spädde på längtan lite extra antar jag...

Nåja. Dags att börja röra sig mot sängen nu.
Har jag tur blir den här veckan innehållsrik och kul!

Jag borde börja dricka te

Ja jag borde verkligen börja dricka te. För nerverna om inte annat.

Nu imorse avbokade jag alla möten och tider jag hade idag, gjorde en fibergröt á la Linda med tillhörande te samt försökte vila själen en aning. Jag har tänkt försöka vara löjligt produktiv på hemmafronten idag, för det känns som att jag hann in på slutspurten med att ställa alla småsaker iordning osv efter flytten för att sen bara släppa det helt. Lägenheten är kanonstökig och RÖRIG. Mängder står på "tills vidare" platser och nu är jag less på det.

I lördags var iaf galpal gullig nog att agera privat frisör åt mig och efter (vad jag
skulle kalla det) ett mindre kaotiskt äventyr så blev det en slutgiltigt toppresultat!


Nu ska jag slå igång kaffebryggarn och gosa med Eddie,
jag tror han behöver lite gos. Charlie fick morgozombie-
vaknar-sakta-till-liv-goset
så då är det inte mer än rätt
att han får medan-jag-dricker-kaffe-goset.



Ps. Jag tror jag kommer bli våldsam nästa gång någon börjar tala politik med mig faktiskt.

Parasit

................ Jag trodde inte jag kunde bli mer upprörd och vrålförbannad på sveriges lilla bloggdrottning bellablondin-iqguldfisk men jo tydligen..

"Jag är så trött på er som säger att man är egoistisk om man är moderat och bara har sympati och är en god människa om man röstar rött. Vad lever ni i för värld egentligen? Vad är det för fint och godhjärtat med att tvinga alla att ha det lika dåligt, straffa folk som kämpar att lyckas i sitt liv och arbetar hårt. Om det är något som är egoistiskt så är det er rögröna-röra där man ska leva som en parasit på andra. Det går inte att bygga ett samhälle på bidrag, på att ge människor pengar så att det blir ett alternativ till att inte jobba." - Blonda Bella

Understrukna meningen är vad hon faktiskt borde tänka på. Tänka ORDENTLIGT på. Jag missunnar inte någon att vilja behålla sina pengar, men hon vet faktiskt inte vad hon snackar om. Lilla Bella med sina 50 000 kronors smycken som ogillar att diska och pratar om självkänsla som något så viktigt att man ska vara beredd att betala dyra laserbehandlingar för att känna sig en gnutta extra söt (för JO man duger som man ÄR, men bäst är nog att i hemlighet ständigt vara missnöjd och lägga ut enorma summor på små små ständiga förbättringar).

Hon undrar vad vi lever i för värld, DEN BITTRA VERKLIGHETEN skulle jag vilja säga. Vad lever HON i för värld? De flesta flicksnärtor ränner inte runt med en handpenning på bostadsrätt runt halsen och handlederna, går på galafester och har råd att alltid äta ute så man slipper laga sin egen mat. Att hon fortfarande jämför sig med den lilla människan ger mig kväljningar. Det är ungefär lika lämpligt som att Jessica Alba skulle börja blogga om hur fet hon är och ge pro-ana tips till alla sina MEDmänniskor.

Fifan.


Nu ska jag gå och koka mina eldorado-nudlar, äta dom i ärvd tallrik från föräldrarna, sittandes i min soffa från second hand. Jag ska gå och fortsätta leva mitt lyxiga parasitliv som inkränktar på någon rik jävel och kanske missunnar denne att köpa sig hope-diamanten att torka arslet med.

uh-oh..




Pengar

Jag hatar pengar.

Hur mycket jag än försöker få dom att räcka till det jag vill så går det inte, och att få dom att räcka till det dom MÅSTE? Ja det går sällan det heller. Alltid fattas det kronor.

Har suttit och gjort en löjligt noggrann budget ikväll.. Och hur jag än vrider på slantarna så har jag på något sätt lyckats gå back varenda månad trots ändrade utgifter som skulle vara till DET BÄTTRE?! Suck..

Har nu tillslut gjort en lista över erbjudanden, reavaror osv på alla större matbutiker och liknande, samt insett att jag nog får skippa en och annan sak jag hade sett fram emot o köpa.


Tvi för pengar. Dom bara ställer till det.


Men imorn ska jag ut på shoppingäventyr med Linn! Blir förvisso nogrannt övervägda saker som inhandlas, inte en endaste impulsgrej ska det bli! Men nog är det kul att komma ut lite ändå :)

Just a dream? PUH!

MEN JEEEEEEEEES...

När pappa ringde imorse å väckte mig så frågade han om jag gråtit varpå jag svarade: "svara först på om vi ska åka till örebro idag eller inte"

Mina drömmar flippar mer och mer! Inatt drömde jag att jag skulle åka upp till örebro och packa ner brödernas grejer och flyttstäda äldsta brors lägenhet (helt på egen hand av någon anledning), ocanpå detta så lånade jag nära femtusen spänn av mina föräldrar för att gå till en riktigt löjligt bögig frisör (äkta hollywood stil på snubben) för att göra en hårförlängning...........

Vaknade inte alls superstressad och sprängfylld av ångest innan jag fick klart för mig att det bara varit en dröm...



NU har jag ätit min bananfrukost och dricker mitt morgonkaffe, ska alldeles strax hem till föräldrarna på brunch nämligen! Pappa håller på att göra någon smarrig omelett-grej med potatis och kött i! Yumyum :)

Zombiemode: ON

BraaAaaIiinssS....

Ja alltså.. min trötthet idag har varit sanslös. Inte nog med att jag sov till 14.00 och ENDAST vaknade för att dörrklockan ringde, tröttheten har hållit i sig non stop... Träffade idabus idag och bjöd på lite fika efter att hon varit bussig nog att hjälpa mig kånka upp kattsand till min lägenhet. Trist att jag var som en zombie hela dagen dock :/

Och seriöst... dundermegaslöhet kombinerat med 4 dagar utan nikotin får en helt definitivt att vilja drämma matkorgen i huvudet på ALLA som..
-Får för sig att gå långsamt framför en
-Går snabbt bakom en
-Stannar mitt i/BLOCKERAR en gång för att titta på något
-EXISTERAR ÖVERHUVUDTAGET........

Nåja. Jag vet att mitt arga inre monster lugnar sig så småningom. Önskar det kunde gå liiiiite fortare dock.


Nu ska jag göra en skinkmacka, te (ja juste, te, jag borde lära mig att dricka te kom jag på idag, är säkert
Linns hypnotiska krafter som ännu en gång påverkar mig), och ta en kiwi som dessert. Att jag tidigare klämde i mig kaffe, muffins, kakor osv har ABSOLUT INGET att göra med detta val av kvällsmål. Inte ett dugg.

Nighty.

Angermanagement

Alltså.. att för omväxlings skull bli sömnig redan vid tio, gå och lägga sig, somna GOTT... för att sedan bli väckt av ett "KRASH" och få sina två favoritkrukor slagna till skärvor rakt ner i sängen.. för att inte tala om all blomjord överallt... Det är ju bara en sådan tiopoängare när man precis slutat röka.

Hur brukar jag hantera mina herregud-nu-vill-jag-strypa-kattfan-situationer? Jo jag brukar säga FY med min stränga röst, sedan stega ut på balkongen och röka tills jag lugnat ner mig (för haha, jag överreagerar som fan verkligen).

Det är givetvis inte bara när katterna gjort något som jag överreagerar.. jag överreagerar för det mesta. Har jävligt lång stubin, men när den väl brunnit upp då blir det en extrem smäll (Ja som idag. Vaknar och mår illa och får tacka nej till trevlig middagsinbjudan, följt av hunger-illamående som sedan blir efter-maten-illamående, varvat med känna-sig-sjuk-illamående and so on. Känna sig hängig, grinig osv, och när dagen ÄNTLIGEN tog slut och jag somnade så.. ja. Är ju lika lajbans som igår när jag blev väckt 5 på morgonen av en busringning..)


Uh.. Jag undrar om jag har ovanligt mycket otur dessa dagar, eller om nikotinmonstret gör mig extra känslig? Hursom tänker jag ta ut min vrede på tuggummin och städning nu.. För -Somna om? HAHAHAHA.. som om. Bruden med löjliga sömnbesvär här! *vinkelivink*

2 dagar utan gift

Idag SKULLE jag åkt hem till bror på inflyttningsmiddag, men jag mår så jääävla illa. Började redan igår.. Är den jädra champixen. Visst, det är ju bra att jag inte hysteri-äter pga abstinens, men det är ju inte heller kul att behöva lägga sig ner så fort man ätit..

Nåja. Detta är min andra dag som tobaksfri. Har just tagit en skållhet dusch och väntar nu på att bryggarn ska bli klar med mitt efterlängtade kaffe.

Ciao

Flippade drömmar & En underbar dag!

Ja alltså gud.. Nog för att jag fick mardrömmar sist jag tog champix (drömde ständigt att familjemedlemmar dog och vaknade med en kudde genomblöt av tårar).. Men nu är de bara knasiga rakt av.. Triangeldraman gällande gamla tonårsförälskelser, galpal som både är arg, köpgalen (inatt ville hon köpa guldbikinis ur automat på badhuset) och ovanligt lång.. Busshållplatser som flyttats ut till trånga gränder, gamla kompisar som blir transor (?!).. Ja och nu inatt så var jag tydligen gravid utan att ha en susning om vem som var pappan. Gud så trevligt, jag vaknade inte alls med hjärtat i halsgropen och var lagom hysterisk och avskräckt för livet från att föröka mig. Klår nästan gången jag drömde att jag blivit ensamstående mamma, glömde ungen på köksbänken, toan osv hemma hos folk samt missade/glömde att lära ungen gå och prata..

Tror för övrigt bebisdrömmarna beror på galpals uppmålade skräckscenarion kombinerat med gamla och nya kamrater som FÅTT eller FÖRSÖKER få barn just nu. Babyboom i min omgivning helt enkelt.


Nåja. Idag traskade jag och bestisLinn iväg till second hand där vi båda impulsfyndade möbler. Hon införskaffade sig ett efterlängtat köksbord och jag hittade precis vad jag letade efter - en oxblodsfärgad skinnsoffa! Vi fortsatte dagen med nudelmiddag åtföljt av stor köksstädning hemma hos Linn, och firade sedan denna fantastiskt bra dag (då vi båda tydligen fick en skitstart på dagen och inte förväntade oss att den skulle sluta så lyckligt) med panpizza-afton framför en halvkass film vi av någon anledning fastnade löjligt hårt i, och sen tryckte vi oss galpals famous kladdkakemuffins med havssalt i det nagelbitande slutet.

NU vete fanken vad jag ska göra. VILL göra en hel del. VILL få färdigt budgeten (vilket inte går eftersom jag inte hittar alla nödvändiga viktiga papper...), VILL koppla in allt viktigt till TVn (vilket inte går eftersom jag inte har rätt sladdar eller vet hur man gör för den delen), VILL köpa en massa grejjer... Nej nu ger jag mig. VILL får inget GJORT...


Tror nog jag ska bädda min "säng" (läs: gamla bäddsoffan), gosa sönder de gnälliga kattkräken och försöka packa upp alla mina kläder medan jag har på lite Star Trek Voyager i bakgrunden!

Kissemjaouen Eddie

Ytterligare en ny dag i mitt nya hem! Igår fixade bästaste storebror internet åt mig ÄNTLIGEN! Vad skulle jag göra utan alla klyftiga och händiga män i min familj? Och flytten gick väldigt bra, utöver en pappa som var kung på att pussla ihop flyttlasset och dirigera oss så hade jag två hjälpsamma bröder plus mitt favoritpar á la norrlänningar Linn & Robin som hjälpte att bära och kånka, och därefter plus några dagar efteråt så hjälpte mina bröder mig att sätta upp lampor, tavlor och packa upp nästan alla köksgrejer. Wow. Underbar familj och underbara vänner! :]

Skaffade ju en till katt precis innan flytten som jag hämtade upp två dar efter flytten. Han hette Findus men jag kämpar på för att han ska börja lystra till Eddie istället. Får väl se hur det går... underlättade ju inte direkt att Frank kallade honom Felix i flera dagar eller att Simon varvade mellan Findus, Felix och Frukost(?!) under samma period.

Han är i vilket fall underbar.
Löjligt kelsjuk, busar som en hypad ekorre på koffein och är väldigt väldigt nyfiken.


Och sätter man sig här vid dumburken är han ganska snabb
att blockera skärmen eller lägga sig på tangentbordet..

..för inte ska man sitta här, man ska kela, busa eller mata honom (han kan dessutom inte sluta äta. Jag får gömma maten mellan varven eftersom han lär bli fetare än en flodhäst om han får äta de mängder han vill). Charlie verkar butter på mig för att hon inte längre är "ensambarnet" och får ALL uppmärksamhet, men hon verkar också känna sig mindre övergiven när jag varit borta en hel dag, och hon beter sig mer och mer accepterande mot Eddie för varje gång jag kommer hem. Framsteg!


Just nu sitter jag och grubblar. Jag måste bege mig ner till vätterhem för att diskutera och fråga lite saker, utöver det borde jag verkligen göra upp en ny budget med tanke på de ändrade utgifterna som tillkom med flytten, jag funderar över på hur många olika sätt jag kan göra mitt hem mer allergivänligt (har många bra idéer hittills), jag försöker prioritera vad som bör tas itu med först av de återstående lådorna, och mitt i allt detta måste jag försöka klämma in lite galpal-tid faktiskt. För att ha blivit granne med bestis är jag helt skitdålig på att höra av mig å spontan-ses :C I'm such a baaaaad frieeeeend........ böhu..!

Ps. Inne på 4e dagen av champix nu. 3 dagar till, och sen på fjärde dagen klipper jag tobaken. YAY! Jag ska döda nikotinmonstret!

Flyttad

Nu har jag både flyttat och skaffat en till kissemjaou!

Han och Charlie har inte haft det lätt, har både varit mobbande, bus, rädsla och annat på gång mellan dom, men nu verkar de äntligen börja komma överens.

Själv är jag inte fullt installerad. Kattnäten kom inte på utsatt dag, internet har inte hoppat igång (lånar min brors mobila tillfälligt), vätterhem vill tydligen riva och måla i mina väggar och tak, och jag fryser så jag skakar för värmen suger... Med andra ord är det lite att fixa eller vänta på...

Nu ska jag lägga mig, för imorgon väntar en dag fylld av upp-packning (och det roliga är att det inte ens är mina lådor utan brors som ska packas upp!) och dolande.. Men nu är jag öxnehaga-bo iaf! Granne med galpal! Större yta! En till kisse! Ja nu har jag allt..ish.. hehe.

Nighty!

Jag hatar flyttdagar

I'm up! I'm up! uuuh...

Då är dagen äntligen här. Flyttdagen. Fick inte mycket gjort av vad som skulles igår eftersom det blev tjall med att få nyckeln innan idag. Men det var ändå en fin dag som spenderades med Linn och bror, och avslutades med bio The Blind Side med galpal.

Just nu puttrar kaffet som jag desperat behöver. Jag ska hysteriduscha, hysterihinka kaffe, hysteriringa vätterhem och så ska jag försöka hinna med ett ytterligare ärende som inte var inplanerat.

Jag HATAR flyttdagar.
Men allt är iaf nedpackat så jag behöver inte ojja/oroa mig över det..