Rainy Lyckyday

Jag blir alltid lika förvånad när lyckan ler mot mig. Visst, som alltid ropar jag inte hej förrän jag har det svart på vitt framför mina ögon, men jag tror inte att jag behöver oroa mig. Den här gången var det både ett mejl och senare ett telefonsamtal som gjorde min lycka idag!


Idag vaknade vi efter alltför få timmars sömn och har just därför varit i zombiemode ända sedan vi slog upp ögonen. Men vi begav oss ändå ut på äventyr, vi har varit hos Löplabbet där jag fick stå på någon spegelgrej med fötterna så jag fick veta att jag tydligen har lite för grund hålfot, springa på löpband medan de filmade och utvärderade mina rörelser och tillsist prova skor med speciellt stöd för just min typ av fötter. WOW vad sköna dom var! Funderade starkt på att rycka dom och ta en springnota... höhö.
Innan dess var vi på banken i ärenden, sen lunchade vi på McDonken och allra sist åkte vi till A6 där Daniel och Björn hittade lite TV-spel och jag själv provade konstiga moderiktiga kläder på HM. Jag och mode går helt enkelt inte ihop... Men Daniel köpte mig en ny spännande mascara iaf! Vi avslutade dagen med att handla lite käk inför kvällen på Willys och sen krångla med bussar hela vägen hem.

Dagens plus+
Samtalet från pappa. Superfina föräldrar som visar hur mycket de verkligen bryr sig och uppskattar en! Det finns få saker som slår känslan av att vara djupt uppskattad och älskad av ens nära.

Dagens minus-
Den mulna bastuhettan som slog över till spöregn lagom tills vi skulle hasa oss uppför backen med alla kassar, och att Daniel verkar ha sträckt en muskel eller nåt i ryggen så jag har fått smörja honom med ipren-salva. Han kunde knappt ta sig uppför trapporna stackarn :C


Och nu efter denna till största del härliga dag ska jag ta och kriga med diskberget inne i köket!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback