Pirrigt och Pizzabullar

Uuuuuugh. Idag tog det emot extra att gå upp tidigt, men nu har min lilla hardworking wifie Linn pyst iväg till jobbet iaf och jag har just avslutat min första kopp med svart guld, borde nog ta en till... Hon fick för övrigt en hoppfull nyhet igår, och jag håller mina tummar och tår för henne, för idag blir det lite mer verkligt.

Tanken för mig idag är att attackera sovrumsmonstret som vaknat till liv bakom väggen... Jag har ju bott ur väskor och kassor i några veckor och när jag kom hem var inte garderober och upp-packning prio ett direkt utan jag gav ju mig på mer storslagna planer som grovstädning, ommöblering och shoppingspree efter nya möbler.






Ikväll ska jag och Linn försöka oss på att baka pizzabullar!
Ska bli spännande.. har aldrig gjort det förut...




För övrigt planerar jag lite halvt en resa. I need it badly. Bara över en dag eller två. Vore kul om det fanns pengar och tid innan jul.. den som lever får se. Och så har jag börjat skissa på en ny tatuering också. Need that one badly too.





Nej dricka kaffe, dräpa sovrumsmonster, utfodra PMS-Eddie nu... så var det ja!

So much love

Fan vad awesome allt är just nu. Jag har nog världens bästa vän... har berättat om så mycket skit för henne de senaste dagarna, bett om ursäkter för saker jag sagt både till henne och andra och liksom.. Hon bara förlåter mig? Sådär? Det är fan den andra människan i mitt liv som typ bara accepterar allt dumt och elakt jag gjort och liksom tycker om mig ändå, som på något vis (fast jag själv aldrig varit bra på den biten) kan se det hela ur min synvinkel, hur dum min synvinkel än var och bara vara en awesome kompis. Du är världens bästaste bästaste vän Linn ♥ 

Jag och bestis Linn
i lördags innan utgång till Sofie :)



Nåja. Det är även tack vare lilla hardworking wifien som jag klev upp innan sju imorse och därmed kommer få en snablarns massa gjort idag! Mitt lilla lägenhetsprojekt fick ju dra i nödbromsen i fredags pga en massa oväntade -roliga och ickeroliga - saker, men nu jädrar blir det till att köra igång igen! Idag får jag dessutom hem en efterlängtad Tvmöbel! Guldkant jajjemen!


Livet kanske suger ibland. Jag kanske gråter ibland. Kanske slits hjärtat ur bröstet på mig och kanske är jag en riktig känslo-missbrukare. Men livet är också helt fabulous, fyllt med skratt, interna Johan Glans skämt med bestis, twilight-diskussioner med storebror Simon och en satans massa kaffe och ciggaretter.


Idag ska bli en produktiv och bra dag!



That's life

Livet flyter på. Det känns som att allting bara går helt rätt även om flertalet eskapader slår snett och jag får känslan av att ha stoppat foten i munnen. Men det är lugnt! That's LIFE ;)

Har inte hunnit längre med lägenheter eftersom grejer kommit emellan. Men idag är det en bra dag ändå, för jag och bestis Linn ska ha lite mini-hemmaspa, sen utföra ett ärende jag velat göra hela veckan, och därefter blir det paaaartaaay!

I love my life :)


Ps. Jag och bror stack iväg på Breaking Dawn bion igår och faaaaaaaaaaaaaaaaan vad kul det var! Dels så hade hollywood för en gångs skull följt en boks handling tillräckligt hyfsat för att jag inte skulle bli tvärsur och hata hela filmen, men också för att Simon satt och suckade högt och längtansfullt varje gång den glittrande McDreamy Vampyren Eddikins dök upp i bild, samt sa högt "NO! NO! HE'S MINE!!!" vid bröllopsscenen och tja.. rent allmänt hävde ur sig dundersarkastiska kommentarer vid varje givet tillfälle så jag satt och halvgarvade halva filmen ;) Min bror är awesome.



Dag 3 och 4

Wohooo! Igår så blev det REJÄL storstädning och ommöblering här hemma. Lägenheten ser helt annorlunda ut AND I LOVE IT! Utöver det så gick jag på A6 med bestis Linn en sväng och så lagade jag lasagne på kvällen som fick fem stjärnor av fem av juryn (Simon och Linn) :D

Idag ska jag försöka hinna klart med sovrummet, balkongerna och balkong-förråden. Kanske hinner jag inte allt, men jag hoppas! Det här känns för övrigt underbart. Det är skrämmande hur jävla lycklig jag blir av att städa, rensa, slänga etc just nu. Insane.


Får inte glömma att putsa fönstrena bara.. det är breda "band" av nosavtryck på vartenda fönster i hela lägenheten.... Buskissar.



Imorn hoppas jag allt är klart, för då ska det bli bio och på lördag blir det partaaay! Oh life.

Dag 2

Ytterligare en dag till ända nudå. Tanken var att hämta en ny tv-möbel idag, men pga lite strul så kommer den inte hem hit förrän på måndag. Snyft. Men dagen blev himlans trevlig ändå! Pappa gav mig lite fönsterputs och andra städprylar jag behövde, syster och svåger svängde förbi med lite julgardiner åt mig, nästan samtidigt dök Sofie upp och var en högst tålmodig tedrickande gäst medan jag for runt och putsade kladdiga saker med bensin. Linn spelade mängder med dansvänlig musik och så pratade vi mycket om mat och kultur... och absolut inte om något oanständigt alls. Bara rumsrena saker. Promise.

Idag har jag hunnit klart med hallen och badrummet. Feels awesome. Så imorgon är det "bara" sovrummet och vardagsrummet kvar. Inte de största och stökigaste rummen alls. Nejdå. Därefter får jag ta itu med balkongerna som känns äckligt white-trash-aktiga just nu...


Men jag får se vad som hinns imorn. För högsta prio är att bege sig iväg till A6 med Linn för att kika på kläder inför lördag, handla mat och sen laga lasagne. Riktigt lång och mysig galpal dag med andra ord :)



Ps. Hittade en annons nyss och (håller alla tummar och tår tills de vitnar) hoppas att det där finns kvar imorgon och kan hämtas upp snarast! Isåfall är min lycka komplett! Hoppas hoppas hoppas....



Alone again - naturally

Hemma igen, i en lägenhet som känns både hoppfull och öde.

Katterna är så underbara. De sov hos mig inatt för första gången på över ett år. Eddie gosar som om jag varit borta ungefär lika länge, Charlie är sur över att jag varit borta och att så mycket har ändrats att hon ger mig the silent-treatment (nekar mig spinn och purr).


Idag är väldigt mycket på "att-göra"-listan... men det är skönt också. Skönt att ha något att göra.


Hej nya liv. Hejdå gamla.



- Senare kl: 01.38 - - -

Första dagen hemma igen är avklarad och jag har hunnit fixa iordning ett rum utav fyra. Köket. Jag hatade köket när jag kom hem, men nu älskar jag det. Dessutom hade jag sällskap av galpal hela dagen ♥ och vi hjälptes åt att göra champinjon-crêpes som avslutning!

Ett annat plus i kanten var att snälla storebror Simon hjälpte mig hämta min nya säng innan han åkte till jobbet. Han är toppen!

Nu är det dags att bädda ner sig, titta på tv-serier och sova. Så imorgon ska jag försöka hinna med två rum till.

Nighty

Underbara liv

Jag har så mycket att älska i mitt liv. Det finns så många vänner, så mycket kärlek, så många nöjen ♥

Den här helgen har varit helt fabulös och fler ska det bli!



TACK alla ni som förgyller mitt liv ♥



Meningen med livet

Igår hade jag heldag med galpal.
Idag hade jag halv dag med new buddyfriend och senare galpal, blondie och kepsen.
Imorgon blir det halvdag med Fannybunnyhoney och sen lite spa/tjejkväll med galpal.

Nu arbetar min hjärna för fullt med att komma på göromål för torsdagen... dock lär det bli en behövlig städdag av den.. men fredagen! Oh joy. Kidnappning av galpal på stan då hon måste tvingas att inköpa fabulösa rump-byxor bland annat.

De fabulösa rumpbyxorna! Jag kanske blev lite väl exhalterad över rump-fotograferandet...



Jag vill leva. Jag vill andas, skratta, dansa och dricka. Det är vad jag vill.



in the End

Den här veckan har varit en riktig berg-och-dalbana. Jag har varvat mellan att skratta, gråta, stirra in i väggar eller göra högst impulsiva grejer. Jag är overkligt tacksam att jag har så helt otroligt underbara familjemedlemmar och vänner som tagit hand om mig. Min fina bror var nog den som fick mig först att skratta, vilket var något jag verkligen behövde.






Jag och Daniel har gjort slut.


... Jag ska försöka börja ett nytt liv. Försöka klara mer än innan och undvika det som får mig att falla itu inombords. Jag har redan börjat inse att min värld inte var så svart eller vit som jag trodde, jag vill tro att jag blivit mer överseende också. I januari ska jag börja plugga, det är också nytt, på sätt och vis. Det blir definitivt en drastisk förändring i vardagen.


Det är så otroligt skumt när något känns så otroligt bra och otroligt sorgligt på samma gång. Men livet går vidare och det som inte dödar stärker oss. Jag vill gå vidare från detta med ny lärdom och huvudet högt.



One thing, I don't know why
It doesn’t even matter how hard you try, keep that in mind
I designed this rhyme, to explain in due time
I tried so hard
In spite of the way you were mocking me
Acting like I was part of your property
Remembering all the times you fought with me
I'm surprised it got so - far

Things aren't the way they were before
You wouldn't even recognize me anymore
Not that you knew me back then
But it all comes back to me - in the end
You kept everything inside and even though I tried, it all fell apart
What it meant to me will eventually be a memory of a time when I

I tried so hard
And got so far
But in the end
It doesn't even matter
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn't even matter

I’ve put my trust in you
Pushed as far as I can go
And for all this
There's only one thing you should know

I tried so hard
But in the end 
It doesn't even matter ...


Solstrålar i dimman

Idag är en bra dag. En dimmig, men bra dag! Allt går bra idag. Verkligen skitbra nyheter angående studierna som jag oroade mig något väldans över, filmen jag tänkte hyra fanns att köpa för tjugo spänn, en annan grej som skulle inköpas hittades i finare variant än jag tänkt mig and so on. Allt liksom bara rullade på och gick my way all the way.

Jag ser förvisso ut som en stympad kanariefågel efter gårdagens impulsattack som bestod utav att göra en TOTALförändring av det yttre, men det gör inget för nu är silverschampo införskaffat så det ska jag råda bot på.


Nu ska kvällen fortgå med grillad kyckling, filmtittande och senare eventuellt lite "egen-tid" i form av ansiktsmask och en lång varm dusch. Yes yes. Nu ska vi balsamera själen lite, jag vill njuta av dagen så länge den varar eftersom jag inte vet hurdan morgondagen blir.



Change my world

Jag blir helt less när jag ser den mjäkiga jäkeln i spegeln som tittar tillbaka på mig.


Allting kommer ändras nu. Så mycket att tänka på.. så mycket att fixa.. så mycket att både vara lättad över och att sörja över.

Jag vill ta ut de här miljoner röriga känslorna på mitt utseende. Det gör jag ju alltid. Men jag har knappt några pengar så jag vet inte vad jag kan göra som är drastiskt nog för att få Den Där i spegeln att försvinna...

...

I close my eyes
only for a moment and the moment's gone
All my dreams pass before my eyes in curiosity

Dust in the wind
All they are is dust in the wind
Same old song

Just a drop of water in an endless sea
All we do crumbles to the ground, though we refuse to see

Dust in the wind
All we are is dust in the wind




Don't hang on, nothing lasts forever but the earth and sky
It slips away and all your money won't another minute buy

Dust in the wind
All we are is dust in the wind

Dust in the wind
Everything is dust in the wind


En dag på stan med Galpal

Idag klev jag upp, städade lägenheten och begav mig ut på stan för att leta grejer till morgondagens halloween-outfit. Var pirat förra helgen men det var inget kul.. tydligen KAN jag tjata ut en outfit.. höhö. Så imorgon blir det något jag aldrig varit förr! WOHO! Allt jag behöver fixa nu är våfflat löshår och "sy" en gul-röd-randig slips...



Hursom. Hade en riktigt riktigt bra dag. Linn är guld värd när man behöver galpal-prata av sig rejält. Känner mig nästan lite tonårsbabblig igen, men man har väl sånna perioder i livet antar jag.


Nuuu ska jag glo på mina tv-serier och våffla hår eller nåt.. hm.