Once again...

Ännu en gång så händer det. Och nu skäms jag faktiskt på allvar. Jag vill bara krypa in under en filt, skita i allt, klippa banden med alla och ruttna bort i min miserabla ensamhet.

Men istället... *DJUUUUPT ANDETAG* så ringde jag pappa. Det är lustigt, jag brukar tjata sönder bestis öron, krama mig glad med mina pojkar, ringa mamma och smågnälla/grina... men när det VERKLIGEN skiter sig. När det här händer... då är det pappa jag ringer. För han låtsas inte förstå. Han dömer inte. Han har inga lösningar eller goda råd jag faktiskt kan använda i praktiken även om jag verkligen vill. Men... han vet hur han ska hantera mig. Han vet hur han ska bemöta mig när det här håller på att hända.

Och efter att ha fått grina mina ögon till ökentorka under telefonsamtalet smsade jag snälla Teddy och bad om hjälp. Vilket jag fick. Sen ringde jag arbetsterapeuten och bad om en tid. Hoppas hon ringer upp. Och nuuuuu. Nu har jag satt ris på spisen och tänker äta LAGAD mat istället för typ bullar och mackor. I need the energy - för idag måste jag verkligen börja ta itu med all skit, kaos och måsten.


Jag har gjort en fin liten lista att pricka av. Det lär ju gå si och så med det.. men skam den som ger sig.
Har jag tur kruppar jag inte ihop HELT förrän om en vecka eller två till. Jag är väl medveten om att idag bara är den lilla varningsklockan. Att skaka, hyperventilera och grina, det är INGET i jämförelse med vad som komma skall. Men det är klart jag hoppas att det inte behöver gå så långt. Det är klart jag hoppas, önskar och ska försöka se till att reda ut det här och ta mig uppåt istället för att långsamt mot min vilja glida nedåt.

Men idag. Idag är jag faktiskt lite smårädd. Jag VILL få ordning på mitt liv. Jag MÅSTE få ordning på mitt liv.


VARFÖR I HELVETE HAR JAG FÅTT DEN HÄR DUMMA JOBBIGA HJÄRNAN SOM INTE FUNGERAR SOM DEN SKA?! SOM STÄNDIGT SABBAR FÖR MIG?!! VARFÖR?! :C


Ups. Nu bränns mitt ris.



Smärta

Haha alltså detta är ju larvigt. I lördags så lyckades jag trilla så illa på knäet att jag varken kunde böja eller stödja på det på flera dagar. I söndags blev jag brutalt förkyld (på nivån: be Pierre lite snällt att skjutsa mig till citygross halv tio på kvällen och åka hem i antarktis-kylan med buss liksom - för att köpa kanjang o annan skit), och igår på väg till bussen lyckas jag halka på en isfläck - inte en utan TVÅ fucking gånger och landa RAKT på svanskotan! Att böja sig är ju bara att glömma.. å nu har ryggsmärtan spridit sig till röven.

Så nu mår min kropp ganska piss. Ont i revbenen av att hosta, ont i huvudet av att nysa, ont i knäet efter fallet, ont i röven/ryggen efter andra fallet, ont i skuldran pga inkrubbingen, och nu även ont på halsen efter gaddningen..

..Som btw blev helt frikkin' awesome


Ganska komiskt dock. Folk hade skrämt upp mig rejält, sagt att halsen var en av de mest smärtsamma områdena på kroppen att tatuera osv. Så jag hade ju stålsatt mig rejält och var ANINGEN nervös... och så.. inget. Kändes likadant som att tatuera underarmen. Inte ont alls mao. Som en vibrerande mobil mot huden. Och precis som med armen - enda gången det sved var när redan tatuerad hud fylldes i gång på gång. Vad som däremot VAR otroligt jobbigt var att jag tydligen varken fick andas eller svälja sålänge nålen var i huden. Andpaus varje gång hon lyfte nålen mao. HAHAHAHA. Jag som har så extremt kass lungkapacitet och dessutom SUGER på att hålla andan? Ja det var ju lajbans liksom. But I did it! 4 fucking timmar klarade jag att ta två andetag och sedan hålla andan, ta ett andetag och hålla andan, and so on.

Och nuuu sitter jag här och dricker kaffe mitt i natten. Pierre nördar sig med dataspel och jag typ, bara chillar. Tidigare var vi hos Linn och hon bjöd på sin smaskiga korvgryta + vitlöksbröd. Omnomnomnom!



Home again

Sitter hemma i min egen lägenhet igen. Finaste Pierre och Teddii hjälpte mig få hem nästan alla mina saker och nu firar vi genom att laga kyckling i ugn med pommes och bearnaisesås (inte ett dugg konstigt att laga mat halv ett på natten!! Höhö) och atm sitter pojkarna och mini-lajvar (???) medan jag typ, bara njuter av att vara hemma igen.

Provet i fredags gick bra tror jag, alla mina svar tog totalt upp 16st A4 papper så.. tja. Jag hoppas. Därefter träffade jag bestis och Pierre för att luncha på ikea, och sen begav vi oss ut i en himlans massa ärenden (däribland inhandlades grejer för att börja tillverka egna ciggaretter - mer ekonomiskt helt enkelt...). Sen hämtade vi upp Teddii, bestis klippte mig med rakblad (coolaste ever) och jag blev sååå snygg i håret! Passade även på att bleka skiten ur det så att jag blev ett riktigt ljushuvud.


Idag har jag ägnat nästan hela dagen åt att packa, småstäda, panikhandla två gånger och göra ciggaretter. Fyfan vilket helvete det är. Har träningsvärk i hela högeraxeln och armen.. Längtar verkligen tills jag fått in rätt snits på det där så det går lättare, snabbare och ciggen blir bättre.

Och nu.... nu saknar jag mina kissar (lär få hem dom efter helgen iof). Och så längtar tills måndag då jag ska gadda mig. Är typ både livrädd och skitpepp på samma gång. Haha. Men jag har velat ha den så länge att nu är det banne mig dags!


Är så glad att killarna är här så att jag slipper vara ensam i lägenheten förövrigt. Även om jag verkligen måste lära mig att leva ensam for real så är det skönt att iaf ha sällskap natt #1 liksom.



Lot's happenin'

Vad som gjorts denna vecka minns jag knappt. Både chill å stress om vartannat typ. Någon gång i början av veckan ringde jag vätterhem och frågade om badrummet och de gissade att det skulle bli klart på fredag eller måndag. YAY!

I tisdags umgicks jag med Pierre, hade det najs på A6 med snack, kaffe osv. Åkte sen upp till lägenheten och körde ett fläkthäng (men det känns inte riktigt the same när lägenheten är kaos och saknar badrum..) senare kom även Struts och Teddiii förbi, och det började pratas lajv i flera timmar. Var najs, jag är tydligen värvad till detta på något vänster, ska bli intressant haha :)

Igår spenderade jag dagen med Teddy-Hanna. Var riktigt najs, vi fick både en del plugg gjort, men också chill och snack. Vi avslutade kvällen med att pressa i oss nudlar, godis och prata i radio som hon sänder varje onsdag kväll. Tidigare under dagen begav jag mig till min och bestis nyfunna vän tattis-Paul för att diskutera tatueringsplaner. Jag hade megatur och fick boka tid hos hans lärling på måndag. ÄNTLIGEN!! Som jag längtat efter att få göra den här tatueringen, och nu äntligen ska det ske! :)
Idag ska bestis göra något efterlängtat för egen del :) dessvärre kan jag inte vara med och se på eftersom jag har prov imorgon och hela den här dagen ska spenderas hemma hos Teddy-Hanna för att plugga och förbereda oss (hörde dock en liten fågel viska något om att vi skulle se på Galenskaparna i pluggpausen.. hihi).


Soooo. Lot's happenin'.


Imorn är det som sagt prov. Sen ska jag väl försöka ta reda på om lägenheten är inflyttningsbar eller inte. Och så ska jag och bestis ut på äventyr med Pierre också. Har även förhoppningar om att kunna bleka och klippa håret men jag får se hur det blir med det (håret är på toooook för långt nu :C tur att bestis lovat att göra ett försök att klippa mig).


Nej nu ska jag hinka kaffe och sminka mig! Spännande tider kräver snyggt utseende. Säger vi.



Gala som en tupp blev det visst..

HAHAHA ja såhär kan det gå om man låter Pierre leka fritt med hårspray xD
Helt jävla asnajs. Kommer ju aldrig mer vilja ha en vanlig tråkig frisyr...
Fast ställa kam själv lär ju inte gå att göra varje dag heller? Hmmm....

I varje fall fortsatte helgen vara asbra. Inleddes med äggröra och bacon frukost igår, fortgick i fika på ikea med Vikingen, Strutsen, Twinbrain och Amerikanaren. Senare köpte jag en expressen för att se hur ful jag var på sidan 27 "Jag skjuter upp matlagningen för att slösurfa" eller nåt sånt där smart hade jag tydligen klämt ur mig HAHA. Oh well. Kvällen spenderade jag hemma i mina föräldrars hus med Vikingen och Struts där vi hade det astrevligt hela kvällen, groggade och lekte "Jag har aldrig". Twinbrain joinade oss under de senare timmarna.

Även den här dagen inleddes med hotellfrukost á la Debbie. Och nu sitter vi och slösurfar (OH NO TEH HORROR! What about the cooking?! D;)



Yla mot månen

Nu var det ett tag sen jag skrev. Mycket har hänt sedan dess, främst har väl sociallivet utvecklats till något dokusåpa-aktigt SKÄMT och tja, livet är väl mer eller mindre kaos på det emotionella planet, men inget jag inte kan hantera på ett eller annat sätt. Life goes on liksom, bara trist att man behöver fatta vissa val och sånt som man inte trodde man skulle behöva göra :/

Senaste är iaf att jag och bestis tillslut fick nog of all the drama och impulsflydde till Halmstad i onsdags just to get away from it all. Det resulterade givetvis i att vi bodymoddade oss lite ytterligare för man måste ju helt enkelt passa på när man hälsar på världens bästa Flogger :)


Den här gången gjorde jag förvisso bara en grej, men det var en rejäl grej så det räckte gott och väl! Nämligen en inkrubbing (vilket är en scarification som man fyller i med tatueringsbläck - i mitt fall rött bläck).


Här karvar Flogger i mig med skalpellen!

Det var en upplevelse jag inte kan återberätta i ord med rättvisa. Jag hörde hur huden "sprack"/klövs eller vad man säger när skalpellen skar i huden. Det var ett "rispande" ljud i varje fall. Och smärtan? OH THE PAIN!! Jag har ju inget att direkt jämföra med, men skönt var det då INTE. Smärtsamt till tusen.. Grimaserade en hel del.


Här har han i bläcket!


Blev både yr och dåsig, och efteråt fnissade jag ganska hysteriskt. Oh the joy of en hjärna som ballar ur. Han snittade flera gånger för att bredda skårorna till rätt bredd, och han skar 3mm djupt. Jag är fan berättigad till bad-ass-of-the-year-utnämning nu!


Så frågan är vad jag ska säga nu att klösmärkena står för. Har jag blivit attackerad av en björn? Hemsökt av Freddy Krueger? Eller är det snart dags att yla mot månen efter varulvs-attacken? hehehehe...
Närbild. Köttigt som fan :)
Och nu är man hemma i Jönköping igen. Kom hem igår. Jag och bestis retreatade till föräldrarna det första vi gjorde eftersom tja.. vi pallade fortfarande inte att återgå till den dokusåpa-aktiga tillvaron vi flydde ifrån i onsdags. Men vi kidnappade iaf med oss Pierre för han är det alltid bekvämt att umgås med, och sen är han ingen periodboy heller BWAHAHAHAHA. Linn kanske borde tatuera in min fina skiss av period-boy som nästa projekt? Jag tycker iaf det....

Le Poo

Med all rim och reson borde jag vara saligt harmonisk och lycklig med tanke på vädret och hur det brukar påverka mitt sinnestillstånd (såndär mysig vårsol, mild och varm, blandat med mjuk nedsinglande snöfall) men jag känner mig snarare bitter och arg idag. Suck.

Everythings fucked up och jag orkar inte riktigt så jag har bestämt mig för att försöka ta lite "semester" över helgen -inget partajande, inget umgänge med folk in need of deep talks osv. Måste hem till syster på lördag och hämta kläderna jag fick av henne i b-day present, och antingen samma dag eller söndag åka hem till Teddy och plugga som en liten gnu för jag har shitloads att göra tills söndag då det ska vara inlämnat. Känns INTE helt kul att jag började plugga i samband med att livet skulle implodera av en massa drama + att jag blev tvungen att flytta runt mig själv och katterna mellan bror, föräldrarna och bestis. Skrik och panik på hela situationen liksom, jag är ganska imponerad över att jag inte försökt dränka mig i päronens jacuzzi än typ.


Oh well. Idag ska jag typ. Göra massor. Shitloads. Hjälpa Pierre handla, hjälpa bestis med sängen och annat, packa ihop grejer, tvätta, planera.. Ja shit. Nånstans mitt i detta ska jag försöka bara VARA. I need it so badly men det lär nog inte finnas tid för det inser jag ju egentligen. Bajs. Le Poo. n' stuff just like that.