Fucking confused of my ass

Jag vet inte ens vad jag borde skriva. Sitter hemma hos päronen, bor här lite halvt i en vecka tills Linns lägenhet är redo att flyttas in i. Så jag och Linn bor här, mina katter bor hos bror Simon, sen ska vi bo hos Linn, både hon jag och klösbollarna. Sen flyttar jag hem till le öxnehaga lägenheten om några veckor. Alone. Forever alone. Just nu känns allt bara skit.

Linn föreslog just ett stundande fläkthäng när byggjobbarna inte är i lägenheten. I think it would be good for my soul. Yesyes. We will make it happen.


Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuck. Fittliv. Jag känner mig så totalförvirrad. Fucking confused of my ass. Jag fattar ingenting. Varvar mellan att vara skitledsen, skitarg och skitglad konstant. Har fan inget mellanläge längre. I want this shit to sort itself out. Just exakt detta skulle ju vara lätt. Just exakt detta borde vara lätt. Men det är det aldrig. Aldrig någonsin.




But I'm le tired..

Klockan är inte ens åtta men kaffet är påsatt och byggjobbare 1 har redan anlänt.
Finns det något härligare än att vakna till frågan:

"Jaha! Då är det alltså dags att riva alltet? Då kör vi!"

Mindre härligt att behöva lokalisera kläder och ge sig ut på jakt efter vätterhems undangömda WC-vagn som tydligen ska finnas i närheten (PÅSTÅR dom...). Oh, but I'm le tired :'(



Pust & Flås

Sitter med en kopp kaffe och försöker bli mänsklig. Har tydligen sovit dåligt inatt eller nåt för jag kunde knappt ta mig ur sängen imorse... Ska typ hinka kaffet och kasta mig i duschen strax för jag måste lägga på ett kol!

So much to do, so many places to go. Ska hänga med Lassie på många viktiga ärenden. Därefter kanske det dricks kaffe på ikea med herr Viking, och hinns inte det träffar vi honom senare när han kommer hit i eftermiddag. Jag måste ringa vätterhem och fråga hur dags imorgon de börjar riva mitt badrum så jag och bestis kan vara ute härifrån innan dess - inte för att vi måste, men vi vill. Jag måste rensa ut hallen och badrummet, göra iordning katternas saker, packa en stor fet väska... Lika bra att göra en fin to do-lista känner jag...

- Ringa vätterhem
- Ringa bror och das parents
- Följa med Lassie på viktiga ärenden
- Städa som en gnu
- Rensa ur saker och möbler ur hallen och badrummet
- Förbereda alla katternas saker
- Packa en fucking enormous väska och mer med allt jag behöver för att flytta temporärt hemifrån
- Lokalisera ALLA viktiga papper jag kan tänkas behöva

Voj voj som Linn brukar säga. Jag vet inte hur tusan jag lyckats skjuta upp ALLT detta tills just IDAG och dessutom lovat att hjälpa en Lassie med hans ärenden samt agera hotell åt herr Viking och eventuellt även träffa Strutsen. Jag lär väl implodera innan dagen är till ända..


Men jag ska försöka hålla modet uppe! Har jag en satans otur kommer jag ligga utslagen på icke-noga utvald plats i lägenheten och hyperventilera som en fisk på torra land när dagen är till ända, har jag däremot tur och karman låter bli att analvåldta mig idag hinner jag allt och kan avsluta dagen med pannkakor och härligt kökshäng under spisfläkten med världens bästa människor ♥ let's see how this ends..


(några min senare)
Okej. Jag har nog världens bästa vänner. Lassie hörde just av sig och det blir bara ett ärende med honom idag å så erbjöd han sig att hjälpa mig städa efteråt. Shit alltså. Peace n' love alltså.. :)



Fuck all and everythin'

Oh my love..
my darling..
I've hungered for your touch
A long lonely time
And time goes by so slowly
And time can do so much
Are you still mine?
I need your love..

I need your love..

"Vad som sägs under fläkten.."

Jag sitter gömd i köket, lite för att inte väcka alla andra nu när jag vaknade så många timmar innan dom (gissar jag med tanke på hur sent det blev igår. Jag vaknade för över 1,5h sen). Men åååååh vad det suger att vara ensam vaken i en lägenhet fylld med folk! :C Linn, Lawrence, Pierre och hans vän är här, but still I'm forever alone typ.

Fredagen blev faktiskt bra i slutändan! Det kom hit en massa folk och även om det blev fet sausagefest så var det awesome, dessutom hann Fanny svänga förbi en sväng också vilket ökade hondjurskvoten en skvätt!

Igår begav sig alla härifrån utom Lawrence, så han och jag satt under fläkten nästan hela dagen och bara pratade i all oändlighet typ. Är ganska underbart att min fula köksfläkt blivit som en samlingsplats för djupa samtalsämnen för alla människor i mitt liv som jag bryr mig om och älskar.
"Vad som sägs under fläkten stannar under fläkten"
är det nya mottot här hemma, och det verkar uppskattas och tas på allvar faktiskt!

Iaf. Vid två begav jag mig iväg på middag hos min bror, och när jag kom hem hade finaste Lawrence städat upp efter fredagens fest, slängt allt skräp och diskat all disk ♥ Det är ju otroligt vad fina människor jag har i mitt liv! Snart därefter däckade jag på soffan av utmattning (I dunno why) och lagom tills jag vaknade kom Pierre hit med sin vän (som visste skrämmande mycket om de nya totalabsurda lagarna för internet som det pratas en del om atm). Hela kvällen och natten spenderades givetvis under den legendariska köksfläkten och så såg vi en film innan det var dags att nanna.


Och idaaaaaag är väl tanken att jag ska hem till päronen för att städa. Fast jag har verkligen NOLL lust. Hade så väldigt gärna stannat här hemma, chillat och umgåtts med folk hela dagen. Oh what to do what to do...


Ps. GUD SÅ JAG VILL HA BORT DE HÄR LÅNGA STAVARNA NU! Jag tuggar på dom konstant... och jag som trodde att jag skulle få byta dom i början av februari kanske får vänta en månad till :C this sucks...

Det jag längtar mest till är kortare stavar och mindre kulor.. Men jag längtar också efter att de ska vara helt läkta så jag kan sätta i några andra smycken som känns lite mer mig... Oh time why you move so slow?



Pps. JAG HÖR RÖRELSER I SOVRUMMET!!!! SOMEONE'S AWAKE :D:D:D

"Jesus hatar oss"

Haha. Shit vilken dag detta tycks bli. Först försover vi oss och blir nästan en timma sena till vår tvätt-tid. Sen får vi inte plats med all tvätt i maskinerna (givetvis). Vår hemmakvällsplanering börjar haverera när folk hör av sig en efter en och meddelar att sjukdom och andra skäl gör att de tackar nej till inbjudan. Det ringer på dörren och renoveringsgubbarna informerar mig om vad som gäller för badrummet det närmsta, vilket också påminner mig om att IDAG ska vätterhem komma och byta lås på min lägenhet. Plötsligt blir Linn blir uppringd av en kompis som hon lovat hämta en tv-bänk av, och får veta att hon måste hämta den ASAP (mitt i tvättandet, hennan i håret, låsbytet etc). Och när vi sedan går ner för att hänga tvätten i vild panik upptäcker vi att det lediga torkskåpet givetvis är det som stänger av sig en gång i kvarten och måste slås på manuellt gång på gång...

Linns kommentar om den här dagen: "Alltså.. Jesus hatar oss. Han måste verkligen hata oss"

HAHAHAHAHAHAHA.


Men allting blir säkert bra i slutändan. Jag ska bara stanna upp och andas i fyrkant några gånger innan kvällen är här. Everythings gonna be juuuuuuust fine...



wave to yesterday

BLÄRGH. Måste försöka sluta vara så.. vad brukar jag och Linn kalla det? Åhvisstja BRUDIG! Time to move on. Jag ska helt enkelt inte fokusera på förlusten utan vinsten. Det här året hade faktiskt inte kunnat få en bättre start, jag har träffat nya underbara människor och det tänker jag verkligen ta till mig ♥


Igår diskuterade jag, Pierre och Simon några karaktärer ur LOTR

Jag: Ja hon Eowyn är ju snygg!
Simon och Pierre: Ja. och Arwen också!
Jag: Arwen.. Arwen.. hmm. Vem är det?
Pierre: Alvtjejen! Dotter till Elrond!!
Jag: Jahaaa... Det var ju henne jag menade.
Simon och Pierre: *blänger missnöjt på mig*
Jag: Åh kom igen! I'm NOT a dork n' I do NOT know the names...
Pierre: ...Stupid fat hobbit! *skrämmande lik imitation av Gollum*
Hahaha..


Oh well. Ny dag och nya tag! Ska springa och göra mig iordning, för storebror Simon ska hämta upp mig och laga lunch åt oss innan jag drar till skolan. Igår lagade Pierre kyckling med pommes åt mig. Förra veckan lagade Dea en gryta åt oss alla. Jag minns inte sist JAG faktiskt lagade mat åt mig själv eller någon annan... Bortskämd? Vem jag? xD BWAHAHAHA.

Nej göra sig iordning vare ja!


Dagens sound: Modestep - Sunlight

Put on those shades
And wave to yesterday
The sunlight hurts my eyes

Sunlight hurts my
Sunlight hurts my
Sunlight hurts my
Sunlight hurts my
Sunlight hurts my
Sun
The sunlight hurts my eyes

Don't look to the skies



Torra tårar

Jag sover ensam i lägenheten inatt. Linn är iväg på äventyr. Är nog sunt för mig med en ensam natt.

Bror skjutsade hem mig från vännerna vi var hos. Där Linn stannade. Han stannade någon timme här hos mig och lyssnade medan jag typ hispade som en tok, babblade, sörjde, var hysterisk och totalt ballade ur. Han sa ganska obvious saker. Saker jag inte riktigt jag vill erkänna att jag känner. För det känns omöjligt att känna sånt. Men det är det enda som kan förklara att jag gick in i känslolöst robot-mode för några dagar sen och inte riktigt kan ta mig ur det. Livet fuckar sig, och jag orkar inte ta fler smällar, fler motgångar, så jag stänger av istället. Lustigt.

Jag har inte gråtit på flera månader. Fast jag vill. Jag känner att ögonen gör sig redo för tårar, fast inga kommer. Så jag gråter torra tårar sålänge. Det funkar det med. Hyperventilerar gör jag också. Men bara på toaletten när ingen ser. För hur i hela friden skulle det hjälpa att visa den sidan av en själv för någon annan? Nej.. att vara känslosam och svag - det visar man inte. Det är något intimt och ömtåligt, och det finns ingen som vill ha den delen av mig ändå.


Oh how i hate these sucky sucky nights.


Jag funderar seriöst på att ställa mig och steka köttbullar NU, klockan två på morgonen bara för att liksom få tankarna på annat. Jag är inte ens hungrig, men det skulle definitivt distrahera mig.



Fuck things up <3

HAHAHAHAHA fan vad awesome. Visst. Jag känner mig som en (myntat av Linn) inverterad kung Midas - "Allt jag rör vid blir till bajs". Men på något skruvat sätt är det okej.

Antagligen för att situationen hade varit sjutusen miljoner gånger värre om det gällt någon annan, men eftersom det hela hände med en så fucking bra kompis som verkligen förstår vikten av kommunikation så har det liksom inte blivit sådär hemskt. Utan kanske awesome istället? Jag vet inte, en del av mig hatar världen och livet, en annan del av mig är helt okej med det hela. Oh well.

Att dessutom kunna sitta och prata med Linn, garva hysteriskt och skoja om hur vi kan vara miserabla tillsammans, vara galna tillsammans och planera wild n' crazy stuff tillsammans gör mig så lycklig. Jag är inte så fullständigt fucked som jag trodde, n' I'm not arr arone forever heller. Jag är omgiven av kärlek och vänskap. Känner mig nästan lite som en knasig hippie i något vridet kollektiv. In a good way though.


För att citera oss själva för en stund sedan sittandes under spisfläkten:
"Låt oss se hur mycket mer vi kan fucka up det här nu!" :D:D:D

"Old" partypic :)

I dunno..

Sitter och väntar på Simon, vi ska hem till syster och fira systersonen födelsedag. Seg dag i övrigt. Vill inte börja skolan imorn. Sjukt opepp.

I dunno...


Dry your eyes mate
I know it's hard to take but her mind has been made up
There's plenty more fish in the sea
Dry your eyes mate
I know you want to make her see how much this pain hurts
But you've got to walk away now
It's over


Good day / No AWESOME day 2be

Ujujuj. Två koppar kaffe och två cigg men fortfarande känner jag mig helt död. Alla i lägenheten sover utom jag xP

Men idag är en stor dag. På sätt och vis. Lassie (bwahaha, digging that nickname) kommer äntligen få göra det han längtat efter och själv så ska jag på information inför studiestart. Ujuj. Nervös som bara den.

Oh well. Nu larmade Ps telefon. Dags att sätta fart.


- - 15:44 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Well well. Fick skjuts av P till skolan (som jag säkerligen inte skulle hittat till i tid annars..), infon gick bra. Förutom att jag min idiot glömt att ta med anteckningsblock och penna så jag inte kunde skriva ner ett dyft. Men det ordnar sig. Är fruktansvärt helt fucking livrädd inför måndag, har ju inte pluggat eller nåt på flera år! Men det ska bli kul. Och läskigt. Men kul mest tror jag.

Min bror är påväg till Lassie atm och sen ska vi möta dom. Senare kommer både Lassie, ev Tibby, min bror, P och en till kompis eventuellt som vi frågade - att komma hit för att dricka och socialisera! Den tråkiga, sega fredagen utan planer blev plötsligt väldigt rolig! :)


Och så avslutar vi med en snygg bild tagen av Lassie!
Hade en SÅ sunkig dag, kände mig som ett trainwreck när bilden togs,
varpå Lassie säger: "Jamen det går att fixa i photoshop"
BWAHAHA xD snällt. Men tur för mig att ugliness tydligen går att redigera bort!


Nej nu ska jag dricka upp kaffet och sen duscha. Så fort Linn är klar då.

Så för att sammanfatta nuvarande känsla:
ooh eeh ooh ah aah ting tang walla walla bing bang!

Hälsosamt

Alltså..
Är det ohälsosamt att typ det enda ätbara i hemmet sen en månad tillbaka är:

- tretusen kilo kaffe
- blåbärs proviva (för magontet vi får av överkonsumerandet av kaffe)
- en satans massa ägg
- mjölk (till de tretusen kilona kaffe)
- bananer och äpplen


Det är ju tur att vi fick lite hembakt knäckebröd, samt att Linn kom på den mycket smarta idén att vi kanske borde köpa hem ordentligt käk och typ börja ÄTA så vi slutar irra runt som två alzheimers-sjuka zombies som blir helt darriga i kropparna av promenaden ner till blatte-ica.

Yes. Nu finns det falukorv, keso, broccoli, vårrullar och annat här hemma. Duktiga, det är vi det! :D


Blev en bra b-day

Även om jag var lite angstig natten mellan söndag och måndag så gick det över och födelsedagen kändes jättebra! Jag började med att städa upp efter helgens helvilda hemmafest och slängde typ två ton skräp, därefter kom storebror och hämtade upp mig och Linn för att åka hem till päronen det det åts smörgåstårta och sedan chokladfudgekaka (THANK GOD att jag slapp den äckliga prinsesstårtan folk alltid tycks envisas med att köpa!). Kvällen förgylldes lite extra med fina sms :3
Jag fick dessutom bara bra saker den här födelsedagen :)

Backgammonspel - äldsta syster m. familj
En säng + lite pengar + blomma - Föräldrarna
Doftljus - Pierre
Presentkort ellos + Bacardi apple - mellersta systern m. familj
Backgammonspel - av äldsta syster m. familj
En säng + lite pengar + blomma - av Föräldrarna
Doftljus :3 - av Pierre
Presentkort för ellos + Bacardi apple - av mellersta systern m. familj

Idag var också en riktigt bra dag! Träffade en gammal barndomskompis och hans vänner och satt o tjötade över kaffe i flera timmar. Mötte senare upp Linn och gick på stan, mötte på ännu en favoritperson och sen åkte vi för att handla och hämta ut min studielitteratur, och nu sitter vi hemma och degar med kaffe.

Längtar till imorgon, för då händer det ännu bättre grejer...
Life is so good nao.


24th b-day and the curse kicks in

Haha.. Satte oss under köksfläkten och jag säger:
"Hah.. inatt alltså. Jag är nog inte bättre däran än min syster på hennes 25årsdag"
varpå Linn börjar fnissa och säger att mitt hår står rakt upp och liknar två horn,
jag svarar:
"Jamen det är ju min 24e födelsedag. It's just the family curse that kicked in"


Inte den bästa natten direkt. Svinigt jobbig ångest. Mår bättre nu dock, vaknade av flera grattis sms och givetvis blir fb-sidan bombad av detsamma. Nu ska jag och roomie promenera ner till blatte-ica (som hon så fint döpt närlivsbutiken till) och så ska hon rädda min dag lite.


Jag hoppas den här dagen blir bra..



Episk fest och känslor..

Gårdagens fest var helt fucking amazing! Första gången jag hade hemmafest (var ju födelsedagsfest, men eftersom folk har svårt att acceptera no-presents regeln sa jag bara hemmafest, höhö) och det blev episkt. Dels kom det vänner från min tonårstid, vänner jag fått det senaste året, samt en hel hög med människor som spontanibjöds i sista minuten och hade med sig två flak öl XD
Lär minnas den festen forever - and so will my poor neck and back. Iof är min födelsedag inte förrän imorn, men jag har redan hunnit få två presenter. Ett backgammon spel av min äldsta syster och ett doftljus av Pierre (var pga hans hastiga presentinköp jag bara sade hemmafest till resten av gästlistan..)

Idag har vi väl mest chillat här hemma, ätit, kedjerökt och snackat i timtal. Men nu när våra två sista gäster åkt är det bara jag och Linn kvar, musiken flödar genom högtalarna och jag börjar känna mig seg på allvar. Har redan tagit en kopp kaffe, överväger starkt att ta en till.. mmm. med snickerskaka kanske?



Har för övrigt mycket stormande känslor i mig. Är på ett sätt väldigt glad, på ett sätt känner jag mig rädd. Jag vet inte ens hur jag ska formulera det i ord. Kanske för att det helt enkelt inte går. Jag är så fucked up. Skulle göra vad som helst för att inte vara så.. trasig som jag känner mig. Jag vill vara hel, fungerande och ENKEL. Just nu känner jag mig svår, komplicerad och invecklad. Jag är nog rädd att fantastiska saker kommer glida mellan mina fingrar pga att jag är så tillvänd. Rädd att stöta bort något som kan bli, kan vara - så bra.. amazing. Det är väl det som gör mig glad - the amazing. Att jag kan se så ofantligt bra och underbara saker/möjligheter i horisonten just nu. Men Jag Själv står liksom ivägen. Som sagt. Stormande känslor.
Jag kanske borde lära mig att ta det lugnt och inte överanalysera precis allting, men samtidigt har jag svårt att sluta. Är det en del av mig själv jag helt enkelt borde sluta fred med och acceptera? Att det är precis just sånhär jag är.. eller är det en sida jag borde jobba med att få bort? Förstör den för mig? Stöter den sidan av mig bort människor? Suck.. Känner mig rädd ja, men mest glad.. :3

Funderar mer och mer på det jag sa till Linn för några dagar sen. Att man kanske ska sluta tro att man alltid kan ta hand om andra och laga andra, samtidigt som man enbart förlitar sig på att en själv kan fixa sig själv. Man låter ingen annan ens försöka. Iof kan ju ingen annan ÄNDRA på en, men.. man behöver ju inte stänga ute möjligheten att få hjälp på traven. Svammel svammel I know...


Kvällens sound: Hammerfall - Dreams come true

Never thought I'd feel again
feel the darkness fade and see the morning sun arise
Never thought I'd feel alive, again
senses dull and blunt from all the lies

Now, when I hold your face so close to mine
I see a place where the sun will shine, with you in it's divine

Looking down into those eyes
I know, I'll be lost and never found again.
Kiss me once and I will surely melt and die,
kiss me twice and I will never leave your side
Dreams Come True

Do I dare to trust this time?
Ooh, the Bells of Fortune, will I ever hear them chime?
Only those who have been burned before
truly know the meaning of Hell's flaming core

Basilisktanden

Nu sitter jag här med scarf om halsen och the magkatarr of d00m trots proviva och filmjölk. Livet är inte snällt. Ska bege mig hem till föräldrarna för idag ska det städas och julen ska röjas undan! Jag och Linn får även en gäst som ska stanna hela helgen, spännande spännande. Alltid kul med nya vänner :)

För övrigt suger jag och Linn på det här med regler, nyårslöften och allt. Oh yes. Hennes kommentar igår var helt klockren och det finns nog inget bättre sätt att säga det på än hon sa det:

"Det är som att 2012-listan är Voldemorts dagbok och vi är basilisktanden... jag ser liksom hur den skriker och blöder!"



Nej nu måste jag nog börja röra mig mot bussen!
Längtar tills imorgon! Längtar längtar längtar!



Viking

Vad gör Debbie när hon inte kan skriva av sig? Jo, hon ringer helt enkelt storebror och lättar sitt hjärta.

Simon: HAHAHAHAHAHA
Jag: Det är INTE kul!
Simon: HAHAHAHAHAHAHA..... -lång tystnad medan han inte andas- HAHAHA
Jag: Sluta! Jag bryter ju mot alla mina regler!
Simon: HAHAHAHAHAHAHA
Jag: This is soooo bad. Vad ska jag göra?
Simon: -tar ett djupt andetag- Var glad! Jag är glad så länge du är lycklig!
Jag: Men men... Jag var inte beredd på det här!
Simon: HAHAHAHAHAHAHAHA you're so screwed!


Varför man inte ska ha djupa diskussioner med sin bror om... eh. Girlie private stuff.

And yes, I'm utterly, totally.. screwed.



T-t-t-thursday

Gäsp. Brrr. Här sitter jag med en kopp kaffe och försöker piggna till o värma mig. Är sur på allt idag känner jag. Irritationen är väl främst gentemot mig själv. Money. always money. Måste få lite rätsida på det där en gång för alla. Kan ju inte fortsätta såhär.

I övrigt sitter jag och försöker planera för vad som ska göras idag, imorn, och sen längtar jag till lördag. So much do to.


Har dessutom börjat få magkatarr av allt kaffe jag dricker. Not good. Pappa tipsade om att äta något innan första koppen kaffe på dagen, så jag har ätit 1/2 päron innan jag hällde upp första koppen. Lets hope it works..


GÄSP GÄSP GÄSP !


- Lite senare -

Jag har så mycket jag vill skriva. Skulle behöva skriva. För att få det ur mig. Men jag kan inte. Jag finner inte orden. Rädsla att svika andra, rädsla att svika mig själv, rädsla att upprepa gamla misstag, rädsla att gå chanser förbi. Once again I find myself in a mess.



iiiiiihhhk iiiiiihhhk iiiiiihhhk !

Om jag somnar nu är det ett fucking mirakel utan dess like..... :3

Oh i DO have the giggles...

Det här året hade inte kunnat få en bättre start känner jag just nu :3 ojoj...

Imorn (idag.. senare höhö) ska jag och päronen bege oss upp till gnällbältet för att gratulera svåger på födelsedagen. Hade råkat dubbelboka mig, hade egentligen helt andra planer för den här dagen.. så jag fick helt enkelt boka om till onsdagen, men med lite tur kanske jag får en liten preview innan jag somnar imorn..

Nu har Linn lagt sig och det är definitivt dags för mig att göra detsamma.



Ska lyssna på musik och tänka trevliga tankar. Musik som Never Shout Never.

And I know that you’re all shook up
From a terrible relationship
He broke your heart
Yeah, he tore you in to pieces
But I promise you dear
I’ll never touch you like he did

So baby, please take my hand
And you’ll never be alone again

And every single time I look in to your eyes
I see a little bit more sunshine
I feel a little bit more like me
Instead of who I turned out to be
I wouldn’t trade it for a thing
Could I call you my baby?



Det sista året

Japp, nu är det ju första dagen av det sista året vi lever haha. Så MÅSTE det ju vara om man tror på mayakalendern :P Har varit hemma hos päronen med bror och ätit, systern med hela sin familj var där också. Kändes både kul och tröttsamt, men det får man ju räkna med dagen efter nyår.. höhö.

Nyår var SUVERÄNT för övrigt! Festen hos Sandra var hysteriskt rolig och mysig och att gå ut och dansa med bestis efteråt var liksom körsbäret on top of it all. Dessutom försvann mina farhågor + åldersnojja igår. Awesome. Är ganska wierd att känna sig både ful och gammal ena stunden till att helt plötsligt känna sig fin och ung! I approve.

Lite synd att jag inte tog några bilder. Men men. Här är iaf hur vi såg ut :)
I'm happy happy happy. Äntligen kan jag lämna det gångna året bakom mig å balla ur det här året istället! Blir nog inga nyårslöften det här året dock, har redan gett mig in på en soulsearching-resa beyond anything else liksom så det får bli som det blir!

Och jag har på känn att den här veckan kommer bli intressant också.. I have the giggles..