Rött genomskinligt syntetben

Yepp, nu har jag drömt igen.

Det började med att jag fick någon skelettsjukdom i mina revben, och att jag åkte in en snabbis till sjukhuset för att "fixa det". Kirurgen förklarade att de utvecklat en ny form av protes/syntet-ben som inte bara kunde ersätta ben, utan också lagade alla ben det kom i kontakt med. Ett medicinskt genombrott. Syntet-benen såg ut att vara i genomskinligt mörkt glas/plast. Prodecuren gick på 10min sen kunde jag åka hem (haha)

Därefter går jag & min vän Jessica ut & handlar, hon är helt extatisk över en ny pastarätt hon vill att vi ska laga. En bolognese bestående enbart av spenat och ostsås (bolognese? va?). Sen råkar vi på en jobbig gatu-trollkarl, som inte ger sig förrän Jessica ger honom 20 spänn i enkronor som han "trollar" bort genom att skövla ner dom i en lucka.

Hon blir skitarg å vrålar att vi "måste in bakom kulisserna" för att hämta tillbaks hennes pengar, så vi rusar in genom en dörr, nerför typ... 5 trappor tills vi hamnar i något som liknar en underjordisk grottkammare mer än något annat. Jessica rusar iväg för att hämta sina pengar och jag går och ser mig omkring. Det finns lustigt folk därnere... mörkklädda, pratar underligt och viskar med varandra.

Mitt i grottan är det som en upphöjning längs med en av väggarna där det är 7 stycken dörrar, det går en liten kort trappa till var och varje dörr. Mörka trädörrar med mystiska symboler på, och längst ner på marken vid trapporna står en liten goblin staty. Jag sätter mig ner vid den och andas ut lite.

Helt plötsligt gör det skitont i ett av mina lår, och när jag tittar ner så sticker det ut vad som ser ut som krossat ben, fast genomskinligt och rött. Jag blir både rädd och förvirrad, det är ju syntet benet! Men det sattes ju i överkroppen på mig, inte i låret? Jag suckar och pressar in den vassa biten i låret igen och hoppas det läker av sig självt (??!!)

Sen skuttar jag iväg till skolan, för jag har nästan missat hela första lektionen, väl där så ljuger jag ihop en historia om jättesjuka familjemedlemmar för att slippa få skäll för att jag är sen. Läraren är ändå irriterad på mig eftersom jag är så trött att jag inte ens orkar se henne i ögonen, utan blundar.

Strax visar det sig att klassrummet nu är en restaurang, och jag ser två damer sitta och nicka till i tid och otid. Båda klagar över de jobbiga röda protesbenen som hela tiden går sönder. På vägen ut från restaurangen får jag syn på en kraftig tjej som halvsover över sin tallrik och blir utskälld av en servitör som säger att är man på fin restaurang ska man INTE sova.

Sen vaknade jag. (På bilden, batman med kryptonit å stackars superman)


Jag vet inte vad jag ska tro om den här drömmen. kan inte tolka den på NÅGOT sätt överhuvudtaget. Förutom att jag drar starka paralleller med Superman och Kryptonit (alla tjejer, jag inkl, som blev så väldigt sega och trötta av det röda syntetbenet).

Kommentarer
Postat av: Egoinas mamma

Hade jag kommit ihåg mina drömmar som du gör så hade jag nog bett om att bli nersövd 24 timmar om dygnet! Hahaha! Dina drömmar slår ju verkliga livet många gånger om! Hahaha!



Postat av: Egoinas mamma

Sv: Hahaha! Nej, det blir nog lite väl mycket om man skulle "leva" dina drömmar! :D

2009-10-18 @ 15:39:06
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback