Mah new thingie: Impuls-socialisera

Höhö, jag blir bättre och bättre på det här med att pressa in allt jag vill hinna med.

Igår kastade jag mig iväg vid halv tio på kvällen för att ta en impulsfika med Ida-bus då hon tydligen ska lämna stan på fredag, och jag ville verkligen hinna träffa henne. Så vi fick köpa oss lite ta-med-i-påse-fika och så satte vi oss i juneports-bron/tunneln/whatever á la skolka-tonårsstyle. Gud, hur många förmiddagar satt jag inte uppkrupen där vid fönstrena (antingen ensam eller med tonårsbästisen Ewe) eftersom man inte hade någon annastans att ta vägen när man skolkade? Mysigt till tusen iaf.

Och idag/ikväll insåg jag att det var lika bra att impuls-dejta
Rävisen på stört istället för att invänta en specifik dag som passade. Sagt och gjort, fyllde en termos med kaffe och kastade mig iväg för att promenera sönder fossingarna, men eftersom vi båda blev alldeles blåa utomhus så gick vi hem till henne efter ett tag istället. Myspys :) Att kedjeröka under en fläkt och babbla i timtal e grejjer det! (btw, älska att det FINNS pålästa/upplysta människor man kan prata öppet med utan att behöva oroa sig för saker såsom fördomar -uppstådda ur okunskap).

Och imorgon ska jag hem till föräldrarna. Jag ska lära mami att använda webcamera så hon kan videochatta med barnbarnet i örebro. Hoho. Jag bävar! Minns fortfarande när jag var tonåring och hon tog datalektioner, och hur hon en gång frågade "Deborah, vad gör den här jättelånga tangenten nu igen?". Ah, man måste älska de äldre generationerna. Sen ska jag städa hos dom också.. med mopp. Me not likin'. Dammsugaren är min bästa vän, moppen min fiende.


Puh.. jag känner mig så stressad när jag är hemma i min lägenhet. Känns som att jag har tusen saker som behöver göras... ARGH! Men men, när jag väl fått allt gjort så kommer jag sväva på moln, är alltid så det blir. Synd att det säkert dröjer flera dagar innan jag faktiskt blir klar.. buhu.

Nej, nu ska jag äta nattkrubb och sedan sussa. I need mah strength for tomorrow!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback