Cheezy giant meatballs

Lång dag detta.. Steg upp och gjorde iordning tvätten som skulle tvättas och samlade ihop skräpet som skulle slängas, blev upphämtad av bror slavhjälp AB och vi begav oss till öxnehaga för att dumpa av mitt gamla soffbord hos Linn som hon ville ha, sen slängde vi skräp och handlade mat eftersom bror skulle laga sina dundersmaskiga ostköttbullar(!) och därefter åkte vi hem till Grästorp. Syster dök upp strax därpå med hela barnaskaran, jag tvättade, Simon lagade mat, Linn rände runt och socialiserade, och så blev det ju en hel del lek och snack med knottarna.

Dagens fetaste besvikelse var nog när jag fick reda på att mitt abonnemang inte kickar igång förrän på tisdag :C för alltså.. nu har jag gått utan pengar på telefonen i en vecka i väntan på det förbaskade nya kortet, och när jag ÄNTLIGEN fick hem det så måste jag vänta ytterligare 5 dagar?! SNYFT! Utöver det så satt jag och suktade efter söta kattungar halva dagen samt fantiserade om att vara flyttad. JAG VILL HA DEN HÄR SKITEN ÖVERSTÖKAD! Hatar att vara i "mellanmoment" i livet. Blörrrrgh.

Ps. Imorn ska
Linn tydligen kidnappa mig på någon slags zombiewalk, min mogna sida bävar men barnet i mig hurrar över att få klä ut sig höhö.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback