Need it.. want it.. must have it!

åh, jag har en ganska grov wanna-change-craving atm... Typ, börja använda mer "vuxna"-smycken och kläder, bleka skiten ur håret tills det är snudd på vitt, pierca nosen, slänga ut så gott som varenda möbel i lägenheten och skaffa nya betydligt ljusare... Ja det finns mycket jag vill total-göra om just nu.



On another note så var halloween-firandet kalaskul. Klädde ut mig själv till pirat, Daniel till Jokern (fast med svart hår ist för det gröna såg han aaaaningen svartrockar-aktig ut) och björn till Ginger-Jesus. Är ytterligare en halloweenfest i helgen, men isf vill jag nog vara någe annat än pirat. Får se hur det blir med den saken.


Och idag har jag så mycket huvudvärk att jag helst av allt velat slå ihjäl någon.


Onsdag

Nu är det Onsdag. Lill-lördag.

På tal om det, i lördags blev det väldigt lyckat! Vi klädde upp oss all fancy-pancy med strumpbyxor, silvergnistrande toppar, rött läppstift osv för att sedan bege oss iväg på en bosnisk hemmafest där alla var mycket pratglada och goa!

Lördags :)


Men nu är det mitt i veckan. Jag gör inget särskilt vettigt förutom att vänta på mejlsvar från min handläggare och bygger hus som en tok i Sims2. Måste göra något för att ockupera min oroliga hjärna liksom... I det där mejlet finns min framtid... finns svaret på vad som händer i januari...


I helgen är det halloween. Jag undrar vad jag hittar på, men planen är att sjunga Yo-ho med Linn och Tibby på inte-så-noga utvald plats ;)


Ps. Oh! Fick just mejl! Det verkar som att det blir lite pluggande för min del efter jul! Woho!

Samtalsbänken

Kom just in efter att ha suttit på min och galpal Linns väldigt speciella samtals-bänk och just samtalat i närmare en timmes tid. Fingrarna är blå och stela, aj aj.. men vi kom iaf bland annat fram till att efter mycket om och men så SKA vi ut imorgon och roa oss :)



Idag har det varit en låååång dag. Både jag och Daniel har varit löjligt trötta och sega och tagit flera tupplurer under dagens gång. Snart är det väl dags att lägga sig på allvar..



Kass chef

Det är inte alltid sådär skitbra att "vara sin egen chef" i vardagen. När jag vaknade imorse visste jag att jag KUNDE stänga av alarmet och somna om, trots att jag BORDE kliva upp. Jag visste att jag KUNDE pressa ihop dagens göromål med fredagens och få en enda hektisk dag istället för två lugna. Men tillslut hade min ångestskrikochpanik-hjärna blivit så klarvaken av tanken på en förstörd fredag att jag klev upp och nu sitter här med det svarta guldet för å piggna till.


Jag är min egen chef, och min chef är antingen lat, omotiverad eller stressad och panikig till tusen.


På lördag blir det tydligen fest med Linn och Tibby :) och halloween närmar sig med stormsteg. Undrar bara exakt NÄR halloween faktiskt är i år? Den 28:e? Den 29:e? Time will tell...

Bootylicious

MOT SHERWOODSKOGEN!!! Eller Grästorp. Whatever :)



Ps. Charlies rumpa är huge.




Damafton

Igår var det damkväll med storasyster Anita och Mami som gällde för hela slanten (!) och trevligt var det också. Vi började med att köpa snask och gå på bio:

The Help

(Ja, iof heter den Niceville på svenska, men svenska översättare kan ju ta sig nånstans...)


Gud så jag skrattade och gud så Anita grät! Mamma verkade förtjust över allt det gammeldagsa och frisyrerna.. haha. Storyn var SÅ mycket bättre än jag anat! Blev riktigt sugen på att läsa boken nu också. Men mest sugen blev jag nog på chokladpaj... (INTERNSKÄMT-ALERT! Se filmen för bövelen) hohohoho

Efter bion struttade vi iväg till närmsta café där vi damp ner med en gigantisk (men torr) muffin, två monstruösa chokladbollar (1/2 sats smet per boll?), te och kaffe. Det diskuterades hur löjligt enorma dagens bakverk är, äggdonationer, regnbågsfamiljer, att tjejerna bredvid oss köpte världshistoriens största kärleksmums (kak? Pfff! Såg ut som en stor tårtbit!) och gick en timme senare utan att ens ha smakat på den (?)

Härlig härlig kväll!

Idag ska jag hem till mina föräldrar är det tänkt :) Ska hälla i mig en energidryck och ringa mami för att kolla när hon slutar jobbet bara.

Ciao

Den här veckan

Whats new?

Tisdag - Torsdag
Åkte upp till örebro för att agera handräckning åt äldsta syster. Blev MYCKET kaffedrickande, bus med systersonen Albin, gott käk och "sena" filmkvällar.

Fredag
Hemfärd till Jönköping och till mina efterlängtade lurvbollar och sambo ♥ fick även en fin virkad handväska av syster som jag inveg under hemresan!

Lördag
Firade 1 år med Daniel genom att titta på våra favoritserier, äta frukost, sen lunch, se på film och sedan bege oss iväg på bio för att se The Three Musketeers som jag tyckte var bra och som Daniel tyckte var larvig. Därefter råkade vi på lite vänner så vi avslutade kvällen med att sätta oss på en mysig pub och dricka öl.

Idag
Tänker jag agera pösmunk :)


On another note
Känner mig ganska labil atm. Min bästa gissning är att mina dam-hormoner dansar tango på mina nerver och har paintball-krig i min hjärna. Märker att jag påpekar detta allt oftare och att det inte verkar bli någon förbättring (vilket det egentligen visst blir, bara det att det blir sämre sen igen)... Jag vet inte vad jag ska göra åt det - om jag KAN göra något åt det. Men efter regn kommer solsken - right?