I come alive

Idag tog jag lång lång sovmorgon, sen lagade jag mat med Pierre, sen pysslade jag med pappersarbete, sen åkte jag och handlade mat, och nu sitter jag med det nya kvällsnöjet.. The hunt. Är riktigt roligt faktiskt, frågan är om det kommer bära frukt förr eller senare.

Utöver det så har jag enorma skuldkänslor eftersom lilla röda kissen lyst med sin frånvaro hela dagen. Något som händer ibland, men efter 6 timmar blev jag orolig och började leta tills jag hittade henne - instängd i garderoben... Gissa vem som fick shitloads med skinka sen liksom?
Eddie är jag ju van att tappa bort, men honom hittar man snabbt eftersom han alltid blivit instängd i skafferiet eller kylen (den lilla tjockisen...)
Air is thin now.
While my lungs are collapsing,
Vertigo blankets my head.
Far from reckless,
When I’m comfortable, thought
That I know I could never forget.
I come alive,
When I’m falling down.
I let myself go,
'Til I hit the ground.
When I’m there, at the edge,
In this moment I feel it I know.
Come alive when I’m falling down.
Keep your distance,
Far away from me.
Watch this eat me alive
Keep your distance,
Far away from me
Watch this eat me alive.


Ps. Längtar jag efter min smyckesbeställning.. KOM NÅN GÅNG!! Vill bland annat få ur dom fula tungstavarna ur öronen o sätta i riktiga töjningssmycken..


Just turn and walk away

Bomber av insikt faller överallt. Givetvis inget jag kan skriva om här, men det kan vara bra att minnas tider som dessa så jag skriver för min egen skull. Simple as that.

Jag försöker ta några osäkra, försiktiga kliv i rätt riktning nu. Som jag sade till min kära storebror, jag vet inte när jag misstolkar situationer och folks bemötanden, så jag tänker vara försiktig from now on. Men liiiite försöker jag. Liiite hoppas jag. Hade varit jävla najs om jag inte misstolkat detta. Det skulle dessutom bli en positiv kedjereaktion isåfall, en trevlig sådan.


I övrigt. Mått piss, men av andra skäl än innan. Och jag försöker bara.. walk away. För kan man inget göra kan man inte.

Men idag är ändå humöret hyfsat i topp. Tjockis är påväg hit, sen kommer Pierre, och på fredag är det födelsedagsfika för pappa, o på kvällen vankas det bio med Pierre å Batte om allt går som det ska. Najs stuff alltså.


Saying you will burn in hell, they say
You will burn in hell

Liar, liar, pants on fire
Liar, liar, stop your soul from catching
Fire, fire, god and maker
Liar, liar, pants on fire

You're gonna burn in hell
You're gonna burn in hell
Hell, hell, hell
You will burn in hell, they say
You will burn in hell

Fucking liar

Everythings just fiiiine...

Ibland är det enklare att bara ta på sig den där eländiga masken. Det är dessutom extra enkelt när folk inte vill se vad som egentligen gömmer sig bakom den. Så jag ler och så säger vi att allt är bara bra.


Förra veckan är bara ett sudd. Jag minns inte mycket, och vill det inte heller.


Den här veckan är det lite ös i däremot. I måndags städade jag och åkte till Freaks n' Dolls för att tjöta lite med bästaste Flogger medan han är i stan. Det var trevligt! Umgicks även med Anna och Paul och blev bjuden på godis :3 Fick ett trevligt samtal av finaste Storstadskompisen också som livade upp mitt humör en aning.

Igår (tisdags) åkte jag hem till päronen för att städa, men istället fick jag ta itu med viktigt pappersarbete jag skjutit upp. Men nu jävlar ska jag försöka kräva lite ersättning för min mat som blev förstörd i februari (GIMME YOU BASTARDS!). Pierre svängde förbi och sällskapade med mig en stund därute också, och kvällen avslutades med att storhandla med papsen på city gross. Ojoj vad mycket najs jag hittade! Ett efterlängtat svart duschdraperi bland annat!

Och idag vaknade jag utvilad för första gången sen.. eh, en vecka tillbaka typ, all thanks to mina underbara sömntabletter som jag hämtade ut igår. Och så började jag dagen med att shoppa! Hade världens sattur gång på gång. Först hittade jag ett par svarta jeans nedsatta från 400kr till 50kr och sen ett par skor nedsatta från 300kr till 75kr, och efter att ha släpat mig till myrorna lyckades jag hitta en skitfin ny handväska för 30kr. För ovanlighetens skull har jag ingen efter-shopping-ångest haha.

Mötte upp Pierre och Batte därefter för att handla ytterligare grejer och käk. Batte följde med mig hem och chillade och en stund senare kom Pierre efter, och nu sitter vi alla här hemma och är osociala vid varsin dator.


Det har varit en RIKTIGT bra dag. Första riktigt bra dagen på ehh. ja.
Och jag har tankar. Funderingar. Tankar som tog form för ett ganska bra tag sen men som liksom lades åt sidan och nu så liksom.. har de dykt upp igen ;3 Allt att vinna, inget att förlora? Kanske efter det mottot man borde leva.. Sneeaaaky...


- 22:54 - -
Nu har jag beställt lite piercingsmycken också. Längtarlängtarlängtar....

Alone I break

Ännu en gång har jag tagit ut mina känslor på håret. Känner mig asball.


För övrigt. Har lyssnat sönder Korn - Alone I break idag. Om och om och om igen har jag spelat den. Jävligt bra låt. Både skitarg och skitsorglig på samma gång. Speglar mitt humör ganska bra.


Pick me up
Been bleeding too long
Right here, right now
I'll stop it somehow


I will make it go away
Can't be here no more
Seems this is the only way
I will soon be gone
These feelings will be gone
These feelings will be gone


Now I see the times they change
Leaving doesn't seem so strange
I am hoping I can find
Where to leave my hurt behind
All the shit I seem to take
All alone I seem to break..och så försvann leendet.

Once more. Visste att jag inte skulle klara det. Första gången kunde jag ändå hålla inne det mesta. Nu går det bara inte. Jag vet inte vart jag ska vägen. Har mansikt städat hela dagen och hållet fortfarande på. Lär hålla på hela natten, för sova lär jag inte kunna ändå.

Åh fuck fuck fuck fuck.

Jag fattar inte hur jag kunde göra såhär mot mig själv? Jag borde fucking vetat bättre. Jag borde lyssnat på min magkänsla när den började skrika i vild panik. Good things don't happen. Simple as that.


Eminem, Marilyn Manson, kaffe och cigg är mina bästa vänner idag.
Försöket att äta något gick åt skogen. Nu ska jag låta min maniska sida fortsätta städa. För det finns inget annat jag kan göra. Jag kan inte fixa situationen. Jag kan inte fixa mina känslor. Jag kan inte fixa min aptit eller min sömn. Men jag kan städa. DET kan jag fixa. Så jag fixar det. För jag måste fixa nåt. Vadsomhelst bara jag slipper stirra in i en vägg som ett hjärndött dreglande kolli.


"Pain is your friend; it is your ally. Pain reminds you to finish the job and get the hell home. Pain tells you when you have been seriously wounded. And you know what the best thing about pain is? It tells you you're not dead yet!"

Memorable times

På ett sätt händer asmycket. På ett sätt händer verkligen inget. Är ganska svårt att förklara, sen är det verkligen inget jag kan skriva om här ändå. Men man kan väl säga att jag både svävar på moln av lycka och bryts itu inombords av oro. Det är en underlig känsla av både vara på botten och toppen på samma gång.

Men när det är som tuffast bänkar jag mig bara under Fan of Fame och kurerar mig med giftpinnar en stund.Utöver det så tja. Jag har nog ändå mest bra dagar. Mycket skratt, många leenden, mycket folk. Livet flyter på och dom bra stunderna som är nu är SÅ bra att jag aldrig vill glömma dom. Och då är det verkligen bra!

Nu inatt t.ex. så har jag inte kunnat sova. Men jag är skitglad ändå. Det har varit en så jävla bra natt ändå.

Jag vill aldrig att det här leendet ska försvinna...Men nu ska jag dra. Dags att fixa frukost :)Mycket folk under the Fan of Fame

Helgen var katastrofal. Jag vill nästan bara förtränga den helt för fy tusan så mycket ilska, ångest och annat jag fått uppleva under bara loppet av några dygn. Never again.Men nu är helgen över! I söndags blev jag bortskämd av Pierre med flera flak powerking och av Tjockis med en chokladhare från Lindt. Mumma. Blev så glad att jag lagade stroganoff att fira med haha.

Igår fick jag städat, och så åkte vi hem till Pierre där hans gulliga mamma bjöd mig på dillstuvad potatis och isterband och vi satt och tjötade ett bra tag. Hon och jag verkar tydligen dela samma förtjusning gällande haremsbyxor i glada färger också. På kvällen kidnappade vi med oss Teddiii hem och så åt vi pizza och thailändskt.

Idag fick jag haka på vecko-fikat med Tussen. Himla go och rar tjej :] sen drog vi allihopa (Tussen, Pierre, Kim, Teddiii, John och jag) upp till mig där det pratades läääääääänge om allt mellan himmel och jord under the Fan of Fame, och nu, nu är kvällen till ända och allt som återstår är att chilla. So nice.Ps. Något annat som liksom.. förgyller livet på ett vridet sätt numera är hur jag gång på gång försätter mig i situationer då jag förväntar mig en utskällning, gräl eller liknande och istället bemöts av förståelse, tålmodighet och överseende. Det är väldigt nytt för mig. Om jag hade blivit bemött på samma pedagogiska sätt förr i livet hade jag nog inte haft en sån extrem konflikträdsla idag och sprätt till som en skrämd hare varenda gång någon yttrar orden "vi behöver prata". Så det känns väldigt bra. Det känns som att det gör mig lite mindre skygg och desto mer självsäker.