Home again

Då var man hemma igen!

Jag och Daniel åkte igår från örebro, när vi anlände till Jönköping så skyndade vi oss hem till Björn för att socialisera (det faktum att Björn erbjöd sig att utfodra oss har ju iiiinget med saken att göra! Speciellt inte med tanke på att han är en suverän kock!). Han bjöd på en megasprängfylld ost-tomat-o-spenatpaj med smördegskant, marinerat griskött, babyspenat, stark sås och hembakt matbröd. Lyxpyx eller vad?
Därefter traskade vi hem till våra favoritnorrlänningar och hängde en stund! Jag passade på att kedjeröka med bästaste bestis Linn och skvallra! :D The galpal timez must never end!

Nu idag steg jag upp och passade på att städa, diska etc medan Daniel sov ut. Jag är så uppvarvad att jag snart exploderar! Men klar är jag iaf. Nu återstår att duscha, handla osv för att sedan skutta iväg på fest hos Daniels vänner ikväll. Ujujuj hur ska allt hinnas med?

Nåja. home again at last. bara några veckor försenad men iaf! Nu ska jag hispa vidare!


Telefonsamtal

Telefonsamtal med folk igår

Lillasyster: Simon.. Hur jobbigt skulle det vara att sitta kattvakt två dagar till?
Storebror: ....Debbie... Är inte det här ANDRA GÅNGEN du skippar att ta ditt tåg?
Lillasyster: Eh.. kanske..?
Storebror: MEN DEBBIE!!!
Lillasyster: Daniel tänkte liksom boka en biljett på hans torsdagståg..
Storebror: Ni kommer totalhaverera er ekonomi!! Du får säga åt Daniel att han
får flytta ner till dig och pendla till skolan helt enkelt.
Lillasyster: Säg det till Daniel du! Här kommer Daniel!
Daniel: *lyssnar i luren* HAHAHA


Debinem: Tjenare bruden! Hur är läget?
Linnsiewinnsie: Tja tja bara bra..
Debinem: Du jag kommer visst inte förbi hos dig ikväll, jag blev typ fast här
igen, så jag och Daniel kommer ner tillsammans på torsdag istället...
Linnsiewinnsie: ååååh YOU SUCK!
Debinem: haha jag veeet.. I suck bad
Daniel: HEEEJJ LINN!!!!! *vrålar över Debinems axel*


Mamma: Är du hemma nu?
Dotter: Nää.. det blev liksom inte så. Kommer hem på torsdag istället..
Mamma: MEN DEBORAH! Såhär kan du ju inte hålla på!
Dotter: *mummel mummel*
Daniel: Hälsa!



En sak är säker. Jag SKULLE kunna ta detta som kritik och att folk tycker jag är knasig och dum. Men jag väljer att tolka detta som att jag är ofantligt saknad och har många kramar att ta igen när jag återvänder till Jönköping :) Det känns ju trevligare att se på saken på det viset right?

Hot cocoa

Surprise surprise (eller kanske inte)! Sitter i Daniels säng och dricker varm choklad, senare ska vi ha Matrix-maraton är det tänkt!

Detta är tredje gången "fan vad det suger att åka ifrån varandra"-momentet inträffat. Så Daniel satte sig i eftermiddag och bokade en biljett åt mig på hans torsdags-tåg. Den här nivån av galenskap är helt ny för mig haha. But I enjoy it very much. Annars hade jag väl whinat sönder bloggen och vänner fullständigt under de där två dagarna..

På torsdag åker vi alltså till Jönköping. Då ska vi se till att gosa sönder våra katter rejält och länge :) Verkar också bli en hel del trevligt umgänge med goa nybekantskaper (i mitt fall då, Daniel har väl känt dom sen forever eller nåt). Och jag är i gasen med att övertala honom att vi MÅSTE klä ut oss till halloween. Får väl se hur det blir med den saken..


Nuuu ska jag dricka upp min choklad. Seeya!

Breathe

UAAAAAAARGHHUUUGL.....

Jag blir sur. Och frustrerad. Över flera saker. Många saker.


På tisdag åker jag hem, och förhoppningsvis åker Daniel ner till mig i helgen. Det är guldkanten helt klart.


Mums Silverfisk!

Happ happ. Igår hade vi fredagsmys á la svensson style med revbensspjäll och öl. Goa grejer det. Fast Daniel och Herrn i huset drack whisky som riktiga karlakarlar istället. Nu vill jag ge Daniel whisky i dropp för buttersnubben förvandlades tillbaka till sitt vanliga spralliga jag igår! Nu är han butter igen eftersom han måste dricka kanjang höhö.

Gårdagens bästa var nog också när han fick en silverfisk i sitt cola-glas under middagen. BWAHAHAHA. Var ganska hysteriskt, but you had to be there typ för att faktiskt förstå hur hysteriskt det var :)


- - 2min avbrott medan radhusets yngsta flicka Lydia kommer in i rummet och socialiserar - -

Sen lyckades jag ÄNTLIGEN övertala Daniel att trolla för mig också. Något han vägrat att göra hittills. Det var awesome :)


Idag klev vi upp och fick kokta ägg till frukost! Lyxpyx! Sen dess har det varit lite fullt ös för alla (inte för mig dock mwohaha) med tvättning, ringa och klaga på internetleverantören, bära grejer till trädgården (jag brände mig på brännässlor under bärandet :C buhu) osv.


Osäker på vad denna dagen kommer innehålla, but I don't care. Varenda dag de senaste 3 veckorna har varit underbara så jag är säker på att även denna kommer vara det!


Sjukstuga

Idag tog fröken Deborah bussen helt ensam in till örebro stad för att luncha med sin äldsta syster, samt shoppa lite. Har börjat ledsna på att jag uppfattas som en pojkflicka så jag köpte en stickad klänning, strumpbyxor och gigantiska örhängen. Oh the horror. Känner mig skitfin och/men utklädd, haha.

Sen är jag en superelak flickvän som tvingar i Min buttersnubbe både kanjang, honungsvatten och mackor. Väldigt ond är jag! Det är dessutom extra skoj med tvångsmatning när han muttrar ilsket att han inte alls är hungrig. Mwohaha. Sadist? Vem jag?




Not my business

Drama drama. Känns lite som att jag iakttagit en live såpa idag. Sade så sent som igår till tonårsflickan i radhuset att allt knasigt tonårsdrama avtar med åldern, men idag känner jag att jag nog bör bita mig i tungan. Dramat försvinner tydligen inte alls med åldern. Fascinerande att iaktta dock. Dagens drama involverade inte mig alls, utan jag kunde tyst stå bakom kulisserna och bara observera det hela. Jag kommer aldrig sluta fascineras av folk som kan gråta publikt. Det har jag själv aldrig kunnat, kanske därav denna fascination?

Gav för övrigt upp nikotinavgiftningen idag. Känns inte superbra men helt okej. Ska se till att skriva ner en minneslapp till mig själv hur det känns när abstinensen försöker spränga huvudet på mig. Bara så jag inte glömmer. Måste motvilligt erkänna att jag faktiskt hade glömt fullständigt hur det kändes.. Men efter tredje omotiverade bölattacken igår, att vakna en gång i timmen under hela natten samt känslan av att vandra i dis hela förmiddagen så erkänner jag mig besegrad för denna gång. Nikotinmonstret har övertaget.


Förhoppningsvis blir det utgång ikväll till något rock-ställe. Vore väldigt najs känner jag!

The tandemtripp of death!

Idag lurade Daniel mig att cykla tandemcykel med honom. Jag tjöt, skrek och ojjade mig ganska rejält, och höll så hårt i styret att jag fick kramp i händerna efteråt. Han skrattade åt mig :C

Och igår laddade vi upp rejält med ett flak energidryck, kakor, tuggummin, riskakor osv, eftersom vi beslutade oss för att sluta röka idag. Och jag tycker det går riktigt bra. Viiiisst var jag väl nådigt sugen på en giftpinne efter le cykelfärd of doom n' horror, men annars går det helt okej.
17:14
Well this sucks. Mådde finfint och sen helt plötsligt blev jag asdegig, småbutter och fick huvudvärk. All at once :C Försökte sova en stund nyss men det gick inget vidare, och nu har Daniel somnat här bredvid mig.


Önskar jag hade en boxningssäck eller nåt.

Tonårsflashbackfeelin'fosho

Ja, alltså när man sitter inklämd 4 pers i det enda grabbrummet i ett äkta radhus á la svensson style, med döskallegardiner, blå sängkläder och saker överallt.. Varav två tjejer ser lätt uttråkade ut och två grabbar spelar pang-pang spel på playstationet... Vad annat kan man känna än "OHMYGAWD? My timemachine works!!!11"

Igår hade vi en äkta svensson-kväll. Familjen Daniel bor hos och vi själva åt chips, drack öl och barnen bråkade om vad vi skulle se på TVn. Idag steg vi upp och cyklade till Coop (jamengud, jag har inte cyklat sen jag var typ 15år? Höll på att dö litegrann..) för att sedan få en riktig söndagsmiddag/lunch när vi kom hem. Kött och potatis är bra skit! Efter middagen spelades det pingis, och just nu, mitt i allt pang-pangande tror jag det börjar vankas lite fika.

Ser fram emot onsdag nu också då vi ska gå ut och ta en öl med Daniel. Det är Daniel och Daniel som spelar pang-pang spel atm också. Fast yngsta tjejen i familjen menar på att vi ska kalla dom Daniellorna. Manligt.




Fan vad jag diggar mitt liv just nu. Det äger.


Nu kom svenssonfadern in i rummet och blänger anklagande på oss. Bäst att dricka kaffet han fixat tror jag!

Obvious men ändå

Eftersom jag och Daniel ännu en gång insåg hur otroligt sugigt det var att jag skulle åka hem på söndag så beslutade vi oss raskt för att jag skulle stanna en vecka till hos honom uppe i gnällbältet. Nono, love doesn't make me insane at all :)

Sitter just nu hemma hos syster Louise och har umgåtts och babblat hela dagen. Nu håller hon på att lägga systersonen Albin och därefter vankas det fredagsmys och möjligen lite smyckes-pyssel (oh the horror, smyckespyssel är so not min grej)

Imorgon åker jag tillbaka till Daniel, hur dags på dagen är osäkert... Och jag har insett att jag måste åtgärda min brist på mysbyxor nu i veckan. Insåg idag att jag faktiskt inte äger ett endaste par.... Man MÅSTE ha mysbyxor. Eller iaf jag. The Queen of världens soffpotatisar!

Utöver detta så jaaa... Jag känner för att bara fortsätta vara helt spontan och galen och leva livet som aldrig förr.

Gnällbältet can be fun

Sitter atm med Daniels dator på Örebro universitet och inväntar att han ska sluta för dagen. Fick assistera grabbzen tidigare imorse genom att bland annat agera publik när de övade på sitt tal.

Har hittills varit en asfin vecka. God mat varenda kväll som Husets Drottning och Kung tillagat, ägt hårt på vändtia, sög enormt på pingiskvällen, druckit för mycket energidrycker (oh kaffe where art thou?), sett bra filmer, blivit hooked på en ny tv-serie, varit på nån karriärsmässa och promenerat massa ackompanjerat av djupa meningsfyllda samtal. Balsam för själen deluxe typ.

Imorgon ska jag åka hem till örebrosyster med familj och hänga tills lördagen, på söndag åker jag hem till Jönköping ;C Buhu.

Fast jag saknar min bestis galpal, så söndagen blir inte helt kass. Ska våldgästa henne så hårt!


Ps. Jag måste verkligen bara ha träffat icke-renblodiga örebroare tidigare.. Trodde gnäll-dialekten var på skämt.. Men bara av att sitta här å höra avslägset hur studenter pratar med varandra så inser jag att de faktiskt pratar på det där viset. For real.

Very unDebbie-like

Sitter atm med Daniels dator i knäet i en bil påväg upp till sveriges egna gnällbälte.

Funny story. Efter en trevlig middag hos mina föräldrar igår så kom vi hem och lade oss i soffan och lyssnade på musik, och jag insåg plötsligt att det faktum att Daniel skulle åka hem sög värre än något annat jag varit med om, så väldigt hastigt och lustigt beslutade vi oss för att jag helt enkelt skulle haka på flyttlasset idag. And here I am. En hel fin vecka ska jag spendera däruppe.

Walking on clouds for real.

Just chillin'

Har haft en soft dag. igår var vi ute på någon pub och hade det trevligt, ikväll ska vi på förfest och sedan prova en nyöppnad irländsk pub. Imorgon dyker tydligen äldsta systern med påhäng upp i stan, så det vankas lite familjemiddag hos päronen då också.

Men tills vidare försöker jag och Daniel leva som Eddie lär:


Just relaxin'

Just chillin'

Musikälskare

Jag är tydligen inte ensam om att totalslakta romantiken...

Daniel: Lyssna på den här
Låt: "Your love for me is not debatable.."
Jag: Aaaw..
Låt: "..Your sexual appetite's insatiable.. You never ever make me waitable.."
Daniel: Hihi
Låt: "..Delectable, inflatable you"
Jag: ..... Du VET OM att det där inte är romantiskt?
Daniel: Hehehehe... Inte?



Fast det klår ändå inte suicidepromenaden så jag leder fortfarande tävlingen om att vara främste romans-dödaren.

Partypooper

Hur man vet att det är dags att sy igen käften:
När man blir medtagen på en romantisk midnattspromenad, tittar ut över
gräset, himlen, det glittrande nattljuset från stan och utbrister:

"Nämen det är ju här folk hoppar ner och försöker ta livet av sig!
Fast oftast misslyckas dom ju och bara slår sig riktigt illa"