Mums Silverfisk!

Happ happ. Igår hade vi fredagsmys á la svensson style med revbensspjäll och öl. Goa grejer det. Fast Daniel och Herrn i huset drack whisky som riktiga karlakarlar istället. Nu vill jag ge Daniel whisky i dropp för buttersnubben förvandlades tillbaka till sitt vanliga spralliga jag igår! Nu är han butter igen eftersom han måste dricka kanjang höhö.

Gårdagens bästa var nog också när han fick en silverfisk i sitt cola-glas under middagen. BWAHAHAHA. Var ganska hysteriskt, but you had to be there typ för att faktiskt förstå hur hysteriskt det var :)


- - 2min avbrott medan radhusets yngsta flicka Lydia kommer in i rummet och socialiserar - -

Sen lyckades jag ÄNTLIGEN övertala Daniel att trolla för mig också. Något han vägrat att göra hittills. Det var awesome :)


Idag klev vi upp och fick kokta ägg till frukost! Lyxpyx! Sen dess har det varit lite fullt ös för alla (inte för mig dock mwohaha) med tvättning, ringa och klaga på internetleverantören, bära grejer till trädgården (jag brände mig på brännässlor under bärandet :C buhu) osv.


Osäker på vad denna dagen kommer innehålla, but I don't care. Varenda dag de senaste 3 veckorna har varit underbara så jag är säker på att även denna kommer vara det!


Kommentarer
Postat av: Linda

när får katterna träffa dig nästa gång då?

2010-10-23 @ 23:24:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback