Gäsp!

Uppkliven sen några timmar tillbaks och med en konstig déjà vu känsla från högstadietiden. Det känns lite som samma trötthet jag hade på morgonen när jag satt och halvsov med läroböckerna framför mig...

Oh ljuva fjortistid..


Imorn beger jag till örebro för att hjälpa ny-opade syster i några dagar. Kommer sakna min lilla djurfamilj här hemma men det ska bli kul att komma bort lite också! Så idag blir det städning och packning för hela slanten :P


Nu kom Daniel hem från AF, man kanske skulle börja tänka på lunchen? Hmm...

Nu ska jag smida

Nej nu har jag haft en nedåtsvacka länge nog! Man är sin egen lyckas smed eller hur heter det?

De senaste dagarna har jag haft en regnig shoppingdag med saknade galpal Linn (dum jag är som inte utnyttjar att jag har en kompis två min bort att lajba loss med!), jag har lagat ordentlig mat och inte bara nudlar, jag har träffat min arbetsterapeut och diskuterat möjligheter att läsa upp gymnasiebetygen och så har jag bokat in mig för lite kvalitetstid med föräldrar, syster, svåger och syskonbarn på söndag! Nu blir det andra bullar än att sitta och sura!
Imorn ska jag försöka hinna med att göra crêpes utöver lite andra
planer, och på fredag smäller det för då ska jag och galpal ut och
skaka på rumporna! Behövs en rejäl släppa-loss-afton känner jag!
Ps. Något värt att minnas..

"Storms make the oak grow deeper roots"
- Herbert, GeorgeShiny computer och magont

Jag är så löjligt trött. Och så mår jag lite illa, och har lite ont i magen... ja allt på en gång, det känns nästan som begynnande magsår. Undrar om man kan få det av att gå och gnaga på saker i huvudet för länge?


Min snälla bror har fixat datorn åt mig, så nu BORDE jag rensa den, sortera allting och organisera som bara den. Men mitt huvud är inte särskilt samarbetsvilligt.
Och det lustiga är att vad jag är mest irriterad över är att jag inte har installerat word ännu, för jag behöver VERKLIGEN skriva av mig. Det känns som om huvudet kommer implodera snart...

Gamla dagboksanteckningar...

hahaha oj oj oj. Jag sitter och läser i mina gamla dagböcker. Det står mycket som gör mig ledsen, mycket som får mig att flina åt mig själv, men en sak fick mig faktiskt att skratta ordentligt... För några år sedan, när jag bodde i min första lägenhet så hade jag skrivit ner en kort telefonkonversation jag hade med min bror:


"Jag: Simon.. Mamma ringde mig och sa att jag nog borde städa lägenheten så jag kan visa Louise hur det ser ut hemma hos mig.

Simon: Jaha?

Jag: ...Tidigare idag köpte jag plastbestick och papptallrikar för att allt mitt porslin är skitigt. Jag tror inte mamma är medveten om exakt HUR skitigt det är hemma hos mig..

Simon: (skrattar så han inte får luft)":)

Jag är så glad att saker och ting förändras!

Tears in Heaven

Idag började dagen inge bra alls, fortskred med humörsvängningar och tillslut så mycket grinande att jag fick en typ av huvudvärk som inte var av denna jord. Super! Nåja, nu är jag fullkomligt urladdad och allting är som det ska vara igen.
Jag var sån här för ett år sedan också, vad är det med mig och slutet av sommaren?Örebro

Jag sitter nu i ett vardagsrum som stinker kattspya. Inte riktigt hur jag föreställde mig att morgonen skulle börja... där försvann den lilla aptiten jag hade liksom. Får köpa något längs med vägen istället tror jag bestämt...

Jo. Längs med vägen, för vi ska bege oss till örebro. Bror bör dyka upp inom sisådär tjugo min and then we're off! Vi ska hälsa på Thyresgård :)


Ps. Längtar till efter helgen! Efterlängtade prylar will arrive typ.