Leafy Curtains

Sönderslagna krukor. Det är temat för alla dagar tydligen. Skärvor överallt, jord på golvet och växter som i värsta fall behöver planteras om. Ett ord: Kattkräk. Jag funderar MYCKET starkt på att bojkotta porslinskrukor HELT och börja använda krukor i metall och plast istället...

Nåja! Idag har jag varit ute i svängarna med min kära mor! Vi har struttat runt inne på myrorna i jakt på en vinterjacka (utan framgång dessvärre), men jag hittade en klängväxt i plast som ville följa med hem. Senare begav vi oss till ÖoB där jag hittade en mycket välbehövd och eftersökt vaxduk till köksbordet, och sist men inte minst så hittade jag äntligen ett par panelgardiner som inte var så fula att jag ville tända eld på mig själv vid åsynen av dom! (Woho)


Våra gardiner här hemma bestod nämligen av mer katthår än tyg så det var läge att slänga ut det gamla och hänga upp något nytt!

Sen införskaffade jag en anslagstavla till sambon också, för en sådan var han i behov av. Pluspoäng till mig (:

Love me

Vissa dagar har man känslor som inte går att beskriva i ord. Men jag tycker nog ändå att Yirumas Love me är det närmsta man kan komma att beskriva mitt nuvarande känslotillstånd.


Den här dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig, har jag tur kanske morgondagen bjuder på desto mer.
Ps. Jag är sugen på bruna linser. Skitsugen. Löjligt sugen. Varför har jag blå ögon för? :(


Grow dammit...

Igår satt jag hemma hos galpal Linn och sydde på nyinköpt löshår, tjötade, åt nudlar och gjorde eventuellt-eventuella-planeringar inför fredag då lillbestis blir storbestis.

Sitter just nu i morgonrock och ska strax klä på mig och bege mig till arbetsterapeuten. Därefter blir det långpromenad i skogen och tillslut hade jag tänkt landa hemma hos galpal igen för att sy på löshår "omgång #2".

Mitt hårprojekt grow grow grow har gått riktigt bra, kunde äntligen köpa löshår i min naturliga hårfärg och det är bara några ynka toppar på min skalle som fortfarande är aningen för rödbruna för att det ska se bra ut. Får grabba en sax och rätta till det snarast.


Ps. Löjligt sugen på den här t-shirten av kan dee....


Moodswings

Att dessa humörsvängningar aldrig vill vika hädan :( Inledde dagen med att totalballaur på morgonpromenaden och iof kändes det mycket bättre efteråt, som att jag "laddat ur" lite grann, men ändå...

Nåja. Därefter fixade jag till kattnätet på balkongen (det har ju bara gått ett år sedan det sattes upp. varför brådska liksom?) och sen så... tja. Slöade jag bort resten av dagen.


Nu i veckan ska det inhandlas lite praktiska grejer såsom vinterjacka och kängor. Jag bävar!


Ps. Daniel står i köket och diskar och jag glufsar cornflakeskakor framför herr dumburk. Awesome.

Neggo

För 5 och en halv vecka sedan slutade jag och Daniel snusa, han är fortfarande sugen på snus och jag har helt plötsligt börjat bli sugen på cigg. Jävla skit. Ibland undrar jag om man någonsin blir HELT mentalt fri ifrån en ful ovana som skänkt en tröst och behag under så många år?

Nåja. På söndag är det ju faktiskt 6 veckor (eller 1,5 månad) som fria - inte illa pinkat.


Utöver att vara tobaksfri sååå... har jag väl inte gjort något annat direkt fantastiskt. Försöker banka in skrivrutiner vilket inte verkar gå alls. Dumma dumma hjärna. Och så knarkar jag socker som om jag faktiskt vill fysiskt skada mig själv.


Jag känner mig bara så jävla loj just nu.


....Känns som att jag inte vill träffa människor men BEHÖVER träffa människor, så jag anstränger mig för att vara social och ha kul och det slutar med att min hjärna känns som potatismos och jag bara säger helt fel saker och gör folk obekväma. De senaste 3-4 gångerna jag samtalat med någon så har det uppstått sånna där jävla dånande tystnader efter att jag sagt något som tydligen var helt åt skogen.

Suck. Jag vill supa, dansa, äta korv och inte bry mig. Får man ha sånna perioder i livet, då man inte bryr sig och bara ÄR? Bara skiter i allt och bara existerar? Får man det? Ger det något, laddar det ens batterier så att man tar sig samman efteråt eller gör det hela bara saker och ting värre?

Shitthesame.

Öl och kakor

Det är helg nu. Becky ska vara tillfällig inneboende hos oss till söndag och ikväll sitter hon, jag, daniel och björn och dricker och tjötar. Vad som ska ske ikväll är ovisst, kanske stannar vi hemma hela aftonen.

[...] Efter att Becky utbrast "Jag är chokladsugen!" så rusade jag in i köket och började baka chokladkolakakor (Daniel har indirekt förbjudit mig att baka mer eftersom jag enligt hans egen utsago "gör honom fet", men man får faktiskt baka om det är för gästers skull!)

Hmmm.... Just nu är hela gänget utom jag nere i kiosken och köper godis. De kommer nog tillbaka snart. Är sugen på att bege mig ut ikväll, får se om någon annan är sugen på detsamma. Om 5 min är det dags att ta ut kakorna.Baka baka liten kaka....

Idag har jag:
-Städat lägenheten och diskat the diskberg
-Promenerat ner till willys på A6 för att fylla på skafferiet
-Lagat och ätit Chili con carne med ris (okej, tillagade det igår - tinade det idag)
-Bakat en stor banankaka till daniel och ett gäng mumsiga choklad-kolasnittar till moí!


[...] Just nu är min hjärna äpplemos och bergodalbana på samma gång. Vissa dagar känner jag mig helt senil och mosig, andra dagar är jag skitlycklig för att sedan känna mig asdeppig och tycka att livet saknar mening. Avskyr när jag är sån här... KAN ju vara hormoner som spökar... men det vill jag int tro på. Jag tänker leva på chokladsnittar och le istället!

Ett första för allt..

Idag har jag promenerat 1,2 mil! Woho! Har aldrig gått längre än 1 mil frivilligt i hela mitt liv, så jag känner mig lite "stolt som en tupp" här i min datastol, svettig och härlig :)

Utöver att ha gått över en mil för första gången i mitt liv så har jag också framgångsrikt gjort mycket smarriga stuvade makaroner för första gången idag! Och alldeles snart ska jag baka lite mumsiga muffins, för igår gjorde jag banankaka (blä) som blev helt perfekt. För sambons skull. Han hade suktat efter banankaka så länge att jag helt enkelt var tvungen att baka en åt honom, men nu vill jag minsann också ha något mumsigt så det får nog bli lite banan-fria muffins till mig ;)


Ps. UNDERBART väder! Iof dör man lite av värmeslag när man promenerar i den här hettan... men det är ändå härligt på nåt vis att bli helt dyngsvett och andas luft som nästan bränner i strupen. Känns tropiskt och får mitt humör att flyga i topp!