Fucking Perfect

ARGH.

Fan vilken sugig dag. Eller egentligen inte. Jag vet inte.

En grej har gnagt mig sen igår. Jag blir så absurt förbaskad när.. Ja vad ska man säga. När saker sprids. Förvrängs. Det spekuleras. Jag föredrar liksom att kunna föra min egen talan, gillar INTE att saker och ting antas. Seriöst, tycker jag varit hyfsat bussig med tanke på omständigheterna, men nejdå. Det SNACKAS tydligen. Om vad? Nej det får jag inte veta. Vilka säger vad? Nej det får jag såklart inte heller veta. Skitbra.


Det andra som gör mig förbannad är bristen på respekt. Jag tycker faktiskt att jag är en hyfsad individ, jag förtjänar inte att bli påhoppad eller ifrågasatt över en så jävla ytlig och löjlig grej. Jag gör saker för min egen skull för första gången på jävligt länge, jag går omkring och planerar, drömmer och längtar efter att göra saker jag låtit bli tidigare i livet pga rädsla för andras ogillande. Och vad händer när jag väl genomför saker JAG längtat efter och glädjs över? Jo, mina befaringar besannas gång på gång och omvärlden ger mig både skuldkänslor och får mig att känna mig ful. TACK FÖR DEN. Jag hatar att jag suger åt mig så. Att jag lyssnar och nästan börjar tro på hur ful jag tydligen är...

Men jag ska fan stå på mig. Sen får väl folk tycka att jag är helt jävla asful. JAG kommer iaf se en fin och bra människa i spegeln som gör bra saker med tillvaron, inte ett fult fuck som begår misstag.Skitvärld.


Ps. Men jag har inte varit kroniskt förbannad idag iaf. Jag och bestis badade lite jacuzzi hemma hos päronen, blev gödda med fisk, julskinka och lussebullar och hade det riktigt mysigt. Dessutom är hon bäst på att lyssna under spisfläkten (nu när vi kommit hem) på mitt eviga ältande och vredesmod över trångsynta människor. Love you twinbrainsister


Beauty and "mannen med aggressionsproblem"

Gårdagen var helt underbar. Trodde det skulle bli en tråkig vanlig onsdag men icke :)

Först så kom Sandra över, och det tjötades, dracks otroliga mängder kaffe och vi talade om vikten av att faktiskt äta även om man har noll aptit. Senare slog vi på Skönheten och Odjuret då jag och Sandra blev fullkomligt dödsförskräckta över det faktum att söta lilla Linn aldrig hade sett tidernas bästa disneyfilm?!

Det var ingen piece of cake direkt.


Jag och Sandra satt och fnissade åt hur Odjuret betedde sig som ett pms-barn på steroider medan Linn muttrar:
"Inte konstigt att alla kvinnor som vuxit upp till den här skiten går omkring och tänker 'Jag älskar honom! Jag kan LAGA honom! Jag kan få hans aggressionsproblem att försvinna!' när männen i DEN RIKTIGA VÄRLDEN fortsätter knarka, slåss och tillslut bonkar ihjäl morsan framför barnen"

Jag kontrade med:
"Jag ser hellre på det som att alla har potential att förändras till det bättre och att skönheten inte alltid syns på utsidan"

Linn:
"Ja och se vad bra det gått för dig och vilka fina män du valt!"


Det gick inte att disneyfrälsa henne lätt direkt. Tror faktiskt vi misslyckades ganska brutalt. Haha. Och hon hade ju inte aaaaaaalls en poäng där. Inte alls. Ehm.

Kvällen fortsatte iaf. Jag och Sandra torterade Linn med interna mjölk-skämt tills hennes nylle matchade de fina röda julgardinerna i köket. Underbart. Och så skypades det vilket också var trevligt :) och tillsist avslutades kvällen med att jag följde Sandra till bussen. Som varit för tidig och redan gått. Så vi skulle vänta i 30min på nästa, men fick vänta 45min eftersom busschauffören uppenbarligen hade viktigare saker för sig än att faktiskt starta bussjäkeln och börja köra sista rutten för natten! Börk. Men jag och Sandra hade iaf trevligt och tjötade på tills dess :)


Idag händer inget särskilt kul dock. Det ska inhandlas mat och det ska städas.

Jag längtar till nyår.


Piercingbilder

Yay! Galpal har äntligen fixat in bilderna i datorn från Halmstadbesöket. Så nu kan jag visa lite hur brave jag är som lät Flogger punktera mina kinder :D

(Alla bilderna utom den sista är tagna av Linn och fulredigerade av moí)


Här har vi mannen som alldeles strax skulle sticka hål i mig.
Herr Flogger himself :)

Här visar han mig att jag ska få ett invändigt gängat smycke,
vilket tydligen ska vara mer skonsamt och bättre.

Jag står och petar mig i kinderna och grubblar över hur det kommer se ut.

Flogger tvättar rent kinderna på mig

Dags att bestämma exakt vart han ska sticka mig.
Spänningen tilltar och galpal var överbeskyddande och mycket bestämd med vart
prickarna skulle sitta så att vi inte pajjar symmetrin. Haha :'D Söta brainsister

Jag var inte ett dugg nervös.

Och så kör vi!

En avklarad - one to go!

Och så var det klart!
Resultatet: En mycket nöjd Debbie som inte kunde sluta spegla sig :)

Nu svullnade kinderna upp ganska rejält lagom tills vi återvände till Jönköping. Såg verkligen hysterisk komisk ut där den 23e och 24e, men nu tycker jag nog svullnaden börjat avta. Blev också ett blaffigt blåmärke på högra kinden bara timmar efter att den gjordes, men nu har det blivit knallgult så snart är väl blåmärket också borta. Fick dessutom med mig ett speciellt munskölj och en saltlösningsspray (med nåt mer i) som jag ska spraya utanpå kinderna några gånger om dagen. Har nog aldrig varit såhär noggrann med piercingskötsel förr, men så sägs det ju att kinder är jävligt svårläkta så vad gör man inte? Dessutom är bestis smart och föreslår koksaltlösnings-bad lite nu och då och det är ju ytterligare bra-bra-bra för läkningen.


Och fåsenu, vad har jag fått för reaktioner?

Bröderna skojjade mest om att koppla el till stavarna och grilla mig.
Mamma och pappa låtsades som att det regnade och undvek ögonkontakt den första timmen.
Storasyster utbrast att jag såg förjävlig ut.
Systerdottern blev rädd för mig.
Flogger och Linn sa att det klär mig skitbra och brainsister påpekar konstant att jag är vacker.

Jag tror jag lyssnar på minoriteten och glädjs för min egen skull :)Julmorgon

Kinder. Så. Väldigt. Svullna. Seriöst, ser ut som en hamster, alternativt som jag gjorde när jag vägde 50kg mer. Höhö urs. Men det lägger sig nog. Har använt herr Floggers eftervårdgrejer han skickade med å det hjälpte lite faktiskt.

Nu inväntar jag och brainsister bröderna som ska ta oss hem till föräldrarna Stenberg. Ska försöka tvinga Linn att ta med sig kameran å ta fancy bilder nu när det är julafton och allt.


MERRY CHRISTMAS!
Nålstuckna i juletider

Ja alltså, har man ingen julkänsla i sig då är det hem till föräldrarna Stenberg man ska åka! Vilket vi gjorde det första vi gjorde när vi väl kommit hem till Jönköping. Väl där så göddes vi med kaffe, julgodis, pizza, mer kaffe, julskinkemacka osv. Omnomnom. Linn har ju adopterats in i familjen nu och gör ett fint tillskott med sina norrlandsskämt samt lär sina storebröder hur man ska äta julskinka med äppelmos. Samtalsämnena var opassande, icke-pk och tja.. i det stora hela snuskiga till tusen. Trevligt!

Nu är vi iaf äntligen hemma efter en mycket fartfylld vistelse i herr Floggers studio där jag fick bägge kinderna punkterade och Linn tog hem Badass of the year-priset genom att genomleva en 4mm tjock kanyl rakt igenom underläppen. BOOYAH! Hon passade även på att gadda sina handleder - hardcore som hon numera är. Själv får jag vänta med min stora badass-prövning till februari, men med lite tur blir det inte bara en utan två roliga saker jag får genomföra då! :)Das kindpiercings. En punkt på listan avklarad.
Två till kommer förhoppningsvis också bli avklarade i februari.
Längtar dock något fruktansvärt mycket efter att få byta ut läkstavarna.
LÄK KINDJÄVLAR! LÄK!

Sting like a bee

Ok. Nu har jag handlat allt jag behöver handla (fy fan för att vara tjej å behöva dumma saker som smink å annat snordyrt D; inte ett DUGG kul) och min plånbok blöder lite ganska mycket. Men men.

Dagen har varit bra om än seg. Tror det beror mycket på bristande sömn men också att vi ska resa till Flogger imorgon och umgås fram tills fredagen :) att vänta på att saker ska hända suger ju musten ur en på nåt mystiskt sätt. Jag ska dessutom bli stucken imorn kväll och börjar helt plötsligt bli nervös haha. Oh my nerves...


Nåja. Nu ska jag äta något, sen attackera en av Linns dreads (jag har ju en egen dread i hennes huvud och det är dags att snygga till den lite extra höhö), sen bleka tänder och därefter packa. Voj voj som Linn skulle sagt.


den 19 dec 2011

Missions utförda idag:

✓ Gå upp okristligt tidigt för att ha möte med empatilösa imbeciller
Ja seriöst... Vissa borde inte få jobba med människor då de uppenbarligen saknar själ och är ättlingar i rakt nedstigande led från självaste hin håle. Jag fick en fet knut i magen när jag såg vem det var vi skulle sitta ner och prata med ...Nämligen kärringen som totalsabbade min mentala hälsa för några år sedan och jag hade väl hoppats lite i hemlighet att hon bytt yrke vid det här laget till något mer passande, typ nacka stackars små svaga kycklingar, flå djur levande för modets skull eller bli den nya laserkvinnan som anammat Hitlers hat till genetiskt odugliga individer.

✓ Inhandla väldigt specifika viktiga julklappar till systerbarn
Numera är småungarna så pass vakna att de vet väldigt exakt vad de helt enkelt måste ha på julafton. Var den enklaste julklappshandlingen i världshistorien tror jag.

✓ Framgångsrikt ha ett viktigt samtal som kommer gynna livskvalitén
Jag slutar aldrig fascineras över hur väl behandlad jag blivit och blir av auktoriteter. För några år sedan hade jag världens raraste och mest hjälpsamma socialsekreterare man kunnat tänka sig, och numera har jag en otroligt tålmodig och varsam handläggare hos FK. Allting jag var orolig för, haft magsår på grund av etc försvann som i ett trollslag efter mötet. Fantastiskt. Sväva-på-moln-och-bajsa-regnbågar-fabulous.

✓ Sova igen några av nattens förlorade timmar
Jo, efter 2h respektive 30min nattlig sömn så somnade Linn under mitt möte med FK och jag somnade på bussen hem. Sömn var deeply needed lagom tills vi satte fötterna innanför dörren.

✓ Lyckas lokalisera ätbar mat för att utfodra galpal
En matlåda med potatisgratäng och köttfärs från min bror kom väl till användning när det gällde att hitta något ätbart åt bestis som inte var sugen på något alls idag. Äter man inte sparkar magen en i nötterna so to speak så det känns som att jag utfört iaf en god gärning idag C:


Kvar på schemat idag är väl slöa, skriva, dricka kaffe, bleka tänder och sånt annat livsviktigt.Scratch my back

Igår hjälpte galpal mig att bleka håret, jag tackade henne snällt genom att slicka bak håret medan jag väste "Fiiiiilthy mudbloods..." :D Oh I so wanna be a Malfoy! Sen blekte vi toppen på en av hennes dreads också, så nu är hon Debinem-inpregnerad.

Idag har det städats och tvättats för fulla muggar, sitter just i detta nu med ett stort glas vatten och en banan och njuter av att få pusta ut lite. Senare när Linn kommer så ska tänder blekas medan vi glor på Harry Potter då hon syndigt nog inte sett de sista tre filmerna!


On another note så är jag helt lycklig över den kommande inkrubbingen, när den nu blir av. Ända sedan jag var tonåring å fick syn på Angelina Jolies ryggtatuering i text som påminner om klösmärken så har jag velat ha något liknande, men text kändes waaaay to copycat för min smak, och vad fanns kvar för alternativ förutom svarta tjocka klösmärken, eller cartoon-aktiga med svarta konturer och röd ifyllnad? :(


Det blev inte rätt hur jag än tänkte, sen när Flogger klämde ur sig att han vill börja med inkrubbing och att det ser ut som röda ärr efteråt så fick jag en riktigt fet "AHA!"-feeling i kroppen. "Så det är SÅ jag kan få till de där förbaskade klösmärkena på rätt sätt!!" liksom. Well it will be fun :) Fast det verkar inte bli av den här gången, den här gången ska jag piercas istället! YEHA! Är förbaskat kul det med :)Yay

Idag är en såååååå bra dag!


Började med att jag hittade antagningsbeskedet till skolan i brevlådan idag TJOHO liksom :D

Sen ringde jag skatteverket angående att jag slarvat bort å glömt restskatten som skulle betalas i november, o fick veta att jag får betala två hela kronor i förseningsränta -HAHAHAHA.

Därefter ringde jag pappa för att låna pengar till dyr-dyr medicin jag behöver börja med inför studiestarten, men upptäckte halvvägs genom samtalet att jag hade kvar medicin sen förra gången som ännu inte är utgången! WIEE!

Dagen kommer fortskrida med besök av storebror, julbord på ikea med mor och far och därefter galpal-kväll i soffan. OH TEH AWESOMENESS!


Utöver detta planerar ju jag och galpal en crazy-impulsive-roadtrip i några dar nästa vecka som kommer bära med sig mycket galenskap och härligt sällskap.Ojoj. Vad lycklig jag är just nu :)
Dags att kasta sig i duschen och göra mig pangsnygg.


A new me

Det går riktigt bra för mig att starta på ny kula märker jag. Först och främst så har jag "slagit Linn med häpnad" över hur pass.. kontrollerad jag är? Nejmen, att jag typ, sade att jag skulle göra något och jag genomför det över förväntan. Det är ett bra betyg med tanke på att Linn är ganska svår att imponera på höhö.

Så ett nytt liv. Nytt tänk. Nya möjligheter. Nya risker. Jag vet minst en gammal vän som säkert skulle tycka jag vore såååå mycket roligare just nu när jag slängt ut alla moralkakor och pinnen jag hade i röven genom fönstret. Haha.


I helgen var jag och Linn i örebro med Flogger. Det var riktigt intressant med en Nykter helg i glada människors sällskap. Det har ätits enbart vegansk/vegetariskt krubb, druckits svinäckligt snabbkaffe och blivit way too many rökpauser.


Detta är Flogger - illustrerad av Linn Räven Sundberg


Igår kom vi hem och efter en helg fylld av prat om body mods så tittade vi på ett tv-avsnitt om just detta, och sen fortsatte diskussionen i många timmar. Jag är ganska körd, för jag har bestämt mig att lägga till ytterligare två saker på min lista över kroppsutsmyckning-to-come.


Hmm..
(Önske-) Kroppsutsmyckning-to-come listan:
Tragus piercing (i bägge öronen)
Flourish liknande tatuering (bakom örat o ner på halsen)
Klösmärken inkrubbing/scarification (på skuldran)
Fyndig textremsa tatuering (från nacken längs med ryggraden till svanken)
Kindpiercingar (doh)
Hieroglyfliknande stapel tatuering (på överarmen)
Hjärt-tatuering (på insidan av handleden)
Litet sött glupskt monster tatuering (på solarplexus)


Hur fasiken jag ska ha råd med allt detta är en annan femma och något jag får bekymra mig om en annan dag :D mwohahaha.


Nej nu ska jag väl.. öhm. Göra nåt vettigt? Äta frukost med Flogger kanske, när han duschat klart. Dricka kaffe. Pilla naveln. Vettiga viktiga saker. Senare ska jag leka med elden igen. Hoho. It's a new me!


Playing with fire

Ännu en ny dag. Igår klev jag upp halv sju och likaså idag. Jag ska hem till föräldrarna igen, för de är snälla och hjälper mig med min totalsabbade ekonomi och i gengäld hjälper jag dom på det sättet jag gör bäst :)

Gårdagen var spännande och välbehövd, men eftersom flera timmar spenderades utomhus så.. tja. Jag känner mig krasslig idag. Men jag tänker då inte låta det hindra mig! Massa  c-vitaminer, kan jang osv gör säkert susen. Och att hålla igång hela dagen och kvällen lär nog också hjälpa.


Linn blänger lite på mig nu och då pga gårdagens äventyr, but that's okay. Skönt att ha en mama bear som ser över ens axel lite. Det där med att ha bra omdöme är ju inte riktigt min grej. Men just nu är jag i ett skede av livet då det känns SÅ kul att leka med elden. höhö


ups. Gotta run.awesome pancakes

Ujujuj UJ vilken natt det blev igår! Totalt jävla epic alltså. Förutom att ha skitkul med Linn och Anna här hemma så fick sig den dåliga självkänslan en riktig hård spark i röven och självförtroendet flög i topp innan natten var över! Det dansades tills svetten nästan fick sminket att rinna bort och benen att dö, och sen avslutades dessa eskapader med att Linn snodde min mobil och skickade snuskiga, opassande sms ... hoho. Jag skrattade så jag nästan grät.


Jag älskar det här. Jag älskar att jag hittat tillbaka till den här galna, bekymmerslösa "allt löser sig"-sidan av mig själv. Att jag LEVER och typ.. bara är ung, dum och gör precis vad som helst. Bye bye spärrar och gamla tråkiga torrbolls-Debbie!För övrigt hade jag nästan glömt precis HUR kul jag verkligen har med bestis och hur hon förgyller mina dagar! If she'd been a dude I'd totally marry her... Men eftersom hon inte är en snopp-bärare låter jag det stanna vid sistah from anotha mistah-stadiet hoho ♥


Och nu i veckan kommer ännu fler saker att se fram emot! Awesome pancakes!Moments

Joyful, wonderful, amazing and happy Moments:

Mammas stuvade spenat. Kissen. Kusin Saras My Little Pony-hus. Andreas med elbilen. Pappa laga. Åka tefat i snön med Jessica. Min första kamera. Åka buss till Örebro med Jessica. Åka i Petris rullstol. Pappas prat om Gud. Den första riktiga crushen. Sova över i husvagnen i trädgården med Jessica. Dricka energidryck i smyg med Ewe och Victor. Första Bhn. Smygröka i sommargräset. Första kyssen. Ha storasyster Anita som idol. Första novellen. Första läsaren. Dricka alkohol för första gången. Hiphop och skateboard-eran. Första pojkvännen. Stockholmsresor. Smyga, mygla och ljuga. Killkompisar i Stockholm. Akvarium. Måla sovrummet grönt. Kockkläderna i gymnasiet. MVG i SvB. Pappa ser mig. Pappa förstår mig. Dricka jolt och spela hela nätterna hos bror Simon. Pappa tror på mina drömmar. Flytta till första egna lägenheten. Få Charlie av mamma. Nätter fyllda av prat med Jessica på balkongen. Utredningen i Falköping. Telefonsamtal från N. Gå ner hela övervikten. Bli sedd. Partaja. Kyssar. Långa telefonsamtal med mamma. Återknyta banden med Fanny. Spontan stockholmsresa. Träffa Linn. Kedjeröka och dricka kaffe med Linn. Äta fruktsallad på vätterstranden. White-trash-trailer-moms tidiga sommarmornar. Flytta till Öxnehaga. Skaffa Eddie. Roadtrip med bror och Linn. Diska och städa. Fika med Fanny. Ångest-bänken i nattmörkret. Bli omhuldad av mamma och pappa. Dansa hela nätterna. Bli förlåten av två nära vänner. Röka under spisfläkten. Prata timtals med Linn.
Unhappy Moments:

Eddie ställer sig på spolknappen när man sitter på toa.Ritad av Linn