Dumdumdum

Suck. Typiskt mig.

Skulle ägnat den här dagen till städning, men jag har gjort allting för att skjuta på det. Och nu är det apsent för städning, men jag måste ändå eftersom pappa svänger förbi imorn och jag kan inte släppa in honom när kägenheten är såhär stökig.

Jag är sååå dumdumdumdumdum.

Har iof EN bra ursäkt... men den ursäktar bara varför jag inte städat de senaste 4 timmarna. Alla timmarna innan dess har jag ingen ursäkt för alls.


Kommentarer
Postat av: Sheriilyn - make your own fashion

Haha det där med uppskjutning av städning känner jag allt för väl igen. ;D



Svar: Okej! Jag får kolla upp henne då. :)

Ja, jag får nästan göra det alltså. Har inte hört om någon som inte gillat twilight-böckerna.



Ja, precis - det finns hur många sätt som helst att skriva på. Men man brukar oftast känna efter ett tag vad som passar. :) Ur vilket perspektiv skriver du i boken du håller på med nu?



Tack! Ja, jag gillar den. Fast jag är kanske lite för rädd om den. :P

Postat av: Sheriilyn - make your own fashion

Svar: Haha, nej jag brukar också slita och slänga med mina väskor i ur och skur, men den är lite "finare" (silke och spets) så jag vill inte förstöra den - vilket är totalt idiotiskt egentligen, för en väska är ju till för att användas. Men jag använder den bara om jag vet att det inte blir - ja, slit och släng. ;P



Ja, verkligen alla rekomenderar de så det blir nog till att knalla bort till biblioteket någon dag. :)



Ah, okej! Det gillar jag. På så sätt lär man ju känna alla de viktiga karaktärerna!

Något jag föredrar är dock när författaren skriver i tredje person, även om hon beskriver personens tankar osv. Varför vet jag egentligen inte, men jag tror att det beror på att de flesta böckerna jag har läst som är skrivna i jag-perspektiv är antingen verklighetsbaserade eller draman, vilket ger en obehaglig känsla när det står "jag" - man kommer nästan för nära karaktären.

Har inte riktigt funderat över det förut, om jag ska vara ärlig, men jag har alltid själv skrivit i tredje person så det har nog skett undermedvetet.



Vad föredrar du själv?

2009-07-11 @ 00:21:59
URL: http://sheriilyn.blogg.se/
Postat av: LINDEROTH

Het blogg!

2009-07-11 @ 21:05:28
URL: http://dlinderoth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback