Dotter, syster, svägerska, moster, & mycket mer.

:)

Den där smileyn typ, säger allt om hur jagt känner just nu. Glädje, ro, förväntan och mycket mer. Idag känns livet så väldigt bra helt enkelt.

Igår åkte vi då till örebro för att fira min lilla systerson Albin. I bilen påväg upp började min systers (Anita) man (Tomas) att knappra på mobilen

Anita: Smsar du din älskarinna och säger att ni inte kan träffas idag eller?
Tomas: Jajjamen gumman.
Jag: Åh shit, då kommer väl min mobil snart att pipa...
Anita: VASÄGERU?!
Tomas: Hahaha

Sen började hon nypa mig och fortsatte att jäklas hela vägen upp till örebro. Det är farligt att skojja med henne vill jag lova! Men vi kom fram och fick supersmaskig lasagne, vi pratade, tittade på bilder av Albins liv so far och hade det väldigt trevligt!

Hela familjen samlad utom bröderna bus
(Ma&Pa, Systrarna med sina gubbar, och så systersonen såklart)



Louise ville uppenbarligen försätta oss alla i sockerkoma med tanke på allt hon bjöd på!
En fröjd för ögonen och senare en sorg för magen
- hoho.

Trots att jag inte direkt varit fysiskt aktiv hela dagen så var jag så trött att jag somnade framför TV när jag kom hem... hade egentligen tänkt vara vaken betydligt längre än så... men men :/


Och nu är det en ny dag. Jag började dagen med att plantera om kattgräset jag odlat åt Charlie... det är väl en himla tur att jag inte jobbar som florist för jag hade aldrig fått några kunder har jag en känsla av!
Jag hoppas att gräset ska få henne att sluta äta upp fransarna på alla mina filtar. Dels så tror jag inte det är speciellt hälsosamt för henne att äta fransar, och dels så beter hon sig som en narkoman med abstinens när alla fransarna är slut...


Och jag känner mig förövrigt som en väldigt duktig dotter & syster nu! Har en mamma som tycker det är döeländigt att bara gå hemma och göra samma saker hela tiden, och inte heller kan hon direkt ge sig ut på bravader hur som helst.. Och sen har jag en syster som vill socialisera mer men finner det svårt att hitta på något eftersom barnen alltid är med och ska äta, sova, hämtas, lämnas etc.

SÅ - Nu har jag (som den snälla, omtänksamma och duktiga systern & dottern jag faktiskt är) lyckats samordna så att jag, mami och syster ska ha en tjejkväll imorgon med god mat och bio. Ska bli så trevligt :)

See ya later alligator!


Ps. Min författarhjärna går på högvarv. Det bara sa pang och plötsligt började den tänka, nysta och väva för fullt. Ska försöka få lite tid till att skriva idag helt definitivt!

Kommentarer
Postat av: Em

Hahahaha! Du var snabb i bilen, TÄNK om din mobil HADE börjat pipa då!! ;D

Postat av: Millis

Jasså? oj! ja det är verkligen en stor grej! min mamma gick ner 50kg det blir förändringar :P Men det tar väl ungerfär ett halvår efter kroppen är klar då eller?:)



Ja det är ett helvete ! pengar betyder mycket hehe

2010-01-24 @ 22:01:26
URL: http://notfoundonelove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback