Årsresumé 2010

JANUARI
Mitt "vilda singelliv" tog fart först efter ett 13månader som tillgänglig på köttmarknaden och 40kilos viktnedgång. Plånboken grät ofta och mycket över alla slantar som försvann mystiskt efter långa nätter som spenderades dansandes i alltför svettiga miljöer med tokdyr alkohol. Självförtroendet började äntligen kika fram också.





FEBRUARI
Min skrivkramp kom på ovälkommet besök. Jag åkte till Örebro och agerade handräckning och barnvakt åt min nyopererade syster i en vecka. Jag fick veta något som smulade sönder ett hörn av mitt hjärta, eller var det stoltheten?



MARS
Efter söndersmulad stolthet tog jag mig i kragen och verkligställde en gammal tonårsfantasi med gott samvete. Jag fick bittert erfara varför det heter blodomloppet och inte spritomloppet...




APRIL
Jag nådde min målvikt efter en total viktminskning på 50kg
+ fick världens fetaste upprättelse-feeling! Började ta dagliga morgonpromenader med faster. Jag träffade bestisGalpalLinnsieWinnsie för första gången ♥ Söndersocialiserade mig genom fikadejter. Började fundera på att resa till storstaden för att lägga gammalt smärtsamt bakom mig.



MAJ
Träffade M. Blev tajtare med bestis som jag missbrukade pecankolaglass och donuts med :] Vi raidade second-hand butikerna i stan, hade SPA-aftonar och mycket mer!






JUNI
Invigde vätterstranden med bestis. Började drömma om att flytta till Öxnehaga. Piercade labret. Införde en sommartradition då okristligt tidiga mornar spenderades med bestis på vita plaststolar i sann white-trash-trailer-moms anda. Klädde ut mig till pirat med bestis och gick på treasure-hunt genom stan medan fjortisar suckade och pensionärer skrattade åt oss!




JULI

Hade sommarens bästa party-tjejkväll med rosa nagellack och dundersvettig dans natten lång! Jag & Linn blev ivägjagade från stranden då Stephen Kings Storm of the Century beslöt sig för att våldgästa oss. Blekte sönder hårfanskapet. Började leta kattkompis till Charlie.




AUGUSTI
Grubblar igen på att åka till storstan. Bestis övertalade mig att följa med på Zombiewalken hon, Robin, Daniel och Björn skulle gå på, och innan jag visste ordet av så var jag nedkletad i ketchup och svart ögonskugga.. Gjorde slut med M. Hittade kattungen jag skulle ha.


SEPTEMBER
Flyttade till öxnehaga! Hämtade kattungen Eddie :] Blekte sönder hårfanskapet ännu mer. Linn tömde en lim-flaska i mitt huvud vid hårförlängningsäventyret. Gjorde slag i saken och åkte till storstaden med bestis & bror, kidnappade med oss Daniel påväg hem, och grinade en hel helg över gammalt smärtsamt. Började smida lömska planer på att snärja en viss snubbe... ;]



OKTOBER
Lyckades snärja Daniel och impulshoppade på flyttlasset upp till örebro. Köper tre olika tågbiljetter hem - använder ingen (vilket drev både familj och vänner till vansinnets rand) utan stannar i 3 veckor.




NOVEMBER
Linn döper om Daniel till bestistjuven med omedelbar verkan. Jag totalkrossar mina stackars höfter i forsen på Gustavsvik-badet i örebro. Daniel fick se min inte-så-söta-rara-sida efter långpromenad till affärn i snöstormen från helvetets nionde krets. Återvänder till Jönköping och upptäcker att jag varit borta så länge att norrlänningarna numera kommunicerar med varandra genom att ropa "pling" och vifta på rumporna.. Är superdeppig över distansförhållandet eftersom jag blivit så förtjust i Daniel. Färgade håret tomterött.


DECEMBER

Gick på afternoon tea och snittar-bjudning hos farbror och faster. Färgade håret svart. Daniel och jag bestämde oss för att flytta ihop! Julstressen blir för mycket och jag får ett grand mal-anfall och hamnar på akuten. Daniel blir sjuk på julafton så vi stannar hemma, och han är sjuk över sin födelsedag också (fast trots det kom snälla Björn och lagade mumsig födelsedagsmiddag åt oss!). Lagom tills nyår är vi friska och har nyårsmiddag med gäster hemma för att sedan dra ut på fest där tolvslaget röktes in med cigarr och skumpa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback