"Skrivkick"

Jag vill inte hoppas för mycket, men inatt började jag skriva lite igen. Jag fick den där "skrivkicken" som behövs för att skrivandet ska flyta på snabbt och fantasifullt, genomtänkt och talande.

Nu är jag dock sådär hajpad pga trötthet, och då blir det jag skriver knasigt. Så jag ska försöka sova några timmar nu på förmiddagen. Förhoppningsvis får jag en till skrivkick inatt, eller någon annan gång snart.

Godmorgon :)

Kommentarer
Postat av: Em

Hej snygging! ;)

Dagsljuslampa är otroligt bra! Jag brukar må väldigt dåligt på den här tiden, men nu mår jag i det stora och hela jättebra. Har haft ett par dagar just nu, men det beror nog mer på nattesömnen. Håller på att reglera Levaxin-doseringen, tror det är den det handlar om - det har det varit innan i varje fall. Rekommenderar dagsljuslampa - verkligen!! Bara kolla att det verkligen ÄR en dagsljuslampa - Googla och läs på lite. Min kostade 2500:-, men då behöver jag bara sitta framför den en halvtimme varje dag. Sen har jag en på jobb som är mer arbetsljus, men skulle jag använt den som ljusterapi hade jag fått sitta fyra timmar varje dag..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback